Знае ли някой лек за ТИНИТУС (Шум в ушите) 3

• 82 081
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 300
Luna* в една друга тема сподели за връзка между шум в ушите и Хипотироидизъм. Факт е че при притеснение ми се увеличава шума. От както имам шум TSH съм изследвал и ми е бил в нормата, другите хормони не съм.

# 301
Точно при доктро Меджиджиева щях да ходя, но 70 лева преглед без особени надежди ме спряха.
Започнах да чувствам напрежение в щитовидната жлеза и ходих на изследвания. Ехографът показа киста, а кръвните ми изследвания хич не са цвете, да не кажа лоши. Чакам Януари когато е часът ми за преглед, за да видя какво ще каже ендокриноложката.
И искам нещо интересно да споделя. Когато ми взимаха кръв преди няколко дни за въпросните изследвания, тъй като трябваше да ми напълнят 5 колби, искам да кажа че ми олекна и намаля малко от шума в ушите. Още докато ми взимаха кръв го почувствах и се задържа. Тоест не е временно явление. Сега се чудя мога ли някак да го повторя за да видя ще има ли по-голям ефект. Явно има някакво налягане, което притиска нещо някъде и като излезне се подобряват нещата. Но с кого да споделя тези мои подозрения. Докторите махат с ръка казват, че няма общо, за всичко което има кажеш Sad

# 302
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Да , високо кръвно

# 303
Роузи, този отговор към кого е насочен?
Не мога да се ориентирам.

# 304
Извинявай, Лили
Към теб.
Струва ми се логично кръвното да е причината при теб

# 305
Благодаря ти, Роузи. Твърде е възможно. Винаги съм имала ниско кръвно, а сега като е нормално никой не обръща внимание. Но аз съм на 33 и като нищо вече ще проявявам такива заболявания 🤔 Имаме си такива в семейството и идва като че ли наследствено.

# 306
  • в джунглата
Лили отиди да дариш кръв, може да има ефект.

# 307
Март месец дарявах кръв и при мен нямаше никаква промяна.
Кои изследвания не са ти ОК?

# 308

Това е частта с най-голям проблем.
3 показателя за завишени.
И съм притеснена от това което прочетох в интернет. Разбира се не разчитам на интернет за диагноза, но чакам с нетърпение да обсъдя тези резултати с ендокринолога ми.

# 309
Кортикостероиди приемала ли си?

# 310
Ами пих Медрол по лекарска рецепта. 14 дни. Това ми изписа отоневроложката септември, когато получих шума. После пих циниризин и тебокан доста време. 2 месеца.

# 311
Трябва да споменеш задължително медрола, когато ходиш на консултация с този резултат!
Дано всичко е наред!

# 312
От кортикостероидите и другите лекарства имаше ли някакъв ефект?

# 313
От кортикостероидите нямаше никакъв ефект. От циниризина и тебокан, като че ли да.
Споменах за Медрола още първият път като отидох на ендокринолог преди месец, никой не ми обърна внимание. Все едно казах че съм пила витамини.

# 314
От кортикостероидите нямаше никакъв ефект. От циниризина и тебокан, като че ли да.
Споменах за Медрола още първият път като отидох на ендокринолог преди месец, никой не ми обърна внимание. Все едно казах че съм пила витамини.

Сега с този резултат пак го спомени

Общи условия

Активация на акаунт