ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 028
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И аз въвеждам храната от 2 дни и кантарът тръгна надолу. Моето съотношение е В-М-П   25 - 57 - 18. Закъснва ми вече седмица, а с цялото ПМС, за да не ме избива на сладко, ядох по-мазно.

# 136
Ния, да не си на Високомазнинна?

# 137
  • София
Не. Балансирано се храня, но сега увеличих мазнините за няколко дни.

# 138
Лъки, 3 дена яде като прАсе и вече съм 59,5 кг! Излагация пълна, а тук само ме хвалите.Pensive
Взимам се в ръце. Днес съм на 3 кафета и 1 сок, ще стискам до вечеря, и ще е само 1 хранене днес. Утре, ако кантара пак ми върти шегички, ще карам само с 1 хранене.

Целта е да се върна на 57кг и да ги задържам.

# 139
Аз не съм се мерила след фаста .Сега си направих тиквени кюфтета с трици и извара Heart Много сполучливо.
Niya,смятането на ккал си е много важно,когато остават малко кг за сваляне .Много е досадно понякога ,но върши чудна работа.Пък и с времето си става на око.

# 140
  • Мизия
Реших да карам лунният фаст и все още съм жива, а трябва да издържа до 21:57ч. Ще се опитам да си легна рано, за да направя 36 часов фаст.

# 141
Реших да карам лунният фаст и все още съм жива, а трябва да издържа до 21:57ч. Ще се опитам да си легна рано, за да направя 36 часов фаст.
За първи фаст се препоръчва да е 24ч. само.
Иначе, браво от мен.

# 142
Поне месец според мен само 24 ч.

# 143
  • Мизия
Издържах 24 часовия фаст Simple Smile
Да ви се похваля и друго. След 16 години пушене, в момента от осем дена не пуша. Иииии по никакъв начин не се е отразило на килограмите ми.

# 144
Браво ,особено за цигарите !!! Flowers Hibiscus

# 145
Издържах 24 часовия фаст Simple Smile
Да ви се похваля и друго. След 16 години пушене, в момента от осем дена не пуша. Иииии по никакъв начин не се е отразило на килограмите ми.

Браво Фи!

# 146
Когато аз спирах цигарите, минах и на режим. Резултата беше свалени кг, така че е възможно. Моят съвет - забрави за понятието"Само една цигара"...Аз не пуша от 2013...Желая ти успех!

# 147
+ 1 за мнението на Зизу!
Когато ме попитат за отказа от тютюнопушене, винаги отговарям, че съм на една цигара от страстния пушач...

# 148
Когато аз спирах цигарите, минах и на режим. Резултата беше свалени кг, така че е възможно. Моят съвет - забрави за понятието"Само една цигара"...Аз не пуша от 2013...Желая ти успех!
+1
И хич не опитвай и една цигара след много месеци.  Може да имаш много неприятно преживяване и не е отново пропушване.

# 149
Момичета, понякога си мисля,че май количеството храна си оказва влияние повече... Или вече незнам и аз какво да си мисля.
Е моята кума, тя по цял ден е на работа, не закусва пие кафе само, задачки тичане в магазина и , на обяд я хапне я не, ако има ще хапне 1 парче шоколад или бисквитка или каквото има под ръка ( щото магазина им е впромишлена зона и няма наоколо нищо откъдето да си взима храна), вечер покрай децата да оправи, една активия хапва и готова е... в смисъл забързано ежедневие, няма време много за хапване , дори и кофти храна да яде, като е малко и е на крак... затова е слабичка...
Аз се мъча без сладко да съм вече втора седмица, имам 2 прегрешения.
Ориз, картофи и всякакви такива неща не са ми проблем, но сладкото в последно време ми е проблем.
До Май искам да съм 55кг, тоест да махна 5... но си мисля без тренировки няма да стане така бързо
За днес хапването ми е :
З: половин кофичка кисело мляко със 1с.л. чиа и стевия.
към 11 хапнах 1 цяло яйце и 1 белтък
О: салата ( но мисля и кюфте да си взема щото бързо ще огладнея)
С.закуска : мисля да си доям кофичката мляко от сутринта.
В: пак салата с айсберг, авокадо и чери доматчета.
Много ли храна е?

Общи условия

Активация на акаунт