👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 36 878
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, само да обърна внимание, че е вредно да се покрива количката в жегите

https://maikomila.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0% … %B0-%D0%B8%D0%B4/

Точно септември аз Гърция и аз си мисля, няма как да лиша голямото си момиченце от море, само всичко да е наред Simple Smile

# 376
  • София
Пу, пу, пу, всички много красиви в тази тема!
Аз нямам никакви планове за след раждането. Нито знам ще кърмя ли, нито няма ли. От това ще зависят и водата и режимът. А и нищо не разбирам. Ще ви чета и ще уча от вас, ще се адаптирам към нея ден по ден, пък то накрая ще си намерим пътечката за всичко.
Ако сме здрави, бих отишла и за месец на морето, на сенчесто и чист въздух. Но до тогава много вода има да изтече.
Обаче това с пелените ми се струва много по-мъдра покупка от дрехи. Явно са мултифункционални спасители за всичко. Нещо като кърпата на галактическия стопаджия. С такива ще се запася, когато му дойде времето за купуване. Слагам ги в списъка.

# 377
Wigzi, много ти е готино коремчето, ти също Heart Eyes
Лимонче, Амели, моля бройте и мен за виличката в Гърция и джиновете Heart Eyes
Ама как ще пием и кърмим... Я по-опитните да кажат има ли някакъв пиниз Joy
Аз никога не съм пропускала море и живот и здраве всичко да е наред, мисля и аз септемрви Гърция Heart

# 378
Егати мацките сте се навъдили тук🥰🥰Изглеждате елегантно,а аз се чувствам тромава и не-женствена😁
Днес имах ужасна преживелица.Реших да видя Next в мол-а на Хемус,имат хубави неща на по-високи цени,но за момчета избора беше доста постен.Погледа ми постоянно скачаше на розовите дрешки за момиченца и накрая си тръгнах.Метнах се до мол Сердика и там започва моята драма.Не стига,че адски мразя моловете,ами и на сектора бременни никъде нищо.Голямо разочарование и много обикаляне и в един момент разбрах,че съм си загубила талона за паркинг и не мога да изляза!😥🙃😫Загубих още час да си търся талона по маршрута,който изминах,слязох до паркинга да го търся и в колата,върнах се,намерих бюро информация,слязох пак до паркинга и на бариерата си платих глоба 25лв за загубен талон и вече бях бясна!😆За малко да се изпусна в гащите(срам-не срам,ама е вярно),гладна и не купила нищо се прибрах...Скоро няма да стъпя в мол,поне не сама,мъжа да му мисли.Ретро Меркурий се изгаври жестоко с мен😂😂

За Гърция като я споменавате направо ми бъркате в раната.Всяка година ходим по 2 пъти-май и септември,имаме си любимо място и цяла година го чакаме този момент с нетърпение.Сега е ясно,че май месец го пропускаме,но не мисля и ,че септември ще тръгнем с бебе на 3 месеца на 5 часа път с кола...😕Не знам,много искам,но ще видим.

Извинете,че стана дълго,но ми олекна,че споделих.ММ не знае,за да не ми натяква хаха!
Утре съм на ЖК,нямам търпение да видя дебеланко колко е слушкал и папкал😁

# 379
Кайлин, бирата действа добре за кърмата. Пиеш една бира вечерта и на сутринта си яко напращяла Grinning
Разбира се в ограничени количества и не ежедневно. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 380
Мистик, чудесни са ти резултатите. Всичко е в норми.
А ти, Криси, кога ще правиш обременяването? Стискам палци да са ти хубави резултатите.
ShukM, аз също съм с лактобацилоза, без да съм лекувала гъбички, а лекувах е. коли. А сега освен нея имам и бактерии. Навсякъде пише, че са несъвместими, ама на... И аз слагам някакви глобули, които били антибактериални. Ще видим дали ще станат нещата накрая.
Дриймче, много хубаво правиш, че се поддържаш! Това са си процедури, които по никакъв начин не пречат на бременността, а те правят още по-голям бонбон!
Мелдим, страхотно комплектче! Heart Много, много нежно!
Уигзи, много си сладка! Страхотно тумбаче Heart Eyes
Пеперудена, успех утре на ЖК! Да си видите бебчето и да ти стане драго на сърцето!
Аз днес почти не съм влизала. Както ви бях казала, започнах една много готина книжка - лека и необременяваща. Точно от това имах нужда. Денят ми мина много бързо.
Ааа, сетих се, щях да пропусна... Има ли други, които да ги боли пъпа и около н его? Нещо като опъване, но доста силно?
Мацки, това беше, лека вечер от мен! Утре пак... Grinning

# 381
Май напълнихме една вила вече. Предлагам да наемем втора и там да пратим бащите и бебетата, за да го пием на спокойствие този розов джин. Аз го открих миналото лято, разкошотийка е, как ми се допи сега!
Ние също море не пропускам, каката се пазари вече, няма как да не й угодя...

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 00:09 от Аmélie

# 382
Дъщеря ми беше на три месеца на първото ни море в Гърция. Спа в раницата, сука, нощем спеше в количката, райско беше

# 383
Супер! Аз се оглеждам за нещо по ръкавите на Халкидики, защото са най-близо. Години наред сме били на Амуляни, но някак не ми се ходи пак там. Имате ли идеи за симпатични места?

# 384
Супер! Аз се оглеждам за нещо по ръкавите на Халкидики, защото са най-близо. Години наред сме били на Амуляни, но някак не ми се ходи пак там. Имате ли идеи за симпатични места?
Зависи какво ти допада, но на мен ми харесва Никити. Малко и китно, а наоколо има много хубави плажове и бийч барове Grinning Афитос също. Сарти е ок, но малко тип Китен ми идва. Но и ние живот и здраве тръгнем ли ще е някъде наблизо със сигурност.

# 385
На море ще ги водите ли бебетата? Ще ми се да си резервирам някоя китна вила из гръцките дебри Heart

Мисля да тествам една седмица във Велинград първо и ако слуша бебето, септември на море, дъщеря ми е родена края на април и още съжалявам, че не я заведох на море първата година

# 386
Аз обожавам северната част на Ситония, Никити и района. Все натам ме тегли

# 387
Peperudena в немските магазини има дрехи и бельо за бременни. Вчера даже си взех клинове същата марка като лидълските, само че за по 3лв парчето и дънки за 8лв. 😄
Аз до Гърция никога не съм ходила... мислех тази година да отида, но явно ще пропусна. Все пак съм от Варна, така че море няма да ми липсва. Честно казано на нас от Варна всичко ни е далеч 😔

# 388
  • Варна
Ооо, за Грийсето и аз се включвам. Дай Боже нашия татко да си бъде тук, Септември ще направим едно трипче👌 Вярвам, че и на бебка ще й хареса и ще бъде спокойна! 🌞

# 389
  • Варна
Ние ходим по островчетата Паксос, Корфу, Лефкада... много е пътя обаче до там с бебе и съм започнала да го обработвам ММ от сега за нещо по-близко, Халкидики мислех и аз, ама той ме реже. 😂😂😂 Вика тая година ще ходиш на Слънчев ден на плаж (това е един плаж във Варна) 😂
Шегата на страна, ако трябва да бъда честна и аз не си представям да тръгна с новородено... Предполагам не е невъзможно, но просто не си представям кърмене, сменяне на памперси, колички, багажи и т.н там. Няма да се изкефя на почивката... Като за начало и уикенд на Созопол би ме устроил 😂 стига да се получи... Има време 😉

Общи условия

Активация на акаунт