ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 137
  • 763
  •   1
Отговори
# 330
Вчера направих 7 хил крачки,което за мен си е много,по принцип са ок.2 хил, защото не мърдам от вкъщи.Обаче от два дни кантара не мръдва и ме Идосва😁.Но определено ако нищо не ям 24 часа,смъквам толкова, колкото,ако хапвам по малко и полезни храни.Вечерям в 5,на другия ден чак към 11 хапвам,т.е.17-18 часа пауза правя.
Ето как направих вчерашните 7 хил крачки 😁(снима единствената ми девойка,4 годишна).

# 331
няяяяма, Лъки, лимонада пиеш Simple Smile
Таняяяя Laughing
мазе нямате ли Simple Smile
Имаме мазе, но и в него има само вино.
Нямам шоколад,  ще купя при следващото излизане. Имам нужда, обърках вирусните теми и вместо в забавната влязох в психарската.
...
Нещо нямам апетит и си задавам въпроса дали човешкото тяло не се самонагласява според ситуацията.
Днес "измислих" крем-карамел с ябълка и без карамел. Резултатът беше изключително добър. Дразнителят се опита да ми обясни, че "карамел става със захар, а не с масло", аз отговорих с "добре". Невероятно откритие: той говори, а аз само от време на време казвам "да" без да слушам/дразня/отговарям/обяснявам. Било лесно.
И днес само закуска и обяд. Малко спорт в къщи.

# 332
и на мен рязко спря да ми се яде, докарвам ОМАД бе никакво усилие
сега остава да седна да почакам и бира да спре да ми се пие Mr. Green

# 333
renidimova ,ах колко сте сладки Heart Eyes .....
Гледай си децата ,а ще отслабваш като поотраснат..прекрасна си Simple Smile

Аз днес изкарвам фаст от 9 часа вчера до момента  ,значи към 20ч Simple Smile
Но това е защото така се надумках вчера вечерта, че още не мога да огладнея Sweat Smile

# 334
Няма риск да не ми се пие бира, поне за сега, де. Пък и тя не свършва в магазина и си купувам да не съм ходила напразно.

# 335
и на мен рязко спря да ми се яде, докарвам ОМАД бе никакво усилие
сега остава да седна да почакам и бира да спре да ми се пие Mr. Green
Аз от много време го чакам Grinning

# 336
Как издържате на тези фастове? От това стоене в къщи, само се чудя какво да сготвя и какво да ям. Никаква дисциплина! Rage

# 337
Как издържате на тези фастове? От това стоене в къщи, само се чудя какво да сготвя и какво да ям. Никаква дисциплина! Rage

Аз не издържам ,обикновенно припадам от глад Sweat Smile нали казах днес просто не ми се яде,яко се тъпках вчера Simple Smile....иначе ако реша да съм на фаст  считай че през 15 мин съм гладна Smiling Imp
Не правя фастове,аз и затова сигурно не мога да отслабна Blush

# 338
Въпрос на навик според мен.До преди месец не можех вечер да седна без салата и ракийка,после бяло вино и мезе някакво.И ми беше трудно в началото като минах на режим, защото като стане 20:00,бебето спи,децата гледат тв,идва моето време,да си гледам сериалите на спокойствие и да хапвам и пийвам яко.Но вече нямам тази потребност,та наистина според мен много неща в живота са въпрос на навик,както свикнеш😁.

# 339
  • София
Нула апетит и при мен, което е изненадващо, защото в изнервено състояние ям!
Алкохолът си върви, но сякаш и той не ме задоволява....
Днес съгреших, защото приятелка ми подари ( за проба ) едни кори от "домашна" пекарна, които са тип арабска питка, но много по-големи и меки/пресни. Наръсваш със зехтин и сиренце, нагъваш кората, режеш на хапки и печеш на сух тиган. Наистина много вкусно става, кората е супер тънка и препечена. Не изпитвам вина, че съм изяла  много тесто, но...пак нямах това готино усещане за кеф!
Опасявах се, че съм напазарувала паста, сметана, сирена и подобни и ще се хлъзна да ям на нервна почва такива неща, но нищо не ми доставя удоволствие.

# 340
Фастове не правя от началото на март.
Много ми е притеснено, вино ме успокоява.
Държа фронта, малко под 60кг. Днес 59,6.
Не се оплаквам, само да мине тази пандемия и пак да се върнем на площадки и паркове...

# 341
Мен гърлото ме боли от 3-4 дни.Странно ,обаче вчера по време на фаста ,не съм имала болка изобщо.Днес пак се появи .Звънях на личната ,да съм пила само нещо за гърло,или антибиотик ,ако държа .Имали нареждане всички да се лекуват като от КВ....без коментар .Та ако знаете нещо за гърло ,дето да има ефект Hug

# 342
Та ако знаете нещо за гърло ,дето да има ефект Hug
Ангал за смучене, или ангал спрей.
Чай с много мед, не горещ.
Да минава бързо!

# 343
Та ако знаете нещо за гърло ,дето да има ефект Hug
Ангал за смучене, или ангал спрей.
Чай с много мед, не горещ.
Да минава бързо!
Мерси ,Лъки .Точно днес го мислех този Ангал.

# 344
Имали нареждане всички да се лекуват като от КВ....без коментар .Та ако знаете нещо за гърло ,дето да има ефект Hug
Ха, това сериозно ли?

За гърло - последно ми помогнаха хексоралетен н и анзибел. А ако ще се лекуваш като от КВ, прави гаргара със сода и вода. А преди закуска половин лимон с вода и сода на върха на лъжицата.  Създавало се алкална среда, която пречи на вируса да вирее. Последното е препоръчано от медицинско лице на колежка на моя приятелка.

Общи условия

Активация на акаунт