👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 36 685
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Аз затова, като по-проста си чакам дата на термина, че ми е сложно да се занимавам да мисля коя седмица къде влизам Grinning
Уигзи, разкошни дрешки!
Биозин пия от няколко месеца вече, доволна съм, даже преди 203 дни започнах нова опаквка. Ще видя дали да не го спра като свърши, защото тогава и ще си остана вкъщи и няма да имам толкова контакти с хора.

# 106
  • София
Joy и аз така хахахха, стане ли 11 число и влизам в следващия...
Мен ме хванаха лудите от нищото, късмет или друго час за Дяволов за утре, другите след 24 март и ще ходя да ме разгледа профилактично Grinning

# 107
Уигзи, много са хубави! Heart Eyes Добре е и човек да се зареди с по-големки размерчета, все ще влязат в употреба по някое време.

Момичета, много се разстроих аз. Sob Отново имам някаква бактерия. Сега пък не е е. коли, а ентерококос. Какво е това нещо не зная!? Cry Преди все микрото ми е било чисто, а откакто съм бременна, инфекциите са една след друга, а дори секс не правя. И както винаги при мен, има някакви странности, та бактерията във влагалищния секрет, а от директната микроскопия излиза лактобактериоза (прекалено размножаване на лактобацили)... Е как така?! Писах на АГ и от днес ще съм на вагинални глобули. Реве ми се направо.

# 108
Ееее, бравоо, много як калкулатор! Значи аз влизам утре в шести месец Simple Smile

Пламъче, а пиеш ли някакви пробиотици? Защото много често като се наруши балансът и ту едно се размножава прекалено много, ту друго.

# 109
Ох момичета как така няма някоя от вас или мъжа й или някой роднина, който да е генеколог и всички да си идваме и да си се гледаме всекидневно... Така ми се иска ММ в момента да е АГ и всеки ден да си ме гледа Laughing

# 110
  • Варна
Пламъчеее 😞 и ти си като мен.
Не се разтройвай, ще ги уморим!

Питай АГ-то си какво мисли за Омнибиотик Панда и ако подкрепя лечението с него си го вземи. Моята АГ много ми го похвали и аз после четох много добри отзиви за него.
Отделно може да се приложи и пробиотик вагинално. На мен мисля, че ще ми изпише. Отиди и говори с твоя АГ и обясни, че се притесняваш. Моята много ме успокои след като ги изговорихме нещата

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 11:16 от Lemons

# 111
...аз едно тикерче си гледам и по него се ориентирам, че в шести уж се влизало в 22+2. Три дни имам още Grinning
BundleOfLove, най-лесния начин да сметнеш кога влизаш в нов месец е числото на термина ти. 1 месец преди термина влизаме в 9ти месец... И така смяташ по-назад. Сега ни остават още 4 месеца... GrinLaughing и те ще минат. Другите как излетяха, ехеее! Hug

# 112
  • Кюстендил
Здравейте и от мен момичета! Чак сега успях да изчета новата тема, а тепърва имам да дочитам старата 😁
По темата за изпитателния срок, аз също съм в изпитателен срок до 30 май, но от края на януари излязох в болничен и така успях да се застраховам, защото малко след като започна болничният ми започнаха и освобождавания от работа на част от персонала.
Тази нощ и аз като повечето не можах да спя. Последните 10 дни се събуждам като по часовник около 4 часа за тоалетна. От същия период съм и луда фенка на ягодите и снощи ме измъчваше един сън. Сънувах огромни ягодови насаждения и не можех да си откъсна нито една ягода 😂
И аз утре влизам в 22ра седмица и официално добре дошъл шести месец 😁 От 20та седмица усещам бебчо всеки ден по няколко пъти, но таткото все още няма този късмет, а го очаква с такова нетърпение.
Имам и един въпрос, тъй като изобщо не съм наясно как стоят нещата. Шофирам актовно всеки ден и вече колана започва доста да ми пречи. Знаете ли дали се вади някакъв документ за неносене на колан или каква е процедурата при евентуално спиране от КАТ?

# 113
Аз не слагам колан питала съм, но за всеки случай закопчи го и преметни само горната част, тя няма да ти пречи.Понякога така правя аз.И от други мами съм го чувала.

Здравейте и от мен момичета! Чак сега успях да изчета новата тема, а тепърва имам да дочитам старата 😁
По темата за изпитателния срок, аз също съм в изпитателен срок до 30 май, но от края на януари излязох в болничен и така успях да се застраховам, защото малко след като започна болничният ми започнаха и освобождавания от работа на част от персонала.
Тази нощ и аз като повечето не можах да спя. Последните 10 дни се събуждам като по часовник около 4 часа за тоалетна. От същия период съм и луда фенка на ягодите и снощи ме измъчваше един сън. Сънувах огромни ягодови насаждения и не можех да си откъсна нито една ягода 😂
И аз утре влизам в 22ра седмица и официално добре дошъл шести месец 😁 От 20та седмица усещам бебчо всеки ден по няколко пъти, но таткото все още няма този късмет, а го очаква с такова нетърпение.
Имам и един въпрос, тъй като изобщо не съм наясно как стоят нещата. Шофирам актовно всеки ден и вече колана започва доста да ми пречи. Знаете ли дали се вади някакъв документ за неносене на колан или каква е процедурата при евентуално спиране от КАТ?

# 114
  • София
Идеам с добри новини!
Благодаря ви много за подкрепата!!!

Всичко е наред с нея, върви си ок за седмицата, мааалко назад, ама е 2-3 дни. Този път ме обнадежди той, че Даже има шанс да изкарам до 36-37 седмица, но все пак да си имам едно наум и да не напускам София.
Шроблемите за мен си остават с лош сьенарийй- махане на матката. Но ще
го мислим като му дойде времето.
Ура- ура!!!

# 115
Криси, за съжаление тоя болничен по закон ти удължава изпитателния срок, не ти помага много, иначе аз карам с колан за бременни, но в краен случай можеш да слагаш долната част на колана зад гърба си, тоест закопчаваш зад теб и премяташ само горната част отпред, но защитата така е нула

# 116
Пламъчеее 😞 и ти си като мен.
Не се разтройвай, ще ги уморим!

Питай АГ-то си какво мисли за Омнибиотик Панда и ако подкрепя лечението с него си го вземи. Моята АГ много ми го похвали и аз после четох много добри отзиви за него.
Отделно може да се приложи и пробиотик вагинално. На мен мисля, че ще ми изпише. Отиди и говори с твоя АГ и обясни, че се притесняваш. Моята много ме успокои след като ги изговорихме нещата
Лимонче, благодаря за подкрепата! Много се омърлуших от тези новини. Sad Взех си преди няколко дни Омни биотик панда и го пия вече. Обаче от директната микроскопия ми излезе лактобацилоза. Нямам идея как това е съвместимо и с бактериална инфекция. При лактобацилозата има голямо намножаване на лактобацилите... Двете уж са несъвместими. Направо се чудя днес да пия ли пандата или не?

# 117
Относно шофирането и колана и аз наскоро се чудех и то не какво ще кажат от КАТ,а какво би се случило при евентуален удар.Долната част на колана минава точно през корема и със сигурност би бил опасен за бебето при евентуален удар.Ако премятам само горната част,дефакто колана няма предпазваща функция,защото не се активира стопирането и пак е опасно....
За сега още карам с колан...не знам кое е по-добре.

Ейййй,Риълче,браво на теб и бебата!🌷Много се радвам за обнадеждаващите новини,пък не се знае,може и матката да запазиш!Ще имаш с какво да зарадваш таткото днес.Пожелавам ви страхотни мигове заедно💝

# 118
Здравейте мамчета! Simple Smile И аз да се разпиша при вас. 23+2 г.с, термин 20.06, момиче🎀.
От 2 седмици пия Магнерот 3х1, защото имах силни болки в корема редовно и от както го пия сякаш по-малко усещам бебка. Някоя от вас забелязала ли е такова нещо?
И аз имам често сърцебиене, най-силно го усещам вечер като легна и се побърквам.
Искам да питам на някоя от вас дали се е случвало, като ви се дояде нещо, но го нямате на момента да усещате пристягане на корема?
Аз осъзнавам, че всъщност не ми се яде толкова, колкото го мисля, но и нали казват, че ако много ти се яде нещо и не го хапнеш може да пометнеш.
По принцип не се затормозявам с всички хиляди суеверя, но това не знам дали да го броя или не.
 Извинете за дългия пост. Тези дни и на мен ми е повлиял ретрокрадния Меркурий и знам, че ще ме разберете.

# 119
Blagi2020, това че може да пометнеш, ако нещо ти се яде, но не го хапнеш ми звучи неадекватно. Къде го чу?

Общи условия

Активация на акаунт