Изпитани сайтове за парфюми - 22

• 67 304
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
И аз си получих от Нотино новият на Ланком с несесер и миниатюрка 4мл уникална красотичка, от Емаг също взех Азаро тоник и Ели Сааб - всичко перфектно🥰

# 676
В описанието на продуктите в Нотино си пише дали опаковката е повредена и % количество на парфюм. Просто трябва да се чете 😊

# 677
  • София
Сега си получих от Нотино Scandal by night. Абсолютно опакован с целофан и никаква повреда по опаковката. Не харесвам сладникави парфюми, но всичко, което е night и noir по някакъв начин ме привлича. Засега ще го задържа заради силното излъчване и трайността, а и нямам такъв тип парфюм - поне един сладък да се намира Wink
Преди няколко дни ми пристигна от Parfimo и Moonlight patchouli. Нямам думи за този парфюм. Всичко, което мога да кажа за него ще е малко. Много класен, дистанциращ и интересен. Има студена красота, в която ако имаш време да се вгледаш ще успееш да разтопиш ледовете и да се влюбиш. Този парфюм вече ми влезе в топ три!

# 678
Точно защото винаги пише причината за намалената цена на парфюмите в Нотино, не очаквах да пристигне в такъв вид, пишеше, че е с повредена опаковка, но нов. Както и да е, не се оплаквам, както казах. Просто споделям. Simple Smile

# 679
  • София
И моята поръчка от Нотино пристигна. 212 NYC Men. С целофан е, съвсем леко е смакчана кутията в единия ъгъл. Но като за продукт с повредена опаковка си е идеален. Simple Smile

# 680
Ах, вие двамата ли обрахте Еклатчетооо, докато се накумя и беше изчезнало...Останах с впечатление обаче, че е пълен флакон, неизползван, само с повредена опаковка. Явно не са много коректни относно информацията в описанието. Все едно де, важното е, че няма недоволни Wink
Малко му се чудих, но за тази цена реших да го взема за майка ми - харесва много класическия Ла Ви, дано и този й допадне. Не знам дали е пръскано от него, не съм го тествал.

# 681
Току-що получих моите

Така изглеждат, на пръв поглед на опаковката има само следи от хартиени етикети за цени.

# 682
Малко му се чудих, но за тази цена реших да го взема за майка ми - харесва много класическия Ла Ви, дано и този й допадне. Не знам дали е пръскано от него, не съм го тествал.
Ми, ако не го хареса, се нареждам за Еклат...хихи, който е преди мен си чакам...на поне 2 метра...
От Емаг нямам вест, куриера е до адрес, явно ще почакам.
А за Нотино аз си мислех, че тези с нарушена опаковка са точно като от снимките на Rosheen. Помня, че на други пишеше по- малко % на наличната течност във флакона.
Уаууу, Кристалче, страхотни попадения- да ги фъскаш със здраве, усмивка и навън...скоро...Smile

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 13:53 от Анонимен

# 683
  • Бургас
И моите пристигнаха още рано сутринта ,абсолютни оригинали ,но аз нямах и никакви съмнения.Комплекта Нарцизо Пюр Муск ми е от Емаг ,лосионът е много хубав ,но е  For Her.Аз го пробвах и се задържа на кожата доста време.Heart Ла Бел на Готие е много нежен ,женствен и прекрасен и за 70 лв. за 100-ца дори не се замислих и ми е топ попадение.Пачулито ми е от съфорумка закупен от Парфимо ,нямам никакво съмнение за оригиналност ,както винаги.ЛВЕБ класическият имаше леки забележки по кутията ,но нито е пръскан нито нищо ,много съм доволна взех го за 54 лв! Ето и малко мои снимки на тези красоти -               

# 684
Аз съм решила да си купя Chanel Coco Mademoiselle, но съм хвърлила око и на Chanel No.5 L'eau... Ох не мога да погледна друго освен Шанел. Сега се въздържам от покупки, но ако излезе оферта не зная дали ще се стърпя. Обожавам парфюми и винаги ми оправят настроението. Дори само на гледам шишенцето. Но в момента няма добри промоции на това, от което се интересувам, а именно изброените на Шанел.
Забелязах, че 30 мл от Mademoiselle е в различна опаковка в нотино и парфимо. В нотино е доста грозно шишето, а в парфимо е като това от 50 и 100 мл както си е класическото шише. Не зная има ли 2 варианта на 30 мл., но покупката на 30 мл ме спира от нотино заради вида на шишето.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 14:35 от BeautifulSin4456

# 685
Дами и господа, напомням за пореден път, че темата не е за впечатления от парфюми, размени или покупко-продажби /последните са и забранени във форума/.

# 686
Реших. Ще си взема една педесятка мадмоазел от нотино. Дано остана доволна. Ще споделя после. Няма да изчакам искам го.

# 687
Аз също поръчах комплекта на Нарцисо Pure Musc от Емаг. Моят парфюм нямаше празен ход, не мога да разбера и какво е количеството вътре . При другите поръчали го така ли беше? А лосионът сякаш е текъл, има изцапано по капачката от вътрешната страна, но е малко. Може би е нормално.

# 688
Аз от 5 парфюма от Нотино останах с 3. За джоба ми е по-добре, но съм и разочарована. Не е никак коректно да продават парфюми след като са изпратили потвърждение на поръчката. Сега треперя за La Belle, на него държа най-много.

# 689
Аз също поръчах комплекта на Нарцисо Pure Musc от Емаг. Моят парфюм нямаше празен ход, не мога да разбера и какво е количеството вътре . При другите поръчали го така ли беше? А лосионът сякаш е текъл, има изцапано по капачката от вътрешната страна, но е малко. Може би е нормално.
И аз получих Pure Musc, без празен ход. Няма как да разбера и количеството. Лосиона е ок.

Общи условия

Активация на акаунт