Мартенското слънчице намига, нов човек в семейството пристига

• 40 751
  • 675
  •   1
Отговори
# 180
Честито,клеопатра. Прекрасна новина!

# 181
kle0patra честито! ❤️ Жива и здрава да е дъщеря ти! ❤️ Много яко започва месецът! ❤️

# 182
Честито на новите майки и бебета! Много щастие, здраве и усмивки Heart

# 183
Клеопатра, РРР, честити ви рожби! Да са здрави и много щастливи!

Звездичке, направо ме разплака♥️.

# 184
Клео, честито! Колко леко ми става на душата като чета за такива раждания. ❤️
Живо и здраво да ти е бебчето! Бързо да се прибирате вкъщи! 💕

# 185
kle0patra , честито бебче! Да е живо и здраво Heart
Радвам се, че така е минало раждането, дай боже и при нас така. Two HeartsHands Metal

# 186
Честито на мамчетата! Hug Месеца започва страхотно! Бъдете много щастливи всички! Влизам да ви чета с такова вълнение. Blush  37гс съм и от 2 дена имам болезнени контракции.. къде е 25 март Sad

# 187
Честито на мамчетата! Hug Месеца започва страхотно! Бъдете много щастливи всички! Влизам да ви чета с такова вълнение. Blush  37гс съм и от 2 дена имам болезнени контракции.. къде е 25 март Sad

Майче, ние с теб ще си хортуваме явно до края. При мен бебетата ще са някъде около 20 също. Даже пророкува, че ще родиш преди мен 😉

Честито и на мама Клеопатра. Да ти е жива и здрава и твоята принцеса. Да е здрава, послушна и много усмихната. На теб - леко възстановяване.

# 188
Kleo,честито! Да ти е живо и здраво! 😍

# 189

Майче, ние с теб ще си хортуваме явно до края. При мен бебетата ще са някъде около 20 също. Даже пророкува, че ще родиш преди мен 😉

Честито и на мама Клеопатра. Да ти е жива и здрава и твоята принцеса. Да е здрава, послушна и много усмихната. На теб - леко възстановяване.

Хич не ми се влачи чак до края Grinning Вчера казах на моя, че ако до 38гс не съм родила се почваме всеки ден секс, ананас и ще качвам стълбите до 8я, и обратно, а той ми задава въпроса "Защо искаш да родиш по-рано?!?!?!?". Съответно получи отговор " За да се отърва!" Joy Физиономията му беше безценна.
Мамчетата, които родиха да споделят дали кърмят? Simple Smile

# 190
И за изцеждане с помпа споделете, особено след секцио.

# 191
  • Варна
Честита ти дъщеря, Клеопатра! Нормално ли беше раждането?
Честито и на двете мами с Йоановци!
Мале колко много бебета, направо свят ми се зави в последните дни. Аз си се доближавам до термина 08.03.2020 и съм се кротнала каквото такова. Чакам и гледам да имам положителни мисли, въпреки че ме хваща паниката от време на време.

# 192
Честити бебчета на мамите Blush Бързо възстановяване !

Клео, с това скоростно раждане започвам да се притеснявам. Хем искам да е бързо, хем се притеснявам дали от чудене и чакане ще стигна на време до болницата Grinning

Аз днес бях на тонове и доки ме прегледа за разкритие - тонове супер, азкритие 0. След фалшивата тревога явно има затишие пред буря... В петък пак съм на консултация. Днес бубка беше доста активна но определено й е тясно вече, а и аз място не си намирам вече - ни седнала, ни легнала... Имам още 2 седмици до термин оък да видим, че и мм вече е на тръни само да чуе “ох”

# 193
Честити рожби на всички родили мами! Нека са ви живи и здрави, и нека растат много щастливи! ❤💙
Много съм зле аз - умствено имам предвид.  От седмица поглеждам в сайта и виждам, че няма никакви писания в темата, а уж бебета се чакат. Пък то нова тема имало с има, няма 13 изписани страници.
Нямам търпение да се свършва вече. От две седмици не съм спала като хората от болките в ръцете. Краката и ръцете ми вече са подути много. А, има толкова време до 25-ти.
desss_i, аз с първото ми дете се цедих на следващия или по-следващия ден след секциото в болницата. Неколкократно. Изведнъж се появи много кърма, а бебето яде по малко в началото и трябваше да изцеждам. И после в къщи пак така си продължих. Нищо специално или различно. Нещо конкретно ли имаш предвид с въпроса за секциото и помпата?
P.S. Снощи имах много странна болка в кръста точно. Все едно тръгва изведнъж от средата и се разпръсква навън.

# 194
Честити рожби на всички родили мами! Нека са ви живи и здрави, и нека растат много щастливи! ❤💙
Много съм зле аз - умствено имам предвид.  От седмица поглеждам в сайта и виждам, че няма никакви писания в темата, а уж бебета се чакат. Пък то нова тема имало с има, няма 13 изписани страници.
Нямам търпение да се свършва вече. От две седмици не съм спала като хората от болките в ръцете. Краката и ръцете ми вече са подути много. А, има толкова време до 25-ти.
desss_i, аз с първото ми дете се цедих на следващия или по-следващия ден след секциото в болницата. Неколкократно. Изведнъж се появи много кърма, а бебето яде по малко в началото и трябваше да изцеждам. И после в къщи пак така си продължих. Нищо специално или различно. Нещо конкретно ли имаш предвид с въпроса за секциото и помпата?
P.S. Снощи имах много странна болка в кръста точно. Все едно тръгва изведнъж от средата и се разпръсква навън.
Благодаря, Femme! Точно това - дали и кога се започва цедене след секцио.

Общи условия

Активация на акаунт