👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 36 871
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia, Bulgaria
Аз не бих тръгнала из чужбинско с дете на 5г. и новородено. Реално Гърция е по-близо до София , отколкото да речем Бургас, но все пак предпочитам нашето черноморие. Мислиме последната седмица на август някъде да отидеме в някой по-малко населен курорт или  в едно вилно селище тип къмпинг. Не сме ходили до сега, но мисля че ще е удачно, каката ще играе вечерта в двора има люлки разни и пързалки, бебето ще спи вътре, а ние с ММ на терасата. Може пък и да ме огрее да опитам розовия джин, за сефте чувам, че съществува Joy , ама аз не пия.

# 391
О, в Гърция е толкова по-чисто и спокойно и не се страхувам, че някой ще хване стомашен вирус ако пийне вода или хапне пясък.

А иначе ако кърмите, с новородено е най-лесното море - малко памперси, дрешки, гърди и друго не му трябва. Една раница, яде и спи в мама и пълен релакс, вечер си спи в количката, никакви багажи не трябват.

# 392
О, Лемънс, аз имам резервация за Наксос, ама не мисля, че ще се пуснем чак до там. Тази година не смея да съм зависима от фериботи. Мислех Лефкада, защото сестра ми живее по средата между София и острова, тъкмо ще си разделим пътя, а и тя ще има бебе на същите месеци, ще ги запознаем 😀
Утре трябва да прегледам хотелчетата, ако има нещо приятно, направо се резервирам.
От нашето море ме е страх (някой да не ми се обиди сега). Но имам ужасни спомени от седмица в инфекциозното с дете на две, след няколко дни в Несебър.

# 393
Да ви подсетя за Комсед, току що поръчах вана със Стойка и повивалник за 70лв Simple Smile

# 394
Ние  ходим на гърция  но и там е същата работа  масово  вс ходили са пипнали някой вирус . Ние успяваме още до вечерта и през ноща да сме с температура  и не говоря за една и съща  дестинация но най далеч до Атина.

# 395
  • Варна
Добро утро Simple Smile
Снощи нали обсъждахме плажчета и коктейлчета и именно това сънувах през ноща Grinning
Момичета, мислите ли,че Комсед ще направят пак намаление по Великден? Сещам се, че имаше намаление скоро пак и някоя беше казала,че всяка година правели и по Великден.

# 396
  • София
Ние ходим само в България в последните години, не сме имали нито веднъж проблем  от стомашно естество, но може да е въпрос на късмет. Въпреки че по-скоро се местим на морето за известно време, отколкото да отиваме на почивка и там си живеем в горе-долу домашен ритъм. И обикновено е за по-дълго. Затова и не зная ще отидем ли - всичко ще зависи от здравословното ни състояние.

Днес я излових да рита по-дълго и той също успя да я усети с ръка на корема ми Simple Smile котката обаче не щя да пробва, избяга! Хахха

Днес сме при Чавеева и да я види. Въобще, надявам се да е хубав ден до края Simple Smile

Аничка, ще се присъединя пак в йогата чаааааак на 17 март, защото все имам някакви ангажименти вторник и петък в тези часове.

Да знаете, че не съм много по пиенето и сега с този розов джин направо ми се допиха леки колтейли с джино-циртусов състав. Ммммм,

Лемонс, и аз си спомням, че някой написа за намаления по Великден.

# 397
Добро утро и от мен!
Изпратих детето на градина и таткото на работа и сега ви чета.
Аз имам идея за края на август, началото на септември да отидем на ALL INCLUSIVE на нашето черноморие. С батко на 6 г. и бебе на ръце ще ми бъде по-спокойно да знам, че храната и анимацията са подсигурени. За сега съм се спряла на Oasis Del Mar,  в Лозенец. Някой да има пресни впечатления от там?

# 398
Късмет е това с чревните вируси. По БГ черноморието ходя всяка година, но само веднъж ми се е случвало и то преди много години. Миналото лято в Турция като бяхме хванах за един ден вируса, ММ и малкия се разминаха.
Тъкмо гледам и аз Комседските намаления. Ще идем утре и ако харесаме, ще вземем вана със стойка, кошара  и др. дреболии. Цените са доста добри с -30 %.

# 399
И аз ако всичко е наред бих посетила Гръцко. Досега море не съм изпускала никога и много ще искам да отисюдем дори и за малко 😁
Не знам как ще е с бебе на 2-3 месеца, но определено бих се пробвала.
Моят ден започна чудесно. Изпокарах се с ММ, дали от хормони и аз не знам и настроението е прекрасно хаха 🙈 ама май си е от характера.
На моменти имам чувството, че изперквам. Не знам дали и някоя от вас така се чувства, но като ме обземе скуката вкъщи или нещо реша, че ме дразни... направо изкуквам

# 400
Моргенн!
Снощи и аз сънувах Гърция и розовия джин! 🥰
Ние това лято не знам дали ще стигнем до там, но със сигурност края на Август ще си отидем във Варна за поне седмица. Хем море да видим, хем бабин дом да ползваме 😂 Че имаме една баба (свеки) в София, но тя е твърде модерна и ме съмнява да можем да разчитаме да гледа бебето..🤫
Ако всичко мине добре може да се пуснем Септември към Гърция. Миналата година бяхме на Ситония и беше чудно! 🐠
Много ми се ходи навсякъде, момичета! Не сме свикнали така да се ограничаваме откъм пътуване.. Ските и спа-то пропуснахме, Будапеща пропуснахме(добре, че изпуснахме де, че с тоя корона вирус ме е шубе) и цяло лято заковани в София направо не ми се мисли как ще изкараме. До сега винаги през уикенд долу горе сме отскачали я до Варна, я до Градина, я до Гърция. Мъкаа, мъка ще е това лято! 😂
И друго да ви споделя, сигурно ще ме помислите за откачена вече, но.. Нали до вчера мрънках, че съм качила много кг. Днес се качвам на кантара за последните 3 седмици съм качила само 1 кг. И като се вкарах във филма, че бебето не е наддало. Сега ще тръпна до сряда, когато ми е ЖК. Луда работа е това женския мозък по време на бременност! Качвам ви една снимка и аз.
Скрит текст:
Много дълго стана обаче ми е последния работен ден днес и съм се превъзбудила явно !😂

# 401
От много години ходим в Гърция, включително с малко дете по два пъти годишно и никога не сме хващали вирус.

За наддаването аз се ядосвам, че качвам по половин кило на седмица напоследък, тиииии...идеална си си, все така да е Simple Smile

# 402
Здравейте!
Get_real, пожелавам ти прекрасен, слънчев ден с още по-прекрасни новини от прегледа при Чавеева.
Видях и снимки на много красиви мами със сладки коремчета 💗. Аз където не съм фотогенична, а сега и каквото тюленче съм станала мисля чак в края само една снимчица да направя, за да си имам за спомен.
Радвам се на всяка една за хубавите новини от ФМ! Тези дето сме с проблемчета ... Споко 😉 ще ги преодолеем!
Много изкушаващи са тези коктейлчета!!! 🤩🥂 Аз още навивам половинката за море. Първото море с баткото беше ужас. Успяхме да видим морето точно 2 пъти. Беше много ревливо бебе. А беше на 8 -9 месеца. Мноооого ми се ходи в Гърция на моренце през септември. Ще видим, може пък да успея да навия ММ.

# 403
  • Варна
Дрийм, и ние се скарахме сутринта рано рано,  той също вика, да ти скачам на хормоните, я ела на себе си вече, че не се търпиш Rolling Eyes Grinning Така че не се притеснявай, не си единствена. Наистина хормоните бушуват яко, настроенията се менят за секунди, дано преминат тези състояния, но се опасявам, че тепърва се започва Joy

# 404
LoziPG, ужас, и мен ме притеснява да не е някоя ревлива и да не сме за никъде с нея.
Баткото спеше като пор през деня, особено в количката, и се будеше само за хапване през 3 часа, но станаше ли вечер, почваше купона. Будеше се по 100 пъти заради коликите. Дано мадамата да е по-спокойна.
А за килограмите аз пък бях свалила около 1,5 кг миналата седмица по време на домашния си престой. Дано не си ги върна,че и отгоре да кача до прегледа другата седмица, че доктора пак ще ми обяснява как да не ям въглехидрати Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт