ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 105
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
И аз съм преди цикъл,ама нямам кантар Joy Обаче съм задържала вода определено.Правя домашен хляб от лимец  и крем от тиква GrinningHeart Имам нужда от малко ВХ днес .

# 436
  • Бургас
Аз още на първото си име съм с 50 pushups Grin
Аз съм с 40 Joy Много е готино предизвикателството.

# 437
От моето име и загрявка не става, а е дълго. 😂
Дези, тебе те знаем. Ти си машина. Hands Muscle

# 438
Отчитам се с 2х40 ч.фаст.Храната през останалото време е РБД предимно.С изключение на половин сладолед от на малкия Grinning Свалила съм ,поне така усещам ,но ще гледам да си намеря батерии за кантара тези дни.

# 439
Аз започнах да излизам, на малко по дълги разходки и нещата май са в норма. Около 60 кг съм, имам 2-3 да махам, но се бях уплашила, че това извънредно положение ще ме превърне в слон.
Фастове не мога да правя регулярно, а и мъжа ми си е вкъщи вече 24/7, та хладилника е до горе с храна...

# 440
девойки, къде изчезнахте 🙄
цяла седмица да не е писано в темата, не е било

дояждам агнешкото днес, утре - фаст, в офиса ми е по- лесно
след това ще правя нещо като 'да свалим 5 кг за една седмица' Laughing Mr. Green
козунаци и тн не съм яла, железна съм Simple Smile
не съм качила килограми, но се омазнявам от карантинното обездвижване

да ви е хубава и усмихната седмицата ☀️🍀

Христос Воскресе!

# 441
Мислех да пиша, но нямам какво да се похваля.
Не съм яла козунак или други такива...Само салати и сирена, вино...Но и от изолацията не мога да сваля, държа 60 и това е.

# 442
А аз от днес съм на БВД и фаст за месец .Намерих си едни пътечки из гората ,та 3 дни правя по 10-на км,не издържам вече затворена .Аз си опитах козунака ,но само за проба .Днес съм на яйца и зелении .Утре съм с теб Herz Hug

# 443
Христос Воскресе!
И аз отдавна не съм писала, но то е защото няма какво да кажа... Задържам теглото (85), но не свалям. На хормони съм и така ще бъде още няколко месеца.
Важно е да сме здрави. Успех на всички Heart

# 444
Хора. На 29 съм. Сега 69кг и съм висока 165. Имам паласки и ми е дебела горната част на краката. Пробвах с 90 дневната и свалих до 64,обаче съм си гладница и обичам да похапвам, та я спрях. Няколко пъти пробвах спирах. За сега успях да спря закуската. Нз какво да правя

# 445
на 29 все още имаш много варианти Hug

# 446
И аз съм с вас.🙂
Намерих ключа от палатката. Откакто спя по 7-8 часа, гладът се регулира. Сам!
Ставам преди 7, сама се събуждам.
Храня се в естествен ритъм 11:00 и 17:30, тренировките са същите, без промяна. Храните и те са същите (без ядки и тахан!)

Предполагам, че зимата качвам от стрес, студ, и живот като къртица в тъмното.
Никога вече няма да ставам в 5. Карантината ми отвори очите.

Хайде, с вас съм. 5кг и готово.
Но аз вече 3 лета съм 50кг, и ноември започвам да качвам.
Сериозно се замислям за емиграция в Гърция. Това тук не е климат. 😂

# 447
И аз смятах да пиша, да се похваля, че вече съм под 60кг, но това беше преди празниците. Joy Не съм преяждала, но определено си хапнах козунак и сладко(всякакъв вид) и сега отново съм на изходна позиция. Скоро ще се гладува сериозно, че нещо се отпуснах съвсем.

# 448
Ох момичета, с тези празници така му отпуснах края, по-точно от началото на карантината. Ям си закуски, понякога баница, кекс, сандвичи, сега козунаци, ям хляб, даже изяждам по 1 шоколад следобяда, палачинки, все неща които преди не съм яла.
От днес мисля да го карам по-леко, като мислех фаст, но не ми се получиха нещата.
Сутринта съм пийнала мляко с нес, после  около 1л чай, обядвах 1 краставица с 2 яйца и мисля да вечерям таратор, следобяда ще пийна чисто кафе, като и бутилка с вода от 1.5л съм си сложила до мен.
Ще видя как ще е след седмица и ако дава резултат ще продължавам така, даже мисля на зеленчуци и плодове и понякога риба може би.

Момичета за закуска добре ли е- около половин кофичка кисело мляко с 2кафени лъжички чиа , 2 ягодки и 2-3 натрошени орехчета. Сложих всичко това от снощи в бурканче от малка  Нутела и след малко ще го закусвам.
Дали е ок, за режим на отслабване?
Направих си  фрапе, като вместо захар сложих мед 1л и  сложих -кокосово-оризово мляко .
За обяд салата айсберг с краставица, чери домати, авокадо и микс семена + 2 яйца( ще изям само белтъците) .
 Салатата като количество е малка, в онази синята кутия от извара Vedrare.
Много искам до началото на Юни да сваля 3-4кг, а пък края на Юли ако може и 5-6кг ще е екстра.
Мисля да започна да тичам по квартала, засега само обикаляме с малкия, но вече ще пробвам тичане.

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 14:21 от AnMary

# 449
Sunshine, махни меда задължително.
Не виждам протеин. Защо ще махаш жълтъците на яйцата?
Твоето меню е рецепта за провал, и изяждане на целия хладилник още тази вечер.
Колко си висока?

Сега ти видях поста с тестата.
На първо време махни всякакви теста и боклуци. Успех, и умната!

Общи условия

Активация на акаунт