Знае ли някой лек за ТИНИТУС (Шум в ушите) 3

• 82 243
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 645
Това лекарство те прави нов човек. И без шум в ушите повечето хора имат нужда от него. Поне листовката му го представя като такова. Кажи как ти се е отразило. Колко време смяташ да го приемаш?

Пише, че имало бърз ефект и помагало за безсъние, стрес, раздразненост, че кой няма такива проблеми. Ще пиша разбира се стискайте палци.

# 646
Според мен лекарствата за мозъка не бива да се приемат произволно. Имам опит с мой близък когато неправилно изписано лекарство за два месеца увреди мозъка му и си отиде....  Не четете листовки, те не са лекар...

# 647
Лекарството обещава да реши много проблеми, както има и много противопоказания.  Но и аз мисля, че всичко трябва да се консултира с лекар. Моля, да не си рекламираме лекарства в тази тема. Вероятно е и в разрез с правилата на форума.
Мислех, че искате да насочите темата към природни средства на лечение. Въпреки, че и техните странични ефекти не са за подценяване.

# 648
Лекарството обещава да реши много проблеми, както има и много противопоказания.  Но и аз мисля, че всичко трябва да се консултира с лекар. Моля, да не си рекламираме лекарства в тази тема. Вероятно е и в разрез с правилата на форума.
Мислех, че искате да насочите темата към природни средства на лечение. Въпреки, че и техните странични ефекти не са за подценяване.

Напълно си права но това което постнах го продават без рецепта на много места пише, че е хранителна добавка. Ти какво решение на нашия общ проблем би предложила?

# 649
  • София
По-добро решение от написаното от Блага в пост 638 не видях.

# 650
Има ли съвместимо с кърменето лекарство или витамини при влошаване на тинитус ? Аз съм свикнала с него, но когато се влошаваше преди, пиех коктейли от лекарства, може би помагаха да се върне на старото ниво. Сега обаче кърмя и не съм ходила скоро на лекар, а вече от няколко дни се влоши. Не знам какво да пия и дали изобщо нещо става. Имате ли представа дали  нещо предписват лекарите или въобще да не ходя, защото не искам да спирам кърменето, но вече малко се поотчайвам? Sad

# 651
Има една фейсбук група - Всичко за кърменето - предполагам, че там някой би могъл да отговори на този въпрос.
🤗

# 652
Има една фейсбук група - Всичко за кърменето - предполагам, че там някой би могъл да отговори на този въпрос.
🤗
Лошото е, че във фб групите не одобряват постове за лекарства. Sad

# 653
  • In the land of Never Never
Има ли съвместимо с кърменето лекарство или витамини при влошаване на тинитус ? Аз съм свикнала с него, но когато се влошаваше преди, пиех коктейли от лекарства, може би помагаха да се върне на старото ниво. Сега обаче кърмя и не съм ходила скоро на лекар, а вече от няколко дни се влоши. Не знам какво да пия и дали изобщо нещо става. Имате ли представа дали  нещо предписват лекарите или въобще да не ходя, защото не искам да спирам кърменето, но вече малко се поотчайвам? Sad
По принцип обикновено лекарите предписват съдоразширяващи, когато някой отиде при тях с оплакване за тинитус. Някои съдоразширяващи са на с натурален произход, като гинко билобата например, но не знам дали се дават при кърмене. Вероятно в листовката има нещо по този въпрос, дали може да се вземат при бременност и кърмене, намерете в интернет какво се предлага и прочетете листовките.

# 654
Специално в тази група мисля, че съвместимостта на лекарства и кърмене може да се обсъжда.
Друг вариант е да прегледате за някоя по-активна консултантка от групата по кърмене ( има такива) и да попитате на лично.
И трети вариант - да намерите друг начин да се допитате до Ла лече лига - може би имат имейл.

# 655
Специално в тази група мисля, че съвместимостта на лекарства и кърмене може да се обсъжда.
Друг вариант е да прегледате за някоя по-активна консултантка от групата по кърмене ( има такива) и да попитате на лично.
И трети вариант - да намерите друг начин да се допитате до Ла лече лига - може би имат имейл.

Аз затова спрях да пиша тук понеже споделих някой терапии и лекарства, които мислех да пробвам и вече пробвам и веднага бях упрекнат, че търся всякакви начини за лечението на шума дори бях посъветван да се поуча от пост 638 и да си свиркам. Явно тази група е само всеки да сподели проблема си а не да търсим заедно решение.

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 23:05 от Mi-len

# 656

Аз затова спрях да пиша тук понеже споделих някой терапии и лекарства, които мислех да пробвам и вече пробвам и веднага бях упрекнат, че търся всякакви начини за лечението на шума дори бях посъветван да се поуча от пост 638 и да си свиркам. Явно тази група е само всеки да сподели проблема си а не да търсим заедно решение.

Ами пробвай си ги на воля... Ако намериш лечение може да кандидатстваш за Нобелова награда
А пък ако минеш и опитите с мишки и хора може и да патентоваш лечението си...

# 657
Ходили сме на лекар и знаем как лекаря първо предписва едно лекарство след време го сменя с друго защото първото лекарство не ни е повлияло добре или въобще не ни е подействало. Всеки от нас е с различен организъм именно затова дадено лечение на някой помага на друг за жалост не. Затова съм на мнение, че лечението на шума е строго индивидуално за всеки. Аз за себе си съм решил да се боря и да не стоя със скръстени ръце. Има доста статии на водещи лекари от цял свят с препоръки на различни терапии и начини за справяне с проблема (говоря единствено за официалната медицина). Желая на всички един прекрасен ден!

# 658
Не е точно по темата ,но за хората с шипове във врата и болки  на какви възглавници спите ? Замислям  се за ортопедична възглавница да си взема ,но не знам каква .Може ли да ми препоръчате нещо изпитано и доказало се във времето ?

Какво мислите за тази например ?

https://www.emag.bg/vyzglavnica-ted-memory-bambukov-vyglen-svalj … 37/pd/DMMN0GBBM/?

# 659
За шипове във врата,болки в раменете,кръст,стави- на Кройтерхоф гела със дяволски нокът и евкалипт. По два пъти на ден мажа в продължение на поне 20 дни. Почти нищо не усещам вече,голямо облекчение,родих се,но продължавам,действа с натрупване. И ползвам обикновен шиацу масажор от емаг за 40 лева - много ми е добре.

Общи условия

Активация на акаунт