Любимия ме заряза заради друга!

• 7 235
  • 152
  •   1
Отговори
# 120
  • Linz
Аз се раздели с него преди 5 и 3 години. И от 2 години живеем у тях. Аз не исках, имах си хубава квартира. Той искаше да се самоубива. Реза вени, тръгна да скача през прозорци, пиеше хапчета. И аз се върнах при него. Но заради него напуснах доходна та си работа. Обвързах се с на майка му къщата.
Стигнах до тук с четенето... Поведението му е било крайно инфантилно, това е било огромна червена лампа. Отношенията ви са били обречени преди да се върнеш.

# 121
Сигурна съм, защото му сложих подслушващо устройство, за да разбера какво става.Разбира се, че искам да съм с него.Аз не отричам.И в момента съм объркана.И със сигурност, ще си тръгна.Не го оправдавам.Искам да го порасна направо.Но гледам да го избягвам даже, защото страдам.

Ама и ти си симпатяга Grinning За какво го подслушваш, не сте женени, нямате деца, не върти измами зад гърба ти? Гледай да не го казваш на никой това, подслушването е престъпление, ако реши да те съди, да не се сдобиеш с присъда. Стига обсесвя и не се занимавай с него, за доброто на децата. За какво ти е такъв мъж? Че той утре може и на теб да посегне, така както посяга на себе си и си реже вените. Според мен най-добре поговори с психолог, за да го преодолееш, преди да направиш още някоя глупост като това с подслушването или нещо по-зле.

# 122
  • София
Tired Face

Лимонче, те са били бебета тогава.

Ако те са от 13 години заедно, дори малкото да е било бебе на 2 дни, сега трябва да е на 13, а не на 11...
Малкото...

# 123
От 1 баща са, на 11 и на 13. Това е доста друга тема
[/quote]
Значи това на 11 е родено по време на връзката с любимия ти ли?

# 124
Глупава работа..Вместо с благодарности да се оттегли от сцената,извлякла всякакви възможни дивиденти за тези 13 години,тя седнала да се чуди как да му "прости"..
Ами имаш цели 3 месеца за действие,децата вече са големи,могат не само сами да се грижат за себе си,но и да поемат домакинството докато ти работиш повече,за да си повишиш доходите..
Преглътни мерака да го вържеш с дете,щото както виждаш,вече е късно за това,оставяй го момъка друга да му стабилизира психиката и гледай напред.Млада си,а децата големи!На 35 живота все още е в пикова точка..

[/quote]О,не,туше..

# 125
Класически случай: деца от "лошо момче", който после не ги поглежда, а след това провайдъра да ги прибере всички и да ги гледа. И накрая, провайдъра е лошия, защото му писнало и иска свои деца. И после, те жените не си падали по "идиоти", пък половоната от форума са с подобни първи бракове...

# 126
Ама как децата са на 11 и 13 години от един баща, а живееш със сегашният от 13 г който пък не им е баща.
Това дете на 11 г. как се вписва в картинката.

# 127
Дарина, чудно ми е децата Ви от един баща ли са? И кое доведе до това да имате 2 деца на 20-годишна възраст? Колко големи са тези деца? Rolling Eyes

Тука вече се издъни... Как хем децата ти от друг мъж са са на 11 и 13 години, хем с любимия сте заедно от 13 години?

Извинявам се. С него сме от 11 години. Искам да ви кажа, че писах с помощ. Нова съм в сайта.Просто не съм видяла, че съм объркала.Не знам, защо си мислите, че лъжа?С мъжа ми се разделихме,защото беше без отговорен към децата.И аз бях без отговорна, защото направих 2 деца малка, и нямах идея какво ме очаква.... След това се запознах с въпросния човек. Тогава живее с майка си на квартира.Бяхме 3,4 години само като гаджета. От 7 години започнахме да живеем заедно.От там нататък обясних, и темата я за годините в които сме заедно я редактирах преди час.

# 128
Глупава работа..Вместо с благодарности да се оттегли от сцената,извлякла всякакви възможни дивиденти за тези 13 години,тя седнала да се чуди как да му "прости"..
Ами имаш цели 3 месеца за действие,децата вече са големи,могат не само сами да се грижат за себе си,но и да поемат домакинството докато ти работиш повече,за да си повишиш доходите..
Преглътни мерака да го вържеш с дете,щото както виждаш,вече е късно за това,оставяй го момъка друга да му стабилизира психиката и гледай напред.Млада си,а децата големи!На 35 живота все още е в пикова точка..

О,не,туше..
[/quote]

С баща им се разделих преди да родя малкия си син. Запознах се със сегашния си приятел, когато малкия беше на 6 месеца, големия на 2 годинки.

# 129
Ами,това е положението.Почвай да търсиш допълнителна работа,квартира..и така.Няма какво да се ослушваш и да заблуждаваш филанкишията с реплики от сорта"смятам,че той заслужава дете".Правилната реплика е "бих родила трето дете за да подсигуря дом и хляб на първите две".В което няма лошо,хората раждат деца и с много по-неясни мотиви и цели,нещо което знаеш и от опит..
Та,не си единствената самотна майка,дето се вика,в един цирк играем,знаем си номерата,така,че остави тези глупости с кой какво заслужавал,той ако е искал ти да му родиш,досега бебето щеше да е факт.
Айде,горе главата и успех!

# 130
Ами,това е положението.Почвай да търсиш допълнителна работа,квартира..и така.Няма какво да се ослушваш и да заблуждаваш филанкишията с реплики от сорта"смятам,че той заслужава дете".Правилната реплика е "бих родила трето дете за подсигуря дом и хляб на първите две".В което няма лошо,хората раждат деца и с много по-неясни мотиви и цели,нещо което знаеш и от опит..
Та,не си единсвтената самотна майка,дето се вика,в един цирк играем,така,че остави тези глупости с кой какво заслужавал,той ако е искал ти да му родиш,досега бебето щеше да е факт.
Айде,горе главата и успех!

Така е, човек осъзнава някои неща по късно. Доста от коментарите ми бяха полезни. Simple Smile

# 131
Жалко за теб, човека явно се е влюбил в друга жена и то много. Не съм чел ако си писала и други подробности освен първият пост. Ако сте имали някакви проблеми с натрупване, навярно щеше да споделиш. Ако искаш полезни мнения, задължително всичко трябва да споделиш (ако има и други важни неща).

Определено ми е много интересно да разбера причините за това му действие. Нали няма изнвевяра от твоя страна, за която да е разбрал и просто да не ти казва или пък да е станало някаква объркване и да вярва в това, без да има такова нещо. Rolling Eyes

В противен случай постъпката му е като на много много жалък мъж мишок, защото няма право да се отнася така с жената, което му е слугувала, вечната домакиня, любовница и майка на две деца и всичките грижи по отглеждането им.

Само във един случай според мен може да се бориш за тази връзка и той е ако е станала някаква грешка, нещо да е прочел или някой да го е излъгал, че имаш любовник, а реално да не е така. Сещам се за реален такъв случай с една комшийка, много свястно момиче и приятели на нейният приятел го излъгали, пуснали му мухата, че била с други мъже, демек му е изневерила (което не беше вярно), това им разруши връзката, по-късно глупака разбра, че не е вярно и идваше да и се моли да се върне. Явно обаче много я беше обидил и тя не искаше да го вижда повече.

При теб може да няма нищо такова, но реших да споделя и за тази възможност. При други обстоятелства не мисля, че има смисъл да се бориш и да прощаваш. Брутално е знам, ако темата е истинска, предполагам си в голям шок. Длъжен е да ти каже причините този мишок, защото така не се живее просто. Това ще те разяжда цял живот, ако не разбереш причините Worried

ЕДИТ: Сега разбрах, че не съм прочел внимателно, но и ти трябваше по ясно да го напишеш, че това не са негови деца, но това нищо не променя, нитов е оправдания, той трябва да ги чувства като собствени дори и много да ги обича. Да не се окаже, че с и била поредната заблудена и си живяла с мъж, който не е стока, но ти да си правила компромиси и да си си мислила, че имаш хубав живот и връзка !  Rolling Eyes

# 132
Диджей Дарина, нали твърдиш, че новата му е колежка? Хващаш децата, отиваш пред работата и тази като излезе й скачате отгоре и бой-бой-бой-бой. Да се научи да не пипа заети мъже. Твоят сладур като се покаже - и него биеш. Напомняш му, че е искал да се самоубива - ама пред нея. Вадиш му нож и му даваш - щом е мъж, да си реже ръцете.
Някой да дойде, да снима, за да ни пуснеш видеото.

# 133
В противен случай постъпката му е като на много много жалък мъж мишок, защото няма право да се отнася така с жената, което му е слугувала, вечната домакиня, любовница и майка на две деца и всичките грижи по отглеждането им.

Читать надо, Петка.

# 134
Жалко за теб, човека явно се е влюбил в друга жена и то много. Не съм чел ако си писала и други подробности освен първият пост. Ако сте имали някакви проблеми с натрупване, навярно щеше да споделиш. Ако искаш полезни мнения, задължително всичко трябва да споделиш (ако има и други важни неща).

Определено ми е много интересно да разбера причините за това му действие. Нали няма изнвевяра от твоя страна, за която да е разбрал и просто да не ти казва или пък да е станало някаква объркване и да вярва в това, без да има такова нещо. Rolling Eyes

Само във един случай според мен може да се бориш за тази връзка и той е ако е станала някаква грешка, нещо да е прочел или някой да го е излъгал, че имаш любовник, а реално да не е така. Сещам се за реален такъв случай с една комшийка, много свястно момиче и приятели на нейният приятел го излъгали, пуснали му мухата, че била с други мъже, демек му е изневерила (което не беше вярно), това им разруши връзката, по-късно глупака разбра, че не е вярно и идваше да и се моли да се върне. Явно обаче много я беше обидил и тя не искаше да го вижда повече.

При теб може да няма нищо такова, но реших да споделя и за тази възможност. При други обстоятелства не мисля, че има смисъл да се бориш и да прощаваш. Брутално е знам, ако темата е истинска, предполагам си в голям шок. Длъжен е да ти каже причините този мишок, защото така не се живее просто. Това ще те разяжда цял живот, ако не разбереш причините Worried

Не съм му изневерила. Не отричам, че връзката ни стана рутинна.Различни смяни, деца, кучета(1то е на майка му), котка... Като се прибера, започвам да чистя, да готвя, пера. Той обикновено спи когато аз се прибирам, защото става в 4 сутринта. И като цяло, вероятно сме се загубили някъде... Но исках да получа повече мнения, как да постъпя, и дали да си давам някаква надежда...

Общи условия

Активация на акаунт