Изпитани сайтове за парфюми - 22

• 67 321
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Boucheron Quatre Absolu de Nuit 100 мл и дамският и мъжкия са за около 50 лв.
Добри бяха цените на Код и Код Абсолю за 30 мл - 38 и 40 лв
Имаше Инсоленс /старата опаковка/ 100 мл за 77 лв
И разни други, но аз за това се сещам на първо време.
Между другото от сутринта - 9 часа до момента - 11 има качени и нови предложения. Проверявайте ако ви се харчат пари, а не сте успели до момента.

# 601
Paco Rabanne Black XS
Paco Rabanne Lady Million
JPG La Belle
JPG Scandal
Lancome Tresor

Със сигурност La Belle го задържам Simple Smile
Хубави неща си поръчала. Аз лично бих задържала само Готиетата и бих отказала веднага Трезора, ретро ми е. Щом ги ги поръчала с кеф да ги носиш и дано ти харесат.

# 602
Сутринта поръчах:

Скрит текст:
ArmaniEmporio In Love With You - 30 мл

Paco RabanneLady Million Privé - 80 мл

Jean Paul GaultierScandal By Night - 80 мл

Yves Saint LaurentParisienne - 50 мл

И без да искам сторнирах един ArmaniCode - 30 мл., след като направих поръчката

# 603
  • София
Аз поръчах 3 Готиета  - едт, интенз и есенс. И трите ги имам, но цените бяха супер и да се презапася.

# 604
Изтървах JPG La Belle, и два мъжки ми трябваха. Проверявам, но не виждам нищо. Вероятно е свършила промоцията. Така до следващата да понамаля малко количествата, че и без това съм затрупана.

# 605
  • Sofia
Аз поръчах 3 Готиета  - едт, интенз и есенс. И трите ги имам, но цените бяха супер и да се презапася.

Плийййс, дай едно сравнение между Есенс и Интенз в парфюмната тема? Hands Pray

Аз метнах една 30ка на Есенс де, не си удържах пръстите, а сърцето слабо пред вида на толкова далавери. Grinning

# 606
Привет,
от снощните наблюдавани, нищо не е останало...да не ме е яд, че не будувах. Скандал не бих уважила май, но Ланком Ла Ви-то изпуснах и малко ме е яд.
Днес си взех Girl of now и Burberry Body Tender от Парфимо. Цената на първия я гледах вчера май, беше още по- добра. Както се знае за него -страхотен е, не е тестер, но кутията беше отворена. Има капачка и празен ход. Боди Тендър е хубав, но можех и без него...някак ми е много близък като усещане с други, които имам за лятото. Той си беше запечатан, не е тестер, всичко -ОК. Доволна съм!

# 607
Ще съм благодарна ако някой срещне и сподели за Елие Сааб Ле парфюм ин уайт на изгодна цена?

# 608
# 609
Здравейте, момичета! Тестерите от парфимо идват ли с капачки? В някои други сайтове пише примерно тестер с капачка/без казапчка, но в парфимо нищо не пише, а на снимките им бутилките са без капачки. Thinking
Лек ден!

# 610
Зависи как го предоставя производителя тестера. Не винаги зависи от продавача. Повечето ми тестери са идвали с капачки, но ако е пуснат от производителя без капачка, търговците няма как да ви изпишат капачка.

# 611
  • Стара Загора
Различно е. Поръчвала съм на 4 марки тестери и две от тях дойдоха с капачки, въпреки че на снимките в сайта бяха без. John Galliano Parlez AMOUR Eau fraiche два пъти взимам за приятелки и е без, Guess Woman също. С капачки дойдоха Beauty на Е. Арден и Agent Provocateur Fatale Pink.

# 612
Много добра оферта на Hugo Boss BOSS The Scent Private Accord в Нотино, 100мл. 89лв. https://www.notino.bg/hugo-boss/boss-the-scent-private-accord-pa … na-voda-za-zheni/

# 613
В Емаг има код за 20% отстъпка на парфюми -Perfumes20

# 614
  • София
В Нотино има безплатна доставка на всичко.

Общи условия

Активация на акаунт