ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 167
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
Аз по начало не пия витамини редовно, само в студените дни съм редовна.
Виж, магнезия си го приемах редовно ама само от разтворими таблетки (хапчета не мога да пия, а от олиото се обривам) ама от както ми свърши последната опаковка май си дадох по-голяма почивка от необходимото Confused

# 226
Днес е много труден ден за мен.Не стига,че последните два три дена се дъня и хапвам забранени неща,но тази вечер е най-трудно.Не съм гладна,на обяд хапнах стабилно, обаче....знам че имам едни пилешки хапки във фризера и...само за тях мисля.Навила съм си,че ще ги изям и ще пия бяло вино.Да,но в понеделник трябва да съм 85 кг,а тази сутрин бях 86кг и то след обилна вечеря .Ако сега се въздържа и утре всичко е ок,в понеделник ще съм спазила план графика.Но знам че ще поддам и ще пия и ще ям.Ще ми идва и може би заради това,но откачам така когато нямам воля и когато реално не съм гладна ,но съм си го навила  на пръстта,че ще изям определено нещо.

# 227
при мен тия битки са обречени
вариант 1 - ядеш днес
вариант 2 - ядеш утре до обяд и не вечеряш
вараинт 3 — готвиш за домашните и само опитваш
за кило надолу в понеделник - утре не ядеш, закуска в понеделник- варено яйце

# 228
Така и при мен битката се оказа обречена.Т.е.пих 100 гр ракия с таратор (без мазнина,но със смлени орехи),след това ок.200 гр пилешки хапки, пържени (много гадни се оказаха,не месо,а кайма) и вино,незнам колко,още пия...
Извода: определено имам промяна в хранителните навици:успявам да си кажа стига,тежко ти е,вече ми прави впечатление когато дадена храна е пълен боклук и изяждам и изпивам доста по-малко количество.
А и последно Herzen,прави ми впечатление,че ако не ям цял ден смъквам толкова, колкото,ако ям един или два пъти между 11 и 17 часа,някакви здравословни неща,без да се тъпча разбира се.Но аз продължавам да вярвам,че ако гладувам един ден е по-сигурно и се пречиствам.

# 229
  • София
Не виждам никакъв проблем в пилешки хапки и бяло вино. Не е торта! Угоди си и не се тормози Simple Smile
Аз забелязвам нещо, за което изчаквах доста време и се наблюдавах дали е така:
Качила съм едни 2 кг. от никъдето, защото не съм си променила храненето. Това от вече два месеца си е непроменяемо ако ще само на яйца да карам. Айде, някаква част са мускул и оток, защото имам мускулна треска след всяка тренировка, вдигам си тежестите и така. Обаче забелязах едно значително разширяване в ханша на бричовете ( нямам принципно ), а там усещам някакъв мускул, който се е увеличил и седи постоянно супер напрегнат. Сантиметрите също са + 2 на горни бедра и ханш. Споделих с тренерката, но някак ми се подсмихна снисходително и така си остана. Обмислям си упражненията и клоня към клека с щанга за "виновник" в случая.
Не ми се струва да е от напади или тяга ама знам ли. Сега при принудителното затваряне на залата ще видя дали ще спадне малко. Миналото лято спрях да тренирам за 2м. и още на втората седмица свалих значително на обиколки на крака. На кг. беше макс 1, но ми се освободиха панталоните  т.е. явно се "напомпвам" от силови, което започва да не ме кефи ако така ще ми се отразява. От друга страна, по-добър общ резултат не съм видяла от друг тип спортуване. Объркана съм!
Извън това, започнах да се чудя как ще се опрявам с храната в създалата се ситуация. Абсурдно е да се запася с всичко, което е против режимът на някой с все още дебнеща ИР.
п.п. renidimova, писали сме едновременно Simple Smile Няма нищо лошо в таратор и то с мазнина и някакви си хапки.
Ся, пийнала си ракийка и винце, голямо важо! Наздраве!

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 22:33 от Franie

# 230
Аз ям.
Не се тъпча, но хапвам добре. Под 60 кг съм, но и съм в стрес. Да видим, къде ще му излезе края.

# 231
Ох, блазе ти!За това че си под 60 кг...
Друго което забелязах:всеки кг отговаря на 1 см.Аз имах талия 76 см,а сега е 106 см и на други места са ми така единствено в бюста нямам промяна,все си е малък...

# 232
Друг ми беше плана, но тази обстановка в момента ме събаря.

# 233
Друг ми беше плана, но тази обстановка в момента ме събаря.
Лъки,защо така?

# 234
  • София
И при мен и на 20 и на 40 г. + 1 кг. = + 1 см. на ханш, бедра и талия, но бюстът си остава удобно малък и непроменяем Simple Smile
Даже се чудя защо ми е кантар, като си знам само със сантиметъра на какво дередже съм.
И аз съм в стрес и това е съвсем нормално за ситуацията, но много внимавам, защото в такива моменти В са ми най-добрите "приятели"! Днес цял ден съм на сухоежбина - луканки, ементал, скаморца и остатък от слата с риба от Берьозка. Ама и доста водка с тоник за дезинфекция Grin С тоя алкохол никога няма да отслабна!

# 235
Лъки, загаси телевизора, божа работа е всичко... и си стой с детето вкъщи. Разбирам ти неспокойствието за мъжа, аз съм така с мама Hug

Франи, знаеш че припадам по спортуващите, нооооо ако качваш см, просто спри. Умишлено не тренирам силово, не съм чак такива лиготия, но знам че не ми се получава. Изчети мненията на Жаклин в темата за ВМ и ще разбереш какво ти казвам
Ииии, споко, бейби, аз и с алкохол отслабвам, покрай короната - след бирата налазвам вишновката на свеки 😂

# 236
Franie и аз като теб като спра да тренирам спадам.Не мога да разбера какво се случва.Много съм чела и пак не ми е ясно.Вода ли се източва,какво става,но винаги е така.

# 237
  • София
Херци, наздраве мацка!
То и аз с алкохол свалих половината от себе си ама на последните не се получава м..му!
Мерси за препоръките да прочета. Ама ти нали едни супер яки и спортни снимки качваш от фитнеса! И едни хубави форми и мускули! Това как става без силови?!
(Sana), за първи път в тази тема Deziderata ( дано не бъркам как се пише ) ми каза за въпросният мускулен оток. Тогава започвах тепърва силови и се подух жестоко в бедрата. После обаче си спаднаха и всичко беше ок. Сега не знам защо съм така трайно от 2-3 месеца и става по-зле! Отивам да търся мацката, която препоръча Херци. Чувала съм и за други такива случаи, които наедряват от определен спорт, но все не ми се вярваше.

# 238
Чувала съм и за други такива случаи, които наедряват от определен спорт, но все не ми се вярваше.
При сестра ми се получи от кросфит. Тя вече не ходи и се "прибра" малко.

# 239
Франи, аз във фитнеса тичам и ходя на сауна, отделно ходя на йога на друго място. И съвдем отделно - трети месец само басейн и спа Laughing
силово умишлено не тренирам
мани ги Дези и Сиска, то това не са хора, дона- бонбона също....

Общи условия

Активация на акаунт