ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 096
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
Sunshine, махни меда задължително.
Не виждам протеин. Защо ще махаш жълтъците на яйцата?
Твоето меню е рецепта за провал, и изяждане на целия хладилник още тази вечер.
Колко си висока?

Сега ти видях поста с тестата.
На първо време махни всякакви теста и боклуци. Успех, и умната!

Да да махам всичко, което си позволявах този месец .... ужас направо  ме е срам
Ще махна меда, имам стевия ще слагам Simple Smile

Висока съм 170, обаче сякаш нагоре съм по едра, особено ръцете.

Махам жълтъка, защото смятам че по време на сваляне не е много удачно да го хапвам ...

# 451
Режимна съм аз ,ще гледам максимално да изчистя храната до края на април.То само с ядките попрекалявам де .Главно месо ,яйца + зеленчуци .Сунтринта тичах -5 км за 32 мин.Сигурно мога и по-бързо ,ама не си давах много зор Grinning Днес чакам и две пудовка да пристигнат Hands Muscle

# 452
Sunshine, главно без негативни емоции. Яла си козунак и баница на Великден. Нищо срамно не виждам.🌹

За обяд салатка с авокадо е добре, към нея обаче омлетче с 2 цели яйца+ 4 белтъка. Става пухкав и супер на вкус.
Главно, засища. Имаш добри мазнини+ протеин.
За вечеря вратна пържола и салатка като за украса на чинията. 
Без плодове и алкохол задължително.

Влади, честити ти пудовки!🙂💪
Не ти трябва да тичаш бързо, освен ако не работиш за скорост.

Ще се отчета с резултат в понеделник. Вървя добре, доволна съм.
Закусих 50гр овес с гореща вода.
Направих си страхотна силова тренировка за крака (60минути, с малка щанга/крив лост и гири), изпих си протеина. 💪
Душ, и се преоблякох за йога.
Изядох си следтренировъчната закуска- 150гр настъргана червена ряпа с мандарина.
Дотук 62гр вгх. Идеално.

В късния следобед ще тичам в лесопарка. Тук е позволено, и то без маска.

# 453
Момичета за закуска добре ли е- около половин кофичка кисело мляко с 2кафени лъжички чиа , 2 ягодки и 2-3 натрошени орехчета. Сложих всичко това от снощи в бурканче от малка  Нутела и след малко ще го закусвам.
Дали е ок, за режим на отслабване?
Направих си  фрапе, като вместо захар сложих мед 1л и  сложих -кокосово-оризово мляко .
За обяд салата айсберг с краставица, чери домати, авокадо и микс семена + 2 яйца( ще изям само белтъците) .
 Салатата като количество е малка, в онази синята кутия от извара Vedrare.
Много искам до началото на Юни да сваля 3-4кг, а пък края на Юли ако може и 5-6кг ще е екстра.
Мисля да започна да тичам по квартала, засега само обикаляме с малкия, но вече ще пробвам тичане.

Аз бих добавила месо и(или) риба към менюто.

# 454
За довечера имам таратор и руло Стефани вкъщи.
Мисля да е само на таратор,  или + малко парче руло ако съм мн гладна.
Купих едни мн вкусни домашни ягодки, мисля след работа към 17:30 да хапна, дали ще объркам много нещата?
Гледам закуски някои си правят палачинки с протеин, уж здравословни, но ако не тренирам добре ли е да приемам протеин?
Но за закуска предпочитам да е нещо по-лесно, примерно овесени ядки с какво мога? те ок ли са за сваляне?

# 455
За довечера имам таратор и руло Стефани вкъщи.
Мисля да е само на таратор,  или + малко парче руло ако съм мн гладна.
Купих едни мн вкусни домашни ягодки, мисля след работа към 17:30 да хапна, дали ще объркам много нещата?
Гледам закуски някои си правят палачинки с протеин, уж здравословни, но ако не тренирам добре ли е да приемам протеин?
Но за закуска предпочитам да е нещо по-лесно, примерно овесени ядки с какво мога? те ок ли са за сваляне?

Хапни си ягодките на закуска с киселото мляко. Вечер плод не се яде.

Не докосвай палачинки и с пръчка. Няма "здравословни" такива.
Като ти писах за "протеин", имах предвид месо и риба, не пудра.
ПалачинкА, (или 2) от елда с протеин се ядат когато нямаш за сваляне, и след тях тичаш 24 километра и повече.

На първо време свикни да мислиш за храна- пуешко, заешко, свинско, телешко, пиле, риба: скумрия, тон, сьомга......и т.н.
Яйца, маслини, броколи, краставици.....
Все вкусни неща.

# 456
Ясно,
Като цяло мислех и киселото мляко да махна, но ми е вариант за закуска така че ще го задържа.
А ако правя 1 плодов и 1 зеленчуков ден в седмица, ще е добре нали?
На мен движението ми е проблем, познавам се, ако започна да тичам ще задвижа повече нещата. Ще се старая към това и ще изключа сладките неща и кексчета козуначета на макс Wink)
Благодаря Ви! Така като пиша повече се надъхвам

# 457
  • Мизия
Момичета, здравейте!
Не пиша вече при вас, защото съм бясна на себе си. От месец и половина не съм свалила и грам, не защото режима не работи, а защото много ям. Държа си тези 57 кг. и не мърдам надолу Sad Не е проблем това, че седя у дома, аз така или иначе в момента съм в майчинства. Де да знам...много се ядосвам Sad

# 458
Sunshine, колко имаш да сваляш?
Плодов ден не е удачен, защото вдига кръвната захар и инсулина. Може да ти докара пристъпи на неконтролируем апетит. Зеленчукът самостоятелно не засища. Ще ходиш гладна и нервна, а е излишно.
Защо те е страх от месото? С него се сваля стремглаво.
И съм сигурна, че и домашните ти ще са доволни.
Не се дебелее от месо, а сваля. Но се премахват тесто, ориз, картофи и т. н.

Ядох мандарина днес. Това е сладко. Но тренирах с тежести 1 час, и довечера ще тичам 1 час. Но не за да изразходя яденето, а защото си тичам по принцип.
Плод ям около 2 пъти седмично. Пиша го за някакъв ориентир. Не че съм светъл пример.
Имам да свалям 5кг за банския, който едва ли ще види плаж тази година.

# 459
Ами и аз искам да сваля до Юни примерно 3кг, а до Юли поне 5.
Ако мога по-бързо ще е по-добре. Аз месо ям, риба също, но не толкова често, сега не ходя много до  месарницата, гледаме веднъж в седмицата да пазаруваме.
Просто искам да огранича до максимум храната

# 460
Sunshine ,довечера си наблегни на рулото Стефани,не на таратора .Месото не е страшно ,нито яйцата (цели ).
Merylin аз отдавна ти казах ,че с твоето хранене няма да сваляш килограми .Отначало си поизточила вода + някой друг грам .Тогава обаче се разсърди.Как се храниш сега ? Махна ли хляба ,картофите ? Изобщо да разчиташ ,че с малък прозорец на хранене ,без да съобразяваш храната си е обречено на провал .Ако искаш опиши как се храниш сега ,за да помагаме Simple Smile

# 461
Ами и аз искам да сваля до Юни примерно 3кг, а до Юли поне 5.
Ако мога по-бързо ще е по-добре. Аз месо ям, риба също, но не толкова често, сега не ходя много до  месарницата, гледаме веднъж в седмицата да пазаруваме.
Просто искам да огранича до максимум храната

Ясно. Но виждам тенденцията от един екстрем да залитнеш в друг.
Не ограничавай на макс, а яж разумно. Ако обичаш рестрикции, погледни темата за Интервалното хранене/Фаст.
Успех!

# 462
Здравейте,аз започнах режим на 10.02(писала съм тук,ама да бе съм само аз,че да помните 😁).Два и половина месеца по-късно съм от 92 кг-83 кг,т.е.ок.9 кг.Винаги съм искала всичко да се случва бързо,нахъсвам се за нещо,хвърлям се през глава и като не дойде веднага резултата ,се отказвам.Затова сега си казах:Абе жена,от 15 г.си +30 кг.Как очакваш да стане за ден.И като осъзнах това,сега съм много по-спокойна и уверена.Целта ми беше да стана 80 кг, колкото съм от доста време.Бавно,не бързам.След това ще се боря да смъквам ок.2 кг на месец.Издънки имам много,не очаквах,че вкуса толкова трудно се променя.Обичам нездравословна храна-тестено,сирена разни, салата с много олио и т.н., обичам алкохол.Но се боря, най-вече със себе си.

# 463
Рени, аз те помня. Ще станат нещата, бавно и славно.

Аз съм отчаяна, вече мисля да направя едно сиропуване. То така с ядене и пиене няма да стане. Искам да махна 4 кг!

# 464
Еее Рени, 9 кг са супер резултат. За къде по- бързо? Карай си по плана и ще се получат нещата. Търпение е нужно.

Общи условия

Активация на акаунт