👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 36 921
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
"Пижамките" ги ползвах за сън, защото спим на отворено и ставаше все пак хладно нощем, а денем с боди с къс ръкав само Simple Smile

Плюс на пижамките за новородено са супер удобни ръкавчетата, които се обръщат и стават на ръкавички.

# 361
Бях гледала по youtube лекцията “Първи грижи за бебето у дома” на Надежда Стаменова. Там казаха, че тензухените пелени например се ползвали първия месец за подсушаване на бебето след баня, защото са по-нежни от хавлиите, а също толкова попиват влагата.

# 362
Ох мамчета да се оплача на George от 0-3м дрехите са уголемени.А на Некст страшно малки хвана ме яд 😕качвам едни от тях.

# 363
Аз пак се включвам по средата на темата. Grinning
При мен няма нищо ново, чакам си прегледа другата при АГ седмица общо взето.
Утре ще съм на дерматолог, че една бенка, която цял живот ми беше по-скоро като петно на бузата, се е надула страшно много. Направо за 2-3 седмици си удвои, че и утрои размерите. Като цяло е мъничка, но все пак ме притеснява тази раязка промяна и реших да отида да я погледнат.

Честито на всички минали през прегледи и фетални морфологии! Нека в темичката има само такива хубави новини!!! Flowers Hibiscus

# 364
  • Варна
И аз да не остана назад от Иринчето, да се похваля, чукнах 25та седмица Grinning Heart Eyes

# 365
Wigzi е на това му се казва коремче. Мисля, че доста ти е порастнал 🙈🎊🎊🎊

# 366
Разкош ❤️

# 367
  • Варна
Дрийм, недей да вярваш, на см бас държа че не е мръднал Joy иначе бая пози смених докато стигна до тази Joy
Амелие, Heart!

# 368
Абе чудесна си. Сантиметрите не са важни Heart Eyes

# 369
  • Sofia, Bulgaria
Все хубавици в темата Heart . Браво момичета, разкошни сте (сме Blush ).
За пелените, аз бях купила само 3бр. от Джъмбо бяха в комплект. Така си седят, почти не съм ги ползвала. Тези муселиновите сега ми се струват рехави и лекички, ако намеря голям размер ще взема, като идеята ми е да покривам количката, когато сме на вън. С каката така слагах един стар намокрен шал в големите жеги, хем е сянка, хем пази от мухи, хем е по хладно на детето вътре. За друго не съм ползвала. Навсякъде бях постлала хавлийки.
Ръкавички си купете 1-2 за всеки случай за в родилното. Аз не се бях подготвила и лекаря на 2 ден след раждането ме направи на 2 ст. че детето се издрало и няма ръкавици. По спешност пратих таткото, та ни донесе.
Друг спорен въпрос ще задам (ама моля ви от сега да не стават скандали Joy ). Смятате ли да давате вода от началото още?
Аз на каката започнах да давам чак като започна захранването. Но все пак беше зимно бебе. Сега се колебая как да процедирам. Вярвам че наистина детето си получава нужното количество течности през кърмата/АМ ама все пак в жегите?

# 370
Ледена, вече се карахме по темата за водата 😂
Аз отново мисля да предлагам по малко за изплакване след кърмене, не на гладно за засищане.

# 371
Аз пък бях другата крайност с тия тънки пелени. Имах около 15 и исках да имам още! Grinning
Бих пробвала да дам вода само защото ми е любопитно, дали бебето ще иска. Иначе не мисля, че му е нужна вода. Пък ако видя, че си цока вода с кеф - защо не? Wink

# 372
Аз имах три пелени, ползвах ги, но не супер много.
Вода ще давам като захраня.
Аз имам друг въпрос. Хич не ме свърта да стоя без планове. На море ще ги водите ли бебетата? Ще ми се да си резервирам някоя китна вила из гръцките дебри Heart

# 373
  • Варна
Деси, никога не е късно да се скараме пак 😂 Нали знаете, че водя статистика и тука от две теми насам много дружелюбни сме станали 😂 (шегувам се, момичета;) )

Амели, вземи ме с тебе на тая китна виличка 😩!  Ще си пием розов Бифитър с тоник и лимон (някой го спомена днес)

# 374
Силно се надявам да направим едно море дори само за уикенд през септември. Ако бебето е спокойно защо не? Ще е на 3 месеца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт