Изпитани сайтове за парфюми - 22

• 67 721
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Не знам кво е, ама отнесох и един ДЖПГ Класик Есенс Парфюм. Grinning

# 571
За мен не са с повредени опаковки. Кога успяха толкова опаковки Нотино да си повредят?! Просто се изплашиха, защото по време на "чума" луксозните стоки нямат търсене и цените им падат.

# 572
Нали знаете, че доста ще си почакате... Спиди и Еконт няма да работят поне до 29-ти март

# 573
Казват, че ще работят по последни данни, но дори и не кой бърза с парфюми? Важно е тоалетна хартия да има, а хората се презапасиха до следващата пандемия.

# 574
  • София
Ще работят. Заповедта на МЗ е актуализирана с разрешение за тях. Хората и лекарства поръчват и те ги доставят из цялата страна. Та, ще си ги получим до вторник.

# 575
Поръчвала съм преди време от Нотино такъв парфюм, уж леко смачкана опаковка, а си дойде съвсем нормална.

# 576
  • Пловдив
"Спиди работи
Уважаеми клиенти,

Във връзка с въпроси по повод на обявеното извънредно положение в страната, Ви информираме, че Спиди продължава да работи на пълен капацитет. Всички офиси, автомати и куриери работят със стандартно работно време. Всички служители са инструктирани и са взети необходимите мерки, спрямо съветите на здравните експерти.
Напомняме за добре изградената и функционираща мрежа от Автомати на Спиди, в която можете да получавате пратките си с удължено работно време – безконтактно.

Цените на Спиди – и до офис, и до адрес остават ниски и прозрачни!"

# 577
  • Бургас
Казват, че ще работят по последни данни, но дори и не кой бърза с парфюми? Важно е тоалетна хартия да има, а хората се презапасиха до следващата пандемия.
Абсолютно:hugs: ,за никъде не бързам парфюмите, които поръчах са без пари.

# 578
  • Sofia
Както днес един познат писа: Корона вирус ли имаме, или насран народ. Grinning
Аз все още не мога да си обясня историята с тоалетната хартия... Joy

Извинявам се за лиричното отклонение. Grinning

Тяхното шубе е в наш плюс. Bowtie

И аз хич не ги бързам, нека в края на другата седмица дойдат направо. Grin

Dens, нека им се повредят опаковките на Амуаж, Нишан, Де Марли, Тициана, Том Форд, Килън, Клайв Крисчън, Ксерьоф и др.... Grinning

# 579
Мале колко сте бързи. Аз нищо не видях от Lancome, остана ли нещо? Къде ги гледате, от главното меню не ги намирам тези парфюми с повредените опаковки.. Disappointed Relieved

# 580
Абсолютно:hugs: ,за никъде не бързам парфюмите, които поръчах са без пари.
Къде са без пари?
Кажи и аз да мушна в кошница няколко. Stuck Out Tongue Winking EyeBowtieMaskInnocentJoy

Сънче, нали. Joy
Бих взел иначе на Де Марли Лейтън, Пегасъс и Карлайл. Bowtie
Пак ли сте изровили кочините с Кристалчето? Mask

# 581
  • София
Мале колко сте бързи. Аз нищо не видях от Lancome, остана ли нещо? Къде ги гледате, от главното меню не ги намирам тези парфюми с повредените опаковки.. Disappointed Relieved
https://www.notino.bg/specialni-otstapki/

# 582
  • Sofia
Аз си пиша направо името на марката и си цъкам по парфюмите..
Повечето са изкупени, то пишеше, че имат по 1-2-3 бройки.
От Готие има останали бройки на Интенз и Класик Есенс.

Фанатик, абе май бая хора ги изровихме хаха.

# 583
Не знам какво и как направих, но поръчах за почти 300лв., само защото когато премахвах някой парфюм от кошницата, ми излизаше, че всичко е изчерпано Grinning. В понеделник ще се обаждам да коригирам, защото множко ми идва Simple Smile

# 584
  • София
Мале, невероятни сте!  Короната тежи, ама и хобито не спи Satisfied
Супер находки - браво на dimitar_mnt Hands Clap Champagne
Честито на всички с нови парфюмни радости Tada Аз за сега удържам фронта Animal Kissing Cat

Общи условия

Активация на акаунт