👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 36 931
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
  • Plovdiv, Bulgaria
Мистик, коя раница набеляза? Аз в сайта виждам само на чиполино. Към 40лв са, такива от 100 не виждам, може да са скрили някой сега за намалението.Но пък на кикабу май повече ми допадат визуално, не знам има ли ги изобщо в магазина и дали да ходя евентуално да погледна на място утре.
Иначе и аз да каза, изследванията са ти супер, силно се надявам моите да са подобни 😁

# 346
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,
Днес времето е ужасно, отпада ми разходката , ще наготвя и хващам една книжка да почета малко. Да ви разправям една приятелка на изписването какво направи. След секцио с лятно бебе, беше впрегнала всички да и сготвят каквото и се хапва на нея, ама голяма трапеза ви казвам Joy . Прибират се, мята бебето в кошарата, а тя на двора сяда да си хапва и пийва. Бабите в същия момент се редуват да седят при бебето Grinning . Това се вика непукист.

# 347
за изписването.... с дъщеря ми си бяхме сами, те и във Вита не правят изписвания, взимаш си бебето и айде...
А какво правят принципно? Наистина нямам идея. Flushed

Засега съм набелязала Вита като добра опция, но трябва да идем на отворени врати.

# 348
Simplica, в повечето болници има една шарена стена, на която се снимате с всички роднини, носят се цветя и бонбони на лекарите и т.н.
Във Вита обличат бебето, носят ви го и си заминават, и вие си тръгвате.
Аз се връщам да мрънкам, след гъбичките миналия месец, сега микрото показва Лактобицилоза, получава се от антигъбично лечение, лекува се с антибиотик, и ако след антибиотика пак имам гъбички, ще се гръмна сериозно Simple Smile

# 349
Привет. Тъкмо се връщам от процедурата ми при козметичката за разкрасяване - да не се смеете, слагам си миглички от около 2 години и просто все още не съм ги спряла, защото не е противопоказно, а и това е единственото, което в момента ме разкрасява Bowtie
     Ирина радвам се, че всичко е наред с бебчето. Сега ще изкарате един спокоен и приятен дълъг уикенд.

Мистик Наистина изследванията са ти супер, отдъхвай си вече, хапвай каквото искаш и живей спокойно !!! Gift Heart

Кайлин и на теб глюкозата е супер, няма смилсъл според мен да правиш обременяване.

Днес ни заливате само с хубави новини Nature Sun With Face

За изписването  - аз ще се радвам да присъстват най-близките ми хора, а това са майка ми, баща ми, брат ми, както и бащата и брат му на ММ Simple Smile След всички тези години борба, хората които са били до мен са те и ще бъда много щастлива да са до мен и да споделя това огромно щастие с тях.

Пожелавам ви хубав и усмихнат ден... до колкото е възможно с това гадно време Nature Closed Umbrella

# 350
Здравейте момичета и аз съм взела комплектче за изписване , разбира се вървеше с шапчицата но няма да я ползвам сега ще прикача снимка
Много е сладко ама много

# 351
Мистик, коя раница набеляза? Аз в сайта виждам само на чиполино. Към 40лв са, такива от 100 не виждам, може да са скрили някой сега за намалението.Но пък на кикабу май повече ми допадат визуално, не знам има ли ги изобщо в магазина и дали да ходя евентуално да погледна на място утре.
Иначе и аз да каза, изследванията са ти супер, силно се надявам моите да са подобни 😁
На КикаБу няма в Комсед. Аз гледах тези на Чиполино, изглеждат ми подобни, но не съм виждала нито едната на живо. Не знам дали ще успея и аз да отида утре до мола, че времето ще е ужасно и утре май.
Стискам палци и при теб да са ок изследванията. Както и на всички, на които им предстои тази гадост.
Взела съм си една баклавичка и довечера ще си я изям спокойно с кеф! 😋

# 352
Мистик, сега като каза баклавичка, аз преди 2 дена се зарекох официално, че спирам сладкото и вчера като видях резултата от глюкозата 3.66 бях на ресторант и веднага си поръчах шоколадово суфле Joy

# 353
И аз като се бях изплашила от първия си резултат с висока глюкоаза си казах,че ще си наложа режим дори и при добър втори резултат. Наистина се ограничавам от вредните храни,но не мога съвсем да изключа сладкото. Обожавам го! Weary

# 354
Мистик, сега като каза баклавичка, аз преди 2 дена се зарекох официално, че спирам сладкото и вчера като видях резултата от глюкозата 3.66 бях на ресторант и веднага си поръчах шоколадово суфле Joy
Е как, то си е повод за празнуване!
И като не можем да пием коктейли, то поне десерти да си хапваме.🧁
И като казах коктейли, бяхме на гости преди няколко дни и ме почерпиха с розов джин + тоник. Е, много е як този розов джин! 🍓 Мисля, че това ще ми е любимото питие след няколко месеца! 🍹

# 355
Благодаря ви! Simple Smile Пак се включвам ,за да кажа,че на тръгване се отбихме до Джъмбо.Уж само да видя дали има чорапки за бебето (една позната каза,че там били хубави).Изобщо нямаше чорапки,само едни в комплект с други неща.Но пък взех две бели шапчици,комплект ръкавички,няколко бодита с дълъг и къс ръкав,пеленки.От пеленки има много сладки цветни по три в комплект,взех си от тях,инапе има и бели.Всичките са много хубави.По принцип казват,че дрешките от Джъмбо не били с хубава материя,но на всички пише,че са от 100% памук и поне на мен ми се виждат доста мекички и хубави.Изключвам разбира се тези с разни корави щампи по тях или видях на един гащеризон много брокат,което за мен е абсурдно да присъства на бебешка дрешка и то за новородено.Гсщеризонпетя не си харесах,все големи ми се виждаха,дори тези,който пише,че са за 0 м.А момичешките неща са толкова разнообразни и сладки,че направо на нас мъжките майки данни се прииска да си имаме момиченце хахаха Simple Smile

Пристигнаха ми и трите пижамки от Чочко Бочко.Страхотни са Simple Smile
Довечера ще отметна покупките от днес в списъка Wink

# 356
Нищо им няма на дрешките от Джъмбо, то докато ги облечеш 2-3 пъти и ще са малки вече Simple Smile

# 357
  • Варна
ох бях по улиците пак и така ме наваля дъжда, докато се прибера. Weary
Ходих до Пепко и си взех пелени и одеалце. Пелените ми се струват малко твърди, май не ме кефят много, но ще пробвам като ги изпера и изсуша как ще са. Те са 5лева, щеше да е грях,ако не си бях купила Grinning
Харесах раница на Кикабу в Хиполенд. Количката е розова, пък раницата бежова... само затова се чудя. Иначе 40 лева е супер цена.
Защо трябва да се купуват пижами за новородените? Не може ли да си спят с бодитата?

# 358
Може ли да обясните тези муселинови и другите пелени за какво може да се използват

# 359
ох бях по улиците пак и така ме наваля дъжда, докато се прибера. Weary
Ходих до Пепко и си взех пелени и одеалце. Пелените ми се струват малко твърди, май не ме кефят много, но ще пробвам като ги изпера и изсуша как ще са. Те са 5лева, щеше да е грях,ако не си бях купила Grinning
Харесах раница на Кикабу в Хиполенд. Количката е розова, пък раницата бежова... само затова се чудя. Иначе 40 лева е супер цена.
Защо трябва да се купуват пижами за новородените? Не може ли да си спят с бодитата?

В сайта си пише "пижамки" ,иначе са си гащеризончета.То като цяло бебетата само лежат и спят,та наистина няма логика да се води специално пижама.Но пък и в списъка ми ,който си изтеглих си пише ,че трябват две-три пижами,затова си взех. Simple Smile Аз ще си ги ползвам да си спинка с тях нощем,пък през деня с другите дрешки Simple Smile

А за пеленки и аз не съм много наясно.И двете пише,че са памучни,но едните са тензухени,по рехави,а другите по-меки и плътни.Аз вече имам доста в различни размери.Преди беше коментирано,че се ползват за много неща.От това да се сложи под бебето на повивашника,да го завиеш,да си я сложиш на рамото,за да не те наповръща по дрехите,да се покриеш докато кърмиш,ако си на обществено място и да я сложиш между теб и бебето,за да няма допир до самите майчини дрехи....
В списъка за болницата ми даже пише,че трябва да взема комплект бели.Ама какво значи муселинови,бархетни и т.н. идея си нямам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт