Изпитани сайтове за парфюми - 22

• 67 316
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
В Емаг има код за 20% отстъпка на парфюми -Perfumes20
Да, за съжаление на портфейла гръмнах два парфюма😅

# 616
  • Sofia
Кои поръча?

# 617
  • София
Момичета, внимавайте с поръчките в Емаг! Първо се разплюнчих и нахвърлях няколко парфюма в кошницата. След това засякох цените с тези на Parfimo - след като се приложи кода, крайната цена е а няколко лева по-ниска от тази в Parfimo. Обаче не е само това: при повечето от парфюмите кода за -20 % е неприложим. И, за да е пълна кефта, всички парфюми се доставят от различни доставчици, което означава, че всеки излиза със собствена цена на доставка, която при единия беше цели 15 лева! И накрая, като десерт: доставчиците се оказват некви световно неизвестни сайтове, което означава highly likely ментаци на висока цена. Много благодаря за грижата им за човека, но аз ще се оправя и без нея.

# 618
Кодът е валиден за парфюми предлагани от Емаг. Нямам съмнения за оригиналност на парфюмите, които съм поръчвала.

# 619
  • Балчик
Става въпрос само за продавач емаг, от други-не.

# 620
  • Стара Загора
Някой търсеше Narciso Rodriguez, For Her Pure Musc, в EMAG с отстъпката от 20 %, комплекта от 50 мл. излиза около 65 лв., а ако се плати и онлайн с карта, доставката е безплатна:
https://www.emag.bg/komplekt-narciso-rodriguez-for-her-pure-musc … 951/pd/DZYFSBMBM/

# 621
  • Sofia
Аз вече метнах един комплект! Grinning
Сега остава да ида да се метна отнякъде, ама пък дезинфектанти ми трябват. Joy

# 622
  • Пловдив
Azzaro wanted girl tonic и Elie Saab Le Parfum Collector

# 623
  • Бургас
Сънче, мерси ,че ми каза за комплекта ,кака трябва да те черпя на реал:bowtie:Kiss Метнах и аз едно комплектче Narciso Rodriguez, For Her Pure Musc и платих с карта излезе ,както обичам да казвам без пари! Парфюмът е топа! Sparkling HeartYellow HeartHeartpulseGift HeartCupidGreen Heart

# 624
  • Sofia
Търпението се награждава накрая! Grinning

Моля, скъпа! Hug
Баничка с боза, нали? Ама без сирене! Joy

# 625
30 мл Hermes Elixir Des Merveilles, предлаган от Емаг, за който писах преди време, отново е наличен. С кода цената му става 72 лв. Аз го взех тогава на около 65, но мисля, че и 72 не е зле. Безплатна доставка при плащане с карта.
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-za-zheni-hermes-elixir-des-me … 061/pd/DGCXC3BBM/

П.п. предишния път взех Le Parfum Royal: https://www.emag.bg/parfjumna-voda-elie-saab-le-parfum-royal-zhe … 054/pd/DR58XGBBM/  Също е на добра цена с кода, 65 лв. Е, не колкото тестера в парфимо, но ако е за подарък примерно е ок.

# 626
  • при морето
Докога е тая отстъпка?

# 627
  • в голямото село
Отстъпката е до тази вечер 00.00 часа.
И аз се възползвах от Pure Musc - малко хубави моменти в това време на изпитание. Желая ви здраве, момичета и момчета.

# 628
Докога е тая отстъпка?
До 23:59 часа днес! Чудя се дали да поръчам.

# 629
Благодаря, че споделихте.
Мислех го цял следобяд и накрая нищо ново - поръчах!

Вече е изчерпан!

Общи условия

Активация на акаунт