ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 116
  • 763
  •   1
Отговори
# 390
Тъжна съм. Tired Face

# 391
  • София
Ужасно потисната съм аз!
Освен това продължавам да съм с нулев апетит и едвам нещо хапвам вече седмици станаха.
Обаче и отслабването е нулево, а не е да няма какво. Явно съм в режим на самосъхранение. Тотално съм "спряла". Поне да се бях юрнала да чистя, подреждам и да правя някакви домашни упражнение, но съм на фаза "и утре е ден".
Като изключим, че онзи ден "изплисках" и го ударих на бесни танци час и половина Satisfied

# 392
Аз пък не се спирам. Иначе ще полудея. Повече от час на ден тренировки, фанатично чистене от скука, щъкане из апартамента, няколко 5-минутки кардио на ден извън всичко друго, за бустиране на метаболизма... Резултат - същото тегло слава богу, но ужасен постоянен глад. Повече въглехидрати съответно. После ядосано си казвам, че няма да ям, и глада полека си минава. Малко стоицизъм, момичета Yum

# 393
Дръж се Лъки! Hug Всеки път като те срещна из темите ми се свива сърцето за теб и всички останали като теб. Confused

# 394
Лъки ,прегръдки от мен Hug
Не се давай на лошите мисли ,всичко ще бъде наред !!!
Ям главно яйца ,пиле,риба ,зеленчуци ,пълнозърнест хляб и малко сирене.Два пъти седмично си фаствам .Снощи обаче намерих плик с ядки в един шкаф ... омазах  яко положението Grinning Така да се подхлъзвам от тях .

# 395
И аз изоставам от план графика.Трябваше да съм 82 кг,а съм 85-85,5 кг.Но бях в цикъл,онази вечер уж 24 часа фаст,а не устоях на една мусака и... така.
План графика беше да съм ок.78 докато си дойде ММ в края на април.И сега трябваше да започвам да броя дните докато се прибере,както всеки път,но...уви, абсолютно никаква идея кога,как ще се случат нещата,той кара Холандия -Германия и всички полети вече са спрени от там за Бг😭

# 396
Рени, наш близък се прибра през Холандия. Не е затворено още, момчето летя Лондон- Амстердам- София.

# 397
Лъки, седИ си тук
може да не сме отслабнали, но поне не дебелеем

Франи, моята кривотия не се трае от три дни....

# 398
Здравейте и от мен! Случайно ви намерих, но няма случайни неща! Стартирах с 92 кг, висока съм 160 см, с ИР, на метформинови хапчета. Започнах на 26.03 с някаква измислена диета, намалих порциите си видимо, предимно се храня на принципа на ниско-въглехидратното хранене. Целта ми е на първо време да отслабна с около 10 кг. После ще дойдат и другите цели.

# 399
Здравейте, момичета. Любимата ми отслабваща тема Simple Smile Положението е много изнервящо, вкъщи съм си, но пазя добрите хранителни навици. Доволна съм.
Наскоро правих тая рецепта, страхотна е. За любителите на мокрите десерти, ако харесвате по-стегнати може и да не ви допадне. Аз я правих с изварата от лидъл и добавих портокалови корички. Калориите така са други, но е много вкусно.
https://bromabakery.com/37-calorie-brownies-and-no-im-not/

# 400
Да се включа и аз, има няма имам да свалям 16-18 кг. Сега съм 82. Целта е 66-65 кг. Висока съм 1,70. С Хашимото съм и си пия л-тироксина. Темичката и вие ще ми бъдете стимул. Много се надявам да постигна заветната цел. Веднъж го направих, но почнах работа, стрес и пак напълнях. Надявам се пак да се получи.

# 401
И аз се тегля всеки божи ден от април 2009. Това ми помогна да не кача нищо от свалените 30. Сега искам да сваля 1,5-2. Не че се вижда от самолет ама ме дразнят.
Може повечко подробности? Как свали тези 30 и за колко време, че и аз толкова искам да махна ама ми се вижда непосилна задача.
Аа и да не забравя ! Включвам се и аз  🙃 Сега ще пробвам 2 дни ориз, 2 дни пилешко и 2 дни кисело мляко . Дано да успея да ги изкарам.
Започвам 83кг

# 402
Писала съм няколко пъти. Тайна няма, и ми отне много време. Започнах да закусвам и почти не вечерях, освен нещо протеиново. Но намалих значително количествата храна, като нищо не изключих. И до ден днешен ям сладко.
Накратко, никакъв специален, а  общ режим, скучна работа Grinning Но трайна.
2009-2010 свалих 23 кг, останалите постепенно до 2013, като включих и тренировки. Оттогава поддържам 50-52. С изключение на 2017-2019, като бях 49 и не се харесвах. Започнах от 80 през 2009.

# 403
А като намалихте храната броихте ли калории? Защото и аз намалих храната,но намалих например хляба,сладкото(т.е
спрях го),обаче увеличих боб,овесени ядки и разни други такива.И съм лакома,затова не съм сигурна става ли с намаляне на количество само,без да се изчислят калориите.

# 404
Съвсем в началото броих, но приблизително. Имала съм дни с около 1200, и с 1500. И аз бях (съм) лакома, но се научих на дисциплина. Години наред вечен спътник ми беше един постоянен лек глад. После спря. Оттогава се научих да си лягам рано, щото бях гладна и да не ям... Не ми беше лесно. Сега ям повече от преди, но се тегля всеки ден и така не качвам. От няколко години не ям изобщо хляб, но вино, сирена и сладко не мога да изоставя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт