Изпитани сайтове за парфюми - 22

• 67 787
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Уф, аз пък чакам безплатна доставка ( с условие, разбира се) в Парфимо...така мразя да плащам доставки, много ме дразнят...Как съм се разглезила с безплатни доставки от чужбински сайтове, че като видя доставка и ми призлява.

# 196
А може ли да знаем кои са тези чужди сайтове с безплатна доставка?🙂

# 197
А може ли да знаем кои са тези чужди сайтове с безплатна доставка?🙂
Става дума за период назад във времето, сайтовете са за дрехи, тук наши също предлагат варианти при над определена сума. Китайски сайтове също предлагат тази екстра. Други обаче упорито не желаят да отстъпят от този комплимент към клиента.

# 198
Мисля, че в Парфимо също сега има безплатна доставка над 100лв, или се бъркам?

# 199
Мисля, че в Парфимо също сега има безплатна доставка над 100лв, или се бъркам?
И аз така си мислех, но няма. Те иначе обявяват тази БД и като цъкнеш се оказва, че е за над 99 лв. Ми, няма пък да поръчам...🤔

# 200
Е, нали кода PFBG5 ви сваля 5лв. и ви покрива доставката?Sunglasses

# 201
  • София
В Емаг има намаление с 15 процента на парфюми, предлагани от тях. Важи до 8 март.

# 202
  • София-в сърцата на моите деца
На Венера има ли код за отстъпка-нещо 8-мо мартенско?

# 203
В Емаг има намаление с 15 процента на парфюми, предлагани от тях. Важи до 8 март.
А знае ли някой какъв е този elie saab le parfum collector, който предлагат? Не го намирам във фрагрантика.

# 204
  • Sofia
Ей това е...малко половинчато са изписали името.

https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Le-Parfum-Edition- … s-d-Or-47218.html

С този код и Амброзия Фиори 50 мл. излиза май на оферта...нали някой я търсеше..

# 205
Мерси,аз я търсех:))),изпуснах офертата в немското Нотино и сега дебна.

# 206
  • Sofia
Моля, моля.
Виж я и ако те устройва, отстрелвай хаха. Simple Smile))

# 207
  • София
В парфюмната тема се коментираха разноцветните колони на Мюлер, гледам че в Долче са на хубави цени.

# 208
Ще купувам доста парфюм за подаръци и съм се разровила, продължавайте да пишете за хубави оферти! Two Hearts

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 22:41 от Сиси ♥♥

# 209
  • Стара Загора
Parfimo наистина имат някаква система, която вдига цените като се наблюдава определен продукт. Днес от обяд до към 18 ч. бях напълнила кошницата и скочиха от 0,30 до около левче на всеки. Ядосах се и нищо не съм поръчала още. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт