Знае ли някой лек за ТИНИТУС (Шум в ушите) 3

• 82 170
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 255
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Да не би да се повишава налягането във вътрешното ухо или нещо такова

# 256
  • София
Роузи, това изглежда логично, но всички ние имаме епизоди с подобрение при повишаване на налягането - спорт, алкохол.

Лили, аз вече инвестирах 150лв за инфрачервена лампа. Мислех, че съм намерила ключа за бараката - запушване на евстатиевата тръба следствие от проблем със синусите. Не помогна за шума, макар че определено има ефект за синусите. Използвам я и като ме боли врата или кръста.

# 257
Да, и при мен лампата не виждам да има някакъв особен ефект, но не се отказвам.
За врата и аз я ползвах няколко пъти и беше много приятно.
Чудя се защо и тази неволя ме налегна. Малко други болести имам. Не знам как ще живея така Sad

# 258
Всички сме стигнали до това положение и аз съм на горе долу същата възраст 31 години и вместо те първа да се радваш на живота ..... Е такова нещо направо
те  връща в първи клас.Лошото е че не знаеш от какво е ,че дори и докторите .Аз съм от 1 год и 6 мес .

# 259
Не се отчайвайте, колкото и банално да звучи - свиква се. Аз съм така от 10 години, аз съм и по-малка от вас. Просто човек с времето трябва да установи при какви ситуации се засилва шума за да може поне да се опита да ги избягва.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 12:43 от Преслава ♋️

# 260
Всички сме стигнали до това положение и аз съм на горе долу същата възраст 31 години и вместо те първа да се радваш на живота ..... Е такова нещо направо
те  връща в първи клас.Лошото е че не знаеш от какво е ,че дори и докторите .Аз съм от 1 год и 6 мес .

А какво се случи тогава?

# 261
Имах няколко месеца проблеми и напрежение + тренирах доста усилено  ,докато един ден не ми запищяха и двете уши .Изчаках няколко дена и отидох на УНГ ,след което ми предписа лекарства за оросяване . След 1-2 месеца пищенето в лявото ми ухо изчезна и на негово място се появи бученето . Обаче като връщам времето назад имам няколко симптома свързани със шиповете на врата . На 2 пъти в рамките на 2 години ми се случваше да ми причернява пред очите за 30 минути и след това се оправяше ,болки във врата и на моменти ме стрелкаше главата (болеше) за някви кратки периоди по няколко секунди . Но пък доплера на врата ми показа ,че нямам притиснати кръвоносни съдове и слава богу .

П.С. Преди това до като съм тренирал съм слушал музика на слушалки. Вече ако почнеш да го мислиш от много неща може да е ...... знам ли и аз .

Обаче като чета постовете на Добромир Красимиров симтомите са ни едни и същи . И при тези обстоятелства ,които ги спомена ,че изчезват и при мен бученето  изчезва за малко .

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 12:29 от ianiovski

# 262
И шиповете на врата, и проблемите с кръвното и шума в ушите са свързани със друг проблем - поне по организма си съдя - като най-вероятни в моя случай смятам - или някакъв патоген, независимо какъв, хранителни непоносимости, или проблеми в електролитния баланс - високи стойности на витамин или микроелемент - за сметка на други - тези ми се виждат най-вероятни, тъй като съм чел от английския форум за тинитус.На биорезонанса имах всеки един от тези проблеми.

# 263
Едно от нещата ,които  не съм спирал или ако съм спирал е за малко- сутрин закуската с мюсли   с прясно или кисело мляко от години . От магазина естествено . Rolling Eyes

Цитат
Алергии към определени храни могат да предизвикат шум в ушите. Храни, като авокадо, шоколад, мляко, сирене, соя, банани и някои цитрусови плодове, са често срещани алергени, които причиняват шум в ушите. Обърнете внимание на храната, която води до влошаване на симптомите, и избягвайте консумацията й.

Дали да не спря за някакви месеци млякото ,защото него  го приемам от години наред както споменах . Правил съм си експерименти да го спирам за шума в ушите ,но е било за има няма 1 седмица .
Също така доста често ям и банани .

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 13:09 от ianiovski

# 264
Не знам, за банана не вярвам, освен ако ги консумираш в голямо количество, аз лично по 2 банана на ден ми е ок. С млечните аз  имам проблем и пия само кокосово мляко, но не знам дали е от това, ако ходиш някой път на биорезонанс трябва да е с препоръчителни храни и с такива, които да се избягват - това като цяло ми помага. При някои хора има непоносимост, а симптом няма, докато при мен не е така.

# 265
А какви са при теб проблемите с млечните продукти ?

# 266
Стомашни.

# 267
И аз имам стомашни проблеми. Днес дадох едно изследване, утре чакам резултати. Не знам дали е свързано, така съм от години.

Обмислям да ходя на втори отоневролог. Има ли някой добър в София, който да препоръчате?

# 268
Вчера нямах никакъв шум в ушите цял ден . Легнах си и на сутринта се събуждам със схванат врат и леко бучене в лявото ухо . Според мен е нещо от шиповете . Започнах да пия Ентан от 1-2 дена ,ще споделя ако има някакъв резултат . Мисля да го пия 3 месеца .

@Лале_Лили не мога да ти предложа ,защото съм от Враца .

# 269
Моля за добър отоневролог или УНГ от Варна. Бях писала по нагоре, със загуба на слух съм следствие на вирус или увреден слухов нерв, обиколих поне 5 - 6 лекаря, но никой не дава точно и ясно от какво може да е, също така съм и с шум в ушите.

Общи условия

Активация на акаунт