ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 086
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Таня, ти вярно казваше за ротацията. Така и не се престраших да опитам, живея основно на протеини и по-малко зеленчуци (тук не броя периода на тотална вакханалия около празниците и малко преди тях). И ти благодаря за видеото на Лесли, избрах си няколко с различна продължителност и започнах да ги редувам, днес беше ден 3. По принцип всичко адски бързо ми омръзва, не обичам фитнеси, там само пътеката много ми харесваше, но започва да ме боли кръста от нея и спрях да ходя.

# 511
Сиска, честит рожден ден! 🎂🍾🌺🌹🌼❤
Вдъхновение си за всички нас! Бъди здрава! 💪🍻❤

Дезидератка е -5кг вече. 😀
Пиша повече в спортните теми.
Моята ротация всъщност е според индивидуалния въглехидратен толеранс и нужди. Понеже мазнините и протеинът са фиксирани, правиш каквито си вълни искаш- възходяща, или низходяща, увеличаваш с 25гр или 50гр като започнеш от 0 (възходяща), или 150гр и намаляш (низходяща).
Моето първо беше  0-0-50-50-100-100-150-150-100-100-50-50-0-0.
После 0-0-50-50-100-100-0-0-50-50-100-100-0-0.......

И да уточня, че моите въглехидрати в случая са от моркови, цвекло, ябълка, боровинки. Позволих си банан за зареждане преди тичане от 18.5км.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 19:19 от Deziderata

# 512
Твоето първо ми допадна ,та ще го изкопирам Grinning
Уча се да скачам на въже Anguished Мисля ,че ще си изплюя дроба тези дни .Imp

# 513
Влади, аз за теб го написах. 😀

# 514
И аз съм тук, ни напред, ни назад Grinning Не съм се отказала, продължавам пък каквото стане. Ще съм доволна и само да не се подувам от жегите през лятото...

# 515
Дебелеем, то е ясно.Laughing
Аз имам и мъж у дома, и се пекат едни меса, режат се едни салати..Rolling Eyes.
Вечерно време и вино се лее...сиренце си хапвам ежедневно...Fork And KnifeКантара е зациклил на 60,8-60,9, и неще да пада под 6-цата, гадняра. ImpДа идва лятото да се мятаме по плажовете, че малко да се раздвижим.

# 516
Лъки, както го описваш менюто не е лошо, стига баници, питки и картофки да няма Grinning

# 517
Лъки, както го описваш менюто не е лошо, стига баници, питки и картофки да няма Grinning
Няма, аз тесто не ям от 01/05/2019. И козунак не съм яла, нито бяло брашно изобщо. Обаче ям плодове през деня, и не се ограничавам във зеленчуците...

# 518
  • Бургас
Аз спрях да дебелея, сега започвам да отслабвам Grinning
Ям редовно, 4 пъти на ден, хляба ми е по една филийка на обяд и вечер пълнозърнест. Следобед съм на ябълка със сурови бадеми и кашу (1 шепа общо). Кафето се опитах да спра, не стана. Млечните ги намалих. Захарта ми е 1 лъжичка кафява в кафето. Плодове ям.
Залагам на движение и тренировки. Миналата седмица открих, че гривната ми показва разход на калории общо за деня. Тва щот съм толкова добра с технологиите. Та вече гледам да изгарям определени калории всеки ден. Уикенда почивах, много добре ми дойде.

# 519
И аз минах на ядково мляко Simple Smile само чат-пат кисело хапвам, не мога да го спра него...
Иначе откъм движение скоро не съм била толкоз активна Simple Smile
Бягам с куча 2 пъти на ден, дупя се с дребната упражнения поне 30 мин, отделно като готвя пак се почеквам в мини серийки 😁😁😁
Мииии не.. Стои си зациклило кантарчето, поне не ходи нагоре 🙄

# 520
Здравейте, назад в темата прочетох за чай от джоджен, искам да питам какъв е ефекта от него? За какво помага с отслабването? Пробвах го, не е лош на вкус

# 521
  • София
Здравейте, назад в темата прочетох за чай от джоджен, искам да питам какъв е ефекта от него? За какво помага с отслабването? Пробвах го, не е лош на вкус
Помага за обезводняване при задържане на вода около МЦ, от солени храни, воден целулит и др.

# 522
Купих си нов кантар. Мисля, че са се наговорили със стария. Да ме демотивират.

# 523
Помага за обезводняване при задържане на вода около МЦ, от солени храни, воден целулит и др.

Благодаря много за отговора, в такъв случай ще продължавам да го пия редовно

# 524
Купих си нов кантар. Мисля, че са се наговорили със стария. Да ме демотивират.
И аз утре ще ходя за нов кантар Sweat Купих батерия за стария ,а то се оказа ,че е развален Grinning От 2 месеца не съм се мерила и съм под напрежение от сега Grinning Но пък се чувствам по-лека и с прибран корем .Храната е ОМАД ,хапвам най-късно до 4-5 часа.

Общи условия

Активация на акаунт