Изпитани сайтове за парфюми - 22

• 67 672
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Ех, как бързо изкупихте Еклат на Ла Ви...чак не вярвах...то и в карантината не вярвах, пък ето, че се случи...Не можех да легна капо, метнах един Флауърбомб- мъничък и един Код Армани 125 мл.на половинът, да се фъска- фъска, той обилно се полива...
Благодаря за споделената информация!

# 586
Здравейте, някой знае ли дали ще има доставки от куриерите предвид мерките на правителството? Имам 2 пратки в Еконт и 1 в Спиди. Има движение при всички, а от Спиди имам СМС, че в понеделник ще ми я доставят. В сайта на Еконт към 17:30 пишеше, че ще работят, а сега пише, че наяма да работят? в сайта на Спиди няма никаква информация.

# 587
  • Бургас
Фанатичко, късно е вече да мушкаш Simple Smile)) друг път да си по- бърз в мушкането ,изкупихме ги.Stuck Out Tongue Closed Eyes Викам да стана по -рано да не би да изтърва някоя добра оферта пак, хаха ако някой види Пюр Муск на такава подобна цена да свирка.Bowtie

# 588
Аз снощи устоях някак, но тази сутрин се предадох и поръчах един JPG Scandal за 65лв 80мл. Снощи като разглеждах със сигурност го нямаше. Тоест, явно се появяват още оферти

# 589
Какво направихте??!!! Късно ви вдиях, но пак добре се справих. Отидоха ми обещанията, няма да казвам колко нещо накупих Wink
Мисля, че днес добавиха и това: Yves Saint Laurent Parisienne - 50 мл - 56 лв.
Одета Холмс - благодаря, че сподели за JPG

Това е като пир по време на чума... Pensive

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 08:40 от Ellinor*

# 590
Гледам тестъри на изгодни цени, чудя се дали са същите като оригиналите..

# 591
  • София
Отворих и аз този линк в Нотино и цъкнах  един Scandal by night предвид цената му в момента Simple Smile Дори не го познавам като аромат Joy

# 592
Аз снощи устоях някак, но тази сутрин се предадох и поръчах един JPG Scandal за 65лв 80мл. Снощи като разглеждах със сигурност го нямаше. Тоест, явно се появяват още оферти

Да, нямаше го. И аз още с отварянето на очите почнах да разглеждам и веднага го поръчах Simple Smile.

При първата поръчка не съм обърнала внимание на описанията. Сега видях, че на някои парфюми пише "съдържание 80%". Някой има ли спомен какво пишеше за JPG la Belle и Lancome Tresor?

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 09:23 от effe

# 593
Отворих и аз този линк в Нотино и цъкнах  един Scandal by night предвид цената му в момента Simple Smile Дори не го познавам като аромат Joy

Еее, искам и аз by night Sad колко пари беше, вече го няма?

# 594
80 ml - 75 лв. ☺

# 595
  • Бургас
От това, което е останало 1-2-3 неща ми допадат, но не и чак до степен да ме изкушат за поръчка
Кротвам се за неопределени време /което може и да е до утре, знае ли човек/

# 596
  • Sofia
Снощи думнах 5, тия цени бяха неустоими. Ужас, 12 бутилки за 10 дни. Освен да се поливам за дезинфекция срещу короната, не виждам как ще ги изхабя докато съм жива.

# 597
И моите станаха 5 Grinning. Повечето на сляпо. Ще звънна да ги питам, дали поне за някои имат мостри да ги тествам и ако нещо не е като за мен, ще пиша тука. Може да има желаещи Simple Smile. Сърцето не ми дава да ги отказвам.

# 598
Какво поръча?

# 599
Paco Rabanne Black XS
Paco Rabanne Lady Million
JPG La Belle
JPG Scandal
Lancome Tresor

Със сигурност La Belle го задържам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт