Изневяра ли е ?

• 8 450
  • 94
  •   1
Отговори
# 75
Аз ще си спестя коментара за въпросният герой от историята. Само ще кажа, че има хора, който гледайки ги какви са отвън, може да разбереш какви си и отвътре. Това е което ще кажа само Thinking

# 76
Аз ще си спестя коментара за въпросният герой от историята. Само ще кажа, че има хора, който гледайки ги какви са отвън, може да разбереш какви си и отвътре. Това е което ще кажа само Thinking

Само ще добавя, че повечето хора са така - каквото отвътре, такова и отвън, това е принципното положение.

# 77
Външният вид значи нещо само за суетния.
Имам такава приятелка, много години изкара с един грозен, тъп и чатещ мързелив сопол. Даже не знам колко пъти се връща при него и го издържаше даже мамин златен, но оправия нямаше. Докато не се изнесе и освободи съзнанието си. Ще се справиш, успех 🤗

# 78
Разбира се, че е изневяра. Системна. Чатът за секс си остава само чат... докато жената не върже.

# 79
Разбира се, че е изневяра. Системна. Чатът за секс си остава само чат... докато жената не върже.

Не просто изневяра, ами и путьовска такава, даже не може да забива мацки на живо, а си онанира онлайн. Тоя е някакъв фетишист, махай се от него, колкото и да се чувстваш скучна и унижена, проблема не е в теб.

# 80
Хората не се променят след определена възраст и с вече изградени лоши навици.Трябва да изживеят някакъв катарзис,който да ги разтърси и да се поспрат,но след време се връщат към същността си.Защо си го причинявате? Аз също съм обичала такъв човек и чаках чудото години и в края просто се отказах,защото осъзнах че така ще си умра.Съжалявам.

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 19:56 от Kasidy

# 81

Те може и да са му вързали.

Този типаж мъже /изпуснах да го видя на снимка, но по описание ми става ясно/, никога няма да се промент. И винаги си намират и се женят за кротки жени, които да ги търпят, докато те си веят байрака.

# 82
  • София
Била съм в подобна връзка, нервите ми издържаха само четири години. Ха-ха, нали? Че и обещавания даваше през истински крокодилски сълзи неколкократно. Ефект никакъв, това наистина няма оправия. Даже накрая стигнах до заключението, че нещо психически го тегли към тия неща, нямам идея. Добре, че събрах смелост и си тръгнах.

# 83
Отговорът е : Омръзнала си му !
Ако ще и да правиш челни стойки,ново бельо,да се държиш перверзно - нищо няма да се промени.
Идва момент когато е необходима нова тръпка ,това при партньорите с дългогодишна връзка и брак е честа практика.
Може да те обича,но иска да си гали мъжкото его.
Не се задълбавай в това ,прави самата теб си щастлива ,обикаляй по нови места с приятели,завържи нови познанства и ще видиш как може би ще се осъзнае,че всъщност ти не си му в кърпа вързана.

# 84
проблема си е единствено и само в теб-какво правиш при този човек?
явно ти харесва да си допълнителна в неговия живот-по принцип ,там където Ви ценят на вас ви е скучно и си търсите кретени

# 85
  • София по рождение
По-добре докато си млада, бягай. Аз много пъти прощавах разни случки и като си дам равносметка сега- е така без достойнство ми мина живота. такива хора са манипулатори, нарцисисти, лъжци и те омотават в мрежите си, защото си им изгодна. Късай и хвърляй!

# 86
Авторке,здрасти Simple Smile
Аз доста време се чудих да споделя ли проблема си тук тъй като е подобен на твоя а и моя близка имаше такъв..
Първоначално смятах,че съм си внушила че момчето пише на разни,но след това се уверих не само че пише на доста дами а и не подбира особено,за мен имат псих.проблеми-онанисти.
Моята приятелка с 3 год. връзка и същия проблем.Един път прости и вторит път го скъса.Мръсника след време пак се появи да и говори как била единствена и тя за малко да му се върже пак,но тъй като физически нямаше как да се срещнат вече ''да говорят''-това я спаси и не се върна при този човек.
Съжалявам че го казвам ,но няма да се променят ,това е.Въпрос е ти как ще се промениш-дали ще търпиш или ще си тръгнеш.Той няма да спре...
Може да звучи грубо,но вероятно си му омръзнала,защото мъжете (повечето )са така.Сигурна съм,че на всяка ена от нас и пишат поне 2-3 които са обвързани.Аз лично преустановявам такива разговори,нямат смисъл ,така и се скарах с един дето само снимки иксаше а план за по сериозно няма,но това е др въпрос.
Та зарежи го тоя,и чатове да не намираш пак има начин да си направи сикрет чат дори в месинджър и да не разбереш

# 87
Поздравления за авторката, че се е изнесла.
Сега и по корем да се влачи, не го приемай обратно.
Стискам ти палци и от все сърце ти желая нещата да се наредят.

# 88
По-добре докато си млада, бягай. Аз много пъти прощавах разни случки и като си дам равносметка сега- е така без достойнство ми мина живота. такива хора са манипулатори, нарцисисти, лъжци и те омотават в мрежите си, защото си им изгодна. Късай и хвърляй!
знчи да се радвам че такъв мухльо дето си пише и сваля разни разнообразни е вън от живота ми,аз наивно смятах че преувеличвам но когато с очите си видях ми стана изключотелно болно...жалко за наивността ми към мъжете и то в случаите че ще се променят,поправят Sad

# 89
Ерика, радвай се и даже се почерпи, че си се отървала! И аз си мислех първоначално, че преувеличавам случващото се, но работата се оказа дебела с другата мадама. Обаче много му върви на моя мухльо - запази любовницата, обаче си намери друга жена за официална и сега тя го дондурка:)) Това в рамките на няма и една година след развода Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт