ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 092
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
Отчитам две седмици откакто тренирам и внимавам с храната. По-точно внимавам с калориите, не следя макроси засега. И козунак си хапнах по Великден. Започнах след като след застоя кантарът удари 75,5 кг.

И двата върха нагоре са след вечер на бира и мезе, както вече се оплаках тук. Иначе не ям джънк, готвя, меря си порциите. Повечето време правя фаст 18/6, два пъти правих и 24 часов.
С монодиета за 10 дни свалих повече и ако не си ги бях върнала след това, сигурно отново щях да опитам. Засега обаче съм доволна от резултатите за тези две седмици.

# 496
Какво е това приложение може ли да споделиш?

# 497
Какво е това приложение може ли да споделиш?

Приложението се казва "30 дни във форма" и има различни тренировки - за крака, за ръце, за дупе, за корем и за цяло тяло. Тренировките за всеки ден са с увеличващо натоварване, има и дни с почивка. На мен обаче ми е скучно, предпочитам да тренирам пред телевизора с "група и треньор". Simple Smile

# 498
Здравейте момичета Innocent
Аз съм нова в форума и търсех точно такава тема. Преди 2 години правих диетата на Червенкова и отслабнах доста. Мина време и започнах да ям много,големи порции,всяка седмица по около 1 кило баклава минимум 🤫😭
Станах 106 килограма,бях 68 по време когато пазех диета. Сега съм мотивирана да отслабна и от 8 дни съм на режим:
Сутрин на гладно 1 Или 2 с.л. Зехтин
Топла вода 1 ч. С 1с.л. Ябълков оцет
Лучена вода 1 чаша (1 прясно сварен лук)
Първо хранене след 12ч
(Всеки ден различно) 3 с.л. Овесени ядки с кис.мляко или 2 сварени яйца с голяма салата
Вечеря най-късно 19:00 ч
Половин пиле на грил
Или кисело мляко с краставица и чесън
(За стопяване на мазнини се препоръчва няколко пъти в седмицата за късна вечеря кисело мляко 3 с.л. + по 1 малка лъжичка: канела,джинджифил и куркума)
Към 22:00 сварям 1 лук и пия чаша лучена вода
Спрях хляб сладко и всичко вредно изведнъж. Моя характер е на крайности затова не мога бавно лека полека нищо да правя...
изведнъж почвам или спирам това е положението. Или ще съм мадама с крехка талия или дебелана зла Smile
Пия вода с лимон, зелен чай всеки ден.
На ден течностите ми са около 3 литра.
Правя и фастове оставям стомаха ми без храна някой път 15 часа , някой път 8.
Чакам да минат 30 дни и ще напиша какви резултати имам.
Пожелавам на всички дами успех с килограмите 💋💋💋

# 499
Добре дошла, успех!

# 500
Добре дошла, Хабиби Simple Smile
защо пиеш лучена вода?

# 501
Отварата от лук се пие при миоми и кисти на яйчниците.

# 502
Добре дошла, Хабиби Simple Smile
защо пиеш лучена вода?

Благодаря Херзен 💋 Отвара от лучена вода се пие при липса на редовен цикъл,овулация и хормонални проблеми. Аз живея в чужбина и от чужди професори разбрах за лучената вода

# 503
Здравейте!
Не съм привъженик на диетите. Опитвам се да спазвам сравнително здравословен режим на хранене. Доста често тренирах преди ситуацията- поне 3 пъти до 5 в седмица , също така имах активно ежедневие, но нямах възможност за редовно хранене нито пиех достатъчно вода. Разбира се много намаля двигателната ми активност, а вкъщи нямам тази мотивация както като отида в залата, но пък имам възможност да се храня редовно Simple Smile  Все още съм си в нормалната граница на килограмите, които поддържам(обикновено съм 55-57, 167см), но малко се отпуснах.
Целта ми е да стегна отново корема особено в долната част, дупето и бедрата. Почнах да правя упражнения в нас-клекове, напади, упражения с ластици. Започнах да пия от около месец водорасли с цел засилване на имунитета и детокс. Това, което забелязах е ,че започнах да ожаднявам много и преди ако пиех 1-2 чаши на ден, сега изпитвам жажда постоянно и се наливам с една 500мл чаша и изпивам може би на ден около 2-2,5л.

Ето какъв е "режимът" ми ориентировъчно за един ден:

1с.л водорасли с 500мл вода
след 30 мин кафе с мляко
Закуска смути от 1/2 банан, протеин на прах и пресни плодове напр горски плодове и мюсли;
Обяд - голяма салата със сирене или риба тон.
Следобедна закуска - кафе с мляко и плодово смути ако съм гладна.
Ако тренирам този ден изпивам една доза протеин след тренировката.
Вечеря- 30 мин преди това 1.с.л водорасли и 500мл вода
След което салата с риба тон или сирене или нахутени кюфтенца например Simple Smile

Ако ми се прияде нещо през деня похапвам малко ядки или маслини Simple Smile , защото нямам нищо сладко в нас.
Напоследък обаче се опитвам да спра млечните, защото ми се струва че са тежка храна, а аз редовно ги консумирам. Знам, че ще е трудно, но искам да се прочистя малко. За това и заместих прясното мляко с бадемово, което приготвям сама.
Ще се опитам да съм по-редовна с тренировките и ще пробвам един гел за тяло. Ще измеря сегашните ми обиколки и след един месец употреба ще сравня резултатите. Успех на всички!

# 504
и аз избягвам млечните, кокосовото мляко е вариант

въртях обръч преди 2 дни, още съм в синки и ме боли тук- там, отвикнала съм, утре пак...
правя планкове и лицеви опори, мързи ме за друго, дано отворят фитнестите, да ходя да потичам. Освен кардио, води и до намаляване на цигарите.

нищо не пишете, всички май дебелеем карантинно Sad

# 505
Аз не качвам ,ама и не свалям Grinning
На ОМАД ще карам всеки ден от утре поне месец ,надявам се два .Още обаче се лутам БВД ли да подхвана или въглехидратна ротация .
С тая новина за отварянето на градините чак септември ми се срина психиката тотално.Изобщо няма кой да ме отмени и за 1 час Rolling Eyes

# 506
и аз избягвам млечните, кокосовото мляко е вариант

въртях обръч преди 2 дни, още съм в синки и ме боли тук- там, отвикнала съм, утре пак...
правя планкове и лицеви опори, мързи ме за друго, дано отворят фитнестите, да ходя да потичам. Освен кардио, води и до намаляване на цигарите.

нищо не пишете, всички май дебелеем карантинно Sad

Няма да дебелеем карантинно! Аз съм си поставила за цел да изляза от карантината малко по-слаба, по-стегната , по-отпочинала и красива Grinning реално сега имам повече време за себе си от колкото преди. Правя си маски за лице и коса и разни такива! Не се предавайте Simple Smile

# 507
Влади, виж на Дези ротацията, тя май е до 100 грама
ще умреш от глад на БВД, ОМАД и седене вкъщи едновременно
аз си се връщам в офис, трите дни хоумофис бяха между хладилника и лаптопа, дъвченето започваше още в 10 и не спираше до четири следобяд

нападна ме обрив, алергия ли е, екзема ли е, на свивката на лактите, от яйца положението става много зле, отпадат засега поне за две седмици.
Утре ще правя фаст, от вторник ще мина май на протеинови шейкове и пържола.

уфффф, добре де, няма да дебелеем Laughing
хубаво ме подсети, имам една маска за клепане Simple Smile
а да, и сауните да отворят, моля, разходката по бански в съблекалалнята ми поубива апатитът

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 18:00 от Herzen

# 508
И аз повече клоня към ротация .Вместо тичане ,ще скачам на въже от утре .

Сиска ,ЧРД ! Бъди здрава ,обичана и щастлива ! Flowers HibiscusBirthdayHeart

# 509
Как дебелеене, бе? При толкова време.
Признавам си, че избягвах и сантиметър и кантар, но като ми се видя много смъкнат един панталон се престраших.
Шест седмици карантина имам минус 1 см на талията, килограмите са същите. Проверих и двете десетина пъти.
Сега това е някакво чудо и май наистина е благодарение на онова ...как му викате...въглехидратно зареждане.
Иначе сериозно: запазила съм си килограмите благодарение на интервалното хранене, следователно д-р Фънг е прав :действа и при хранене с повече въглехидрати .Проверено от мен, но за задържане.
Запланувани 2 седмици кетоФаст.
И да, заболя ме коляното (стара ски-травма), отвикнала съм да ходя по улици и стълби. Иначе ходя с Лесли, бабешко не бабешко нямам избор.

Общи условия

Активация на акаунт