ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 080
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
Купих си нов кантар. Мисля, че са се наговорили със стария. Да ме демотивират.
Обратното е.
Искат да те мотивират.
Ти беше под голям стрес,  сега ще потръгнат нещата.

# 526
Аз днеска имах скромно минусче, но не бързам да се радвам Simple Smile

# 527
Таничка, благодаря, обаче като ми падна стреса (мм се прибра, жив и здрав) и сега си хапваме семейно, и по напитка вечер за пред ТВ...Innocent
Новия кантар е много сладък (16лв от Лидъл) обаче, вика: "Лъки гониш 61 килца мамче"....Rolling Eyes

# 528
Здравейте дами, аз също бих искала да се включа. В момента съм на 90 дневна диета. Трети ден. Минус 900 грама. Имам 8 кг до целта. Много ме мотивирате. Благодаря за приема

# 529
Следя темата от известно време. Имам нужда да сваля около 10-15 килограма след бременност и кърмене до година и половина. Но от 2 два месеца имам проблем с ръцете. Лекарката ми  препоръча витамин В12 и да ям повече риба плюс физиотерапия и малко перлички на боарон. Та сега се чудя на какъв режим да мина. Искаше ми се 90-дневната заради разнообразието на храните, но сега малко ме притеснява...

# 530
Искаше ми се 90-дневната заради разнообразието на храните, но сега малко ме притеснява...
Кое те притеснява?

Аз съм била на нея, има твърде много въглехидрати и много малко протеини. Ако спазваш правилото в деня на протеини да ядеш едно и също, а ти се яде много нещо млечно, може повече от седмица да ти се получи да не ядеш месо или риба. На мен това ми докара сериозни проблеми с МЦ и после ми бяха нужни месеци, за да го регулирам.

# 531
Искаше ми се 90-дневната заради разнообразието на храните, но сега малко ме притеснява...
Кое те притеснява?

Аз съм била на нея, има твърде много въглехидрати и много малко протеини. Ако спазваш правилото в деня на протеини да ядеш едно и също, а ти се яде много нещо млечно, може повече от седмица да ти се получи да не ядеш месо или риба. На мен това ми докара сериозни проблеми с МЦ и после ми бяха нужни месеци, за да го регулирам.
Притеснява ме именно ,че само един на четири дни е с протеини...а на "пържолената" диета ме притеснява липсата на плодове.
Чудя се какво би се получило ,ако до обяд съм на плодове ,а от 14часа обяда и вечерята да са месо, риба или яйца? Някой пробвал ли е?

# 532
Не, но звучи добре, ако плодовете те държат сита.
Аз, след една ябълка мога цяло пиле да хапна, така ми изтъргва стомаха. Реших си проблема,като слагам ябълката в омлета сутрин. Аз съм на "пържолената диета" (харесва ми това название) и ям плодове като ми се ядат , макар да си падам по зеленчуците.  Всъщност домати,чушки,краставици и авокадо са плодове според ботаниката.

# 533
Ще пробвам...

# 534
Звучи ми като пречистване до 14 и после нормално хранене. Била съм на подобни режими, когато съм на море, на мен ми се отразяваха добре. Пробвай и ако няма голям ефект, намали плодовете или избягвай такива, като банани, грозде и подобни.

И сподели резултатите после.

Успех!

# 535
# 536
Записвам се при вас. Започнах в понеделник с японската диета . Стартирам 60 кг , надявам се кантара един ден да покаже 56. Успех  на всички.

# 537
  • Велико Търново

А защо избра тази диета? Видях, че е заради разнообразието, но пък ако те притеснява и товари това, че в определени дни се яде едно и също, огледай  други режими. Важното е да се чувстваш добре и да не ти тежи спазването. За мен лично е затормозяващо да мисля кой ден какво да ям и какво не. Придържам се към интервалното хранене, с умерена към ниска консумация на въглехидрати, но всичко останало ям - млечни, месо, яйца, плодове, зеленчуци, ядки, и то всеки ден.

# 538
Herz,права беше .
Освирепях направо ,ама си направих експеримент след ОМАД -само протеин ,веднага след него 43 ч.фаст ..ужас на ужасите Grinning
Спазвам си иначе протокола на Дези ,екстра ми е .Вчера си купих кантар ,прибрах се в нас ...той развален Rage
От скачането обаче съм с МТ постоянно и непрекъснато ,и то само на глутеусите Grin

# 539
  • На острова
vladiv93, по колко време скачаш? Имаш ли някакъв график, да речем?
Аз имам въже и също скачам, много обичам, включвам си на гривната режим HIIT, най-се доближава и гледам между 20-30 мин (с леки почивки между сериите).

Общи условия

Активация на акаунт