Мартенското слънчице намига, нов човек в семейството пристига

• 40 732
  • 675
  •   1
Отговори
# 135
Момичета днес в 5:02 часа изплака нашата първородна дъщеричка 🤗
Голяма е 52см 3,300 кг. 😘💕❤
Пожелавам на всички оставащи мами леко доизкарване на бременноста и леко раждане 😘

Честито бебенце! Да е здрава и силна!:heart:

Момичета, Честита Баба Марта!
Пожелавам ни, едни прекрасни и здрави мартенички Heart

# 136
raq2019, честито! С тия 4 сантиметра нямаше как да не е скоро, но си прескочила 29ти и отиде в месец март. Simple Smile Разкажи, когато имаш време.

Честита Баба Марта на всички. Влязохме вече в "нашия" месец, време е вече бебетата да валят с пълна сила.

# 137
Благодаря момичета, цялата работа беше 3 часа в два часа през нощта започнаха контракции малко след това ми изтекоха водите всичко вкъщи се случва,като изтекоха водите газ към болница и малката в 5 часа изрева. Да нормално раждане с един вътрешен шев. Бая си е болката без упойка бях, само накрая малко системи за да засилят процеса 😊

# 138
  • Варна
Благодаря момичета, цялата работа беше 3 часа в два часа през нощта започнаха контракции малко след това ми изтекоха водите всичко вкъщи се случва,като изтекоха водите газ към болница и малката в 5 часа изрева. Да нормално раждане с един вътрешен шев. Бая си е болката без упойка бях, само накрая малко системи за да засилят процеса 😊
Честито Рая! Толкова добро раждане и бързо си пожелавам и аз. И аз си мислех, че имам контракции снощи, но се оказаха фалшиви, като стигнахме в болницата спряха. При теб е било истинско. А преди това имаше ли фалшиви контракции и болки всеки ден?
Всичко най-хубаво в живота на малката ти принцеса!

# 139
Честито на мама Рая! Дай Боже всекиму такова бъъързо раждане! Да ти е жива и здрава дъщеричката!

Честита Баба Марта, момичета! 😊

# 140
Честито Рая! Толкова добро раждане и бързо си пожелавам и аз. И аз си мислех, че имам контракции снощи, но се оказаха фалшиви, като стигнахме в болницата спряха. При теб е било истинско. А преди това имаше ли фалшиви контракции и болки всеки ден?
Всичко най-хубаво в живота на малката ти принцеса!
Не преди това никакви подготвителни нямах, изведнъж почнаха тези.

# 141
Честито мартениче, Рая! Да ти е живо и здраво! Въпреки болките си имала едно страхотно и бързо раждане! Уникално! Вдъхваш надежда, че може и по този начин, без 20часови мъки 🤗💕❤️
Много да се гушкате с бебка! ❤️

# 142
Честито мартениче, Рая! Да ти е живо и здраво! Въпреки болките си имала едно страхотно и бързо раждане! Уникално! Вдъхваш надежда, че може и по този начин, без 20часови мъки 🤗💕❤️
Много да се гушкате с бебка! ❤️
Благодаря, желая на всички от все сърце да мине и при вас така 💕💕💕

# 143
Честито raq2019, да ти е живо и здраво бебчето. Раждането звучи много леко отстрани, дано на всички ни е така.

Честита баба марта Simple Smile

# 144
Честито мартенче Raq19!Да е здраво бебчето и многоо да ви радва и бързо възстановяване! Честита баба марта!! ❤️

# 145
Здравейте,
Бих искала да подаря на някоя мама дрешки за момиченце, предимно 62-68 размер и предимно летни.
На мен също ми бяха подарени и искам да продължа милия жест.
Мога да ги изпратя с куриер , само трябва да си платите доставката, около 3кг са дрешките.
Пишете ми на лично.
Поздрави,

# 146
момичета, ще взимате ли чантата с неща за бебето при приемане в болницата или ще ви я донесат след това?

# 147
момичета, ще взимате ли чантата с неща за бебето при приемане в болницата или ще ви я донесат след това?
- не, багажът за изписване на бебето и моят, както и почерпката ще ги донесе ММ ми впоследствие.

Вчера пазарувахме от Метро разни неща за черпене - за моята и за на ММ ми работата, за вкъщи. За болницата смятам да подготвя подарък - за докторката и за акушерката (но нека да родя и  ще проуча какво е най-подходящо; не обичам да отбивам номера като правя жест), може да оставя нещо в стаята за женска консултация - бонбони, ядки и кафе например, но не и торта.

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 19:02 от wildthing

# 148

Влязох с моята и бебешката чанта първия път, но тук за бебето не искат нищо - дори памперси.Ще ми донесат дрешките за изписване в деня.
Утре сме на тонове и би трябвало да разбера кога ще ме приемат, налага ли се предизвикване или още чакаме.

# 149
и при мен за бебето трябват само дрешки за изписването ... то и за мен това + зарядно за телефон и паста+четка за зъби ... след това секцио едва ли ще мога да се мокря веднага и май ще прибегна до мокри кърпи, но ще питам все пак

Общи условия

Активация на акаунт