ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 34 595
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
това го гарнирам с шунка, но триците ги накисвам в ню-ню вода от вечерта
скоро и аз ще се връщам към тая закуска, така свалях най добре

# 676
За зеленчуците, аз си правя спагети от тиквички, с малко доматен сос, може да се сложи каквото му е вкусно на човек. Наяжда, пък е с малко калории.

# 677
След вчерашното късно гости с похапване на режимни, ама все пак солени мезелъци... Едно леко +300гр нагоре 😁 Ама съм доволна.
Тортата само я сервирах, даже не я мирисах хаха
Закуска - бъркани яйца с парче наденица
Обяд - риба с краставица
Вечеря - шопска салата с кашкавал и филета разни 🙄

Днес пиле с гъби, броколи и сметана ще забъркам за вечеря, за закуска и обяд май ще импровизирам с яйца/миш-маш и някой салам изостанал... + дано не завали привечер, да повръткам малко 🚲

# 678
Хора, днес видях 50.6кг на кантара! 💪

Остава още малко, около 4кг и готово!

Ще започне сериозната работа по задържането. Нямам никакво намерение да качвам през следващата зима.

# 679
Мале, 46 кг съм била 3-4 клас Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 680
Духи, ти си много висока. 🌺
Аз съм същия ръст от 6ти клас- 156.5см.
Тогава бях от височките. 😂

Зимната ваканция нашите не ме пуснаха на планина с класа, защото трябваше да свиря ( по 5-6 часа на ден). Всички деца се върнаха пораснали значително.
Случайност? Или по хижите са им давали експериментални добавки? 😜
Но е факт, че ме надминаха по ръст всичи по- ниски точно тогава.

# 681
Браво, Дези!
Аз няма да снимам кантара, че ще ми се напукат очилата Joy
За вчера храната е режимна и до 17 ч., а тренировката 50 мин. Пилатес в залата. Понеже имам мускулна треска от понеделник (едвам дишам и не мога да си вдигна ръцете Grinning ), реших снощи да разпусна с груповата тренировка. То добре реших, но треньорката реши, че отдавна не сме спортували и е време да стегнем коремите и задниците... Та така днес не мога вече да се смея и да сядам и ставам от стола Sweat Smile
Довечера кръгова фитнес и кардио.

# 682
мда.. и аз от 6 клас съм 175 ... и като почнах от 60-65 кг тогава, в гимназията до 70.. За бала пак 62-3 докарах Blush
И си ги държах докато не забременях с баткото - та от 65 стигнах 95 Animal PigAnimal PigAnimal Pig Дотъркалях ги до 85 и ги закотвих... Взех се в ръце като стана на 2 и с Дюкан за 6-8м. ги свалих до 62-3, които си държах докато не забременях с дребната Simple Smile Simple Smile 4 години...
Иииии айде пак на вътрележката, бам 90.
После с 90 дневната и малко зор ги докарах до 75. Което прецених, че ме устройва (пак за около 4-5 години).. докато миналата зима не се натъркалях до 88-9 и си казах, че не може така. Scream

На 68-9 ако се докарам ще си ги пазя, ама многооооооо! Повече бебоци не планирам хаха Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 683
Отчитам 100гр надолу Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 09:50 от kamelia_83

# 684
Вeki8, 🤣🤣🤣. Вземи си Глутамин против МТ. Аз така съм без, въпреки, че не си поплювам.

Вчера- долна част-краци и дупе с леки тежести и много повторения. Днес горна част- гърди, рамо, бицепс,  и дълга йога.

Камелия, много ти благодаря за хубавите думи. 🤗( едит: Къде ти се дяна поста? )
Мускули засега не губя, но и имам прекалено много май... Имам и да свалям доста мазно от бедрата. Паласките паднаха.

Едит: Изчезна поста на Камелия относно какво харесват мъжете, и така сякаш сама си говоря. Изчезна контекста. ( Край на всувката. Вече няма да редактирам.) Старият ми пост продължава:

Не го правя заради мъжете. Те обичат жени като цяло. Всякакви жени, без значение килограмите.
Никога не съм страдала от липса на мъжко внимание също, дори ме дразни и напряга много често. ( Не ми харесва измерващия поглед, сякаш ще ме купува.)
Любовите ми в тийн периода са били споделени. ❤ (И се поздравяваме по празници до ден днешен, и се виждаме в България през лятото.) Не съм водена от травма в миналото, и комплекс за малоценност.
Изпитвам радост, и имам свободата да правя това което ми носи удовлетворение. Винаги съм обичала движението от дете.

Следващото размишление по темата за отслабването и килограмите е лично, и не е насочено към никого в темата конкретно. (Да не стане недоразумение.)🌺

Познати мъже винаги са ме дразнели с коментарите си да съм престанела да свалям.... (Жените не ме коментират, поне пред мен.)
Аз определям дизайна на моето тяло, моята глава и воля водят процеса. Само един живот имам, и няма да го пропилея заради мнението на Мъжа. Думата на "Иван" не важи. Да си търси фетиша другаде. За всеки влак си има пътници.

Отдавна съм отработила ориенталското мислене, че Мъжът е центъра на света, а аз съм създадена и съществувам с единствената цел да спечеля вниманието  му, и да заслужа одобрението му.
Това мислене е отрова, и е форма на личностно самоубийство.

Аз съм главния герой в моя филм. Не съм Робин на никой Батман. Аз съм Батман. 😜🙂

Това което целя, е да си подобря маратонското време с 20мин, и не искам излишъци по себе си.
Обичам тичането.💪

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 10:45 от Deziderata

# 685

Аз съм същия ръст от 6ти клас- 156.5см.

Първо, поздравления за успеха.  И да  добавя, без да ме питат, Sweat Smile  ,
но мисля че на този ръст 46 кг ще са малко. Прекалено кльщава, според мен. Да не си разбуташ хормоните само.

# 686
So Lucky, аз ще спра, ако не се харесам още на 48.

# 687
Дези, браво, честито Simple Smile Като видях 50.600 и бях... Леле, колко е окльощавяла Hushed. Но при ръст 156 изобщо не е толкова малко. Аз съм 169 и 55кг  някъде, пък искам и аз да сваля 2-3 кг Bowtie

И като каза това за мъжете, за пореден път ми обясняват как не съм имала нужда, и така съм си била добре. Благодаря, че ме оценявате, но аз не го правя за вас. Пък един приятел ме пита за какво диетувам, като има карантина и не излизаме (това беше преди 2 седмици някъде). Не разбирам защо те не разбират, че го правим за нас си (и да си влизаме в летните дрехи), не за тях или за някой друг. И ми омръзна от такива разговори вече, когато кажа, че няма да пия или не искам бисквити с кафето.

Това си е лично мое мнение и не ангажирам никого с него.

# 688
So Lucky, аз ще спра, ако не се харесам още на 48.
Ще се харесаш, сигурна съм. Пък и толкова труд полагаш.

# 689
  • София
Ден 3 на моно, кантарът се раздвижи, усещам разликата, по-леко ми е. - 1.3кг за двата дни. Със сигурност се надъхах и ще продължа с моното повече дни от предвиденото.

Общи условия

Активация на акаунт