Изпитани сайтове за парфюми - 22

• 67 729
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря за споделянето, ударих и аз два с повредена опаковка - Viktor & Rolf Spicebomb и Lancôme La Vie Est Belle L’Éclat. Трябва да се спра вече, но как се издържа на такива цени. Neutral Face

# 556
Пак там Paul Gaultier La Belle 100 мл е 70 лв за тези, които го искат

# 557
  • Бургас
Благодарим за петъчните предложения .Аз забърсах Viktor & Rolf Spicebomb Extreme и Jean Paul Gaultier Le Male Essence de Parfum Joy на такива цени и ментаци да са ще ги купя Joy

# 558
  • Бургас
Няма го.Flushed

# 559
  • София
И аз благодаря за споделената информация за Нотино! Flowers Cherry Blossom Поръчах стар любимец на моя мъж - Carolina Herrera 212 Men.

# 560
  • Бургас
Няма го.Flushed
Кристалче мила я виж така http://www.notino.bg/specialni-otstapki/?f=1-1-6362-100037-72

# 561
  • София
Oх, то света трепери пред вируса, ние парфюми поръчаме. Луда работа! Но и аз - барабар Петко с мъжете. Поръчах La Belle, че моя свършва и Donna Valentino. Едва се удържам за още. Луда работа!

# 562
Ако има някой който дебне Idole в Parfimo сега е 155лв за 75 мл. с код  -12лв излиза 143.

# 563
  • Бургас
Миленски:kissing_heart: ,мерси стана така поръчах Ла Бел на Готие и ЛВЕБ ,че моя свърши да си имам за есента живот и здраве.

# 564
Охх, защо чета тук...Мъжа ми ми вика - пази си парите, обаче, сърце пусто, не трае...Но наистина ЛВЕБ примерно,  за 39 лв?! Как да го пропусне човек?

# 565
Ах, кошницата не ги пази! Докато поръзсъждавам кой да оставя в нея и кой да махна, Ла ви е Бел изчезна.

# 566
  • Бургас
Dona-flor не се коси,ние сме такива ,сигурно ако има парфюм с аромат на корона вирус и него ще купим Joy По добре парфюми да купуваме ,отколкото истеричното купуване на смешни маски и антибактериални гелове със съмнителен ефект

# 567
Еееееееееее, много сте лоши. Докато се прибера и сте изкупили La vie-то. Дебна го от сума време. Някоя добра душа, ако иска да се раздели с 30мл. в повредена опакова, моля Sob

# 568
Ах, кошницата не ги пази! Докато поръзсъждавам кой да оставя в нея и кой да махна, Ла ви е Бел изчезна.
Ей, това човекът е страшна овца!
Прочетох те и се засилих към кошницата си да проверя, гледам всичко е наред, там е,  и от страх да не свърши, поръчах! 😀 Моят беше 30 мл парфюм.

# 569
А дали пък това с "повредената опаковка" в нотино не е някакъв трик? Специално вчера и днес следобяд ги гледах Ла ви е бел и Трезор, но изобщо ги нямаше тези с повредените опаковки. Изведнъж към 19 часа ги забелязах.

Общи условия

Активация на акаунт