ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 126
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
Лъки е в пълен застой, даже нагоре малко.
Предвид, че не може да се движа на въздух, сега целта ми се промени. Да не качвам килограми.
Кураж, момичета. Да свърши скоро този ужас.

# 376
Добро утро,
Преди малко дочух как в ефир казаха, че хората с наднормено тегло са във високо рисковата група за развиване на пълна симптоматика на коронавируса! И сега като се паникьосах едно хубаво, че ша мра, взех че се намухах с един черен шоколад със сол... Вече съм спокойна, затягам колана, приготвям си белия чаршаф и продължавам нататък Joy (шегувам се, разбира се).
Днес приключвам с първия цикъл на хормона и вит. С. Трябва да се стегна и да разкарам вълчия апетит, който ми образува тази комбинация. Ако някой знае шорткът, моля да сподели, вече едва се сгъвам, коремната област е доста наедряла и съм подута цялата. За отводняването мисля да пия чай от бяла бреза, обаче с контрола на количествата на храната ще ми е трудно да се справя (казвала съм, че се храня с месо и безскорбеялни зеленчуци, но количествата са ми проблем)...

# 377
Не знам в тази тема писах ли, че съм си поставила за цел до края на ИП да сваля най-после последните 2-3 кг...които не че ми пречат, ама ей така, да имам цел в масовата истерия.   Smiley
Та, днес се теглих, кантара показа 1,800 надолу.
Продължавам си по план, пък докъдето стигна...не вярвам да се стопя.
Нищо особено не съм променяла отпреди.Ходя всеки ден, поне по 6-7-8 км, храня се ВМ НВХ.
Различното е, че няма кафенета и заведения, в които преди посядах за кафенце и явно съм се черпела по-често, отколкото трябва.   Smiley
Сега, като няма такива почерпки втора седмица, ям само у дома, 2-3 пъти на ден-често не закусвам, защото вечеряме късно с моя мъж-към 21 часа, та сутрин не съм гладна.

# 378
Аз свалям последните 1-2 седмици,ама съм без кантар .Аа Herzen ,възстанови ми се желанието за бира Grinning Оздравявам значи ! Изтъпявам много в нас ...

# 379
  • Мизия
Я се позасмейте малко Grinning

Първо излизане след пандемията COVID-19 Grinning

# 380
Майтап няма, ама с изкупуването на брашно, мая, ориз, леща. На там отиват нещата.

# 381
Ами да, това са трайни продукти и аз също съм се заредила с тях, въпреки че не ги ям. Ако стане така, някой от семейството да бъде диагностициран и да се наложи да се затворим за 14 дни в къщи, ще ям леща и ориз не, ами и песен ще пея.

# 382
Ами да, това са трайни продукти и аз също съм се заредила с тях, въпреки че не ги ям. Ако стане така, някой от семейството да бъде диагностициран и да се наложи да се затворим за 14 дни в къщи, ще ям леща и ориз не, ами и песен ще пея.
Може да се поръчват продукти от он лайн магазини.
Болен човек има нужда от прясна, разнообразна храна най вече.
Далеч съм от мисълта, че някой ще кара само на тесто, боб и леща и ориз. Дори и в Китай им доставяха храна до дома.

# 383
Не бойте се, преекспонират нещата.
Лошото е, че храната пари струва, но от Корона няма да се мре.
Но ще сме модно кльощави.

# 384
  • Велико Търново
От вируса не ме е страх, работя без маска и ръкавици. Не съм купила НИТО ЕДНО нещо от аптеката до сега, изключвам 2 броя дезинфиктанти, но децата още ходеха на училище. За хранителни продукти пък абсурд, но си купих парфюм, пет рокли, 3 тениски и едни сникърси.
Страх ме е, обаче от икономическите и психологическите последствия. Днес една приятелка ми каза, че трябва да съкрати 700 работника, те реват и тя реве с тях, защото трябва да избира кого да остави на работа. Ужас е просто! Дано бързо се оправят нещата.

Храната днес я биваше, утре още по ще се старая да си спазя менюто.

# 385
  • София
Здравейте! Действате ми разведряващо в истерията! Оплескала съм храната, тоест готвя и ям и за протокола без бира немога( 2 литра на ден минимум). Преди хляб, въглехидрати ядях рядко, сега се опитвам да консумирам чесън по 2 пъти на ден и иска малко хляб. От чесъна де, ме боли и стомаха и жлъчката май, но привиквам. Интересно кантара показва 2 кг надолу. Стрес ли е , какво е?

# 386

Завършвам Карантинна седмица 1 със 5 силови,  4 кардио ( общо 50км за седмицата) +1 Аштанга йога тренировки.
Килограми -1.

Седмица 2 от ИП/Карантина, или каквото му казват.
5 силови, 5 кардио тренировки (65км), йога.
Още -1.5кг, общо -2.5кг

Ям яйца, пиле, риба, зеленчуци, овес, ориз, елда, ябълка, портокал.
Добре дотук

# 387
Вече нямам място в тази тема. Само съм на горе.
Като отмине карантината, май ще се запиша отново.
Уж си ям здравословно, но май прекалявам с количествата.

# 388
So Lucky, напротив. Стой си, за да не качваш. 🌺

# 389
Лъки ,глупости ! Я си стой тук Flowers Hibiscus
Всеки има и такива периоди ,ще отмине Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт