Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията за Националните външни оценявания (НВО) и успеха на учениците?
Какви са впечатленията за Националните външни оценявания (НВО) в Регалия?
Каква е средната оценка на втория ПИ по български език и литература в Междучасие?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията за Националните външни оценявания (НВО) и успеха на учениците?
-
Какви са впечатленията за Националните външни оценявания (НВО) в Регалия?
-
Каква е средната оценка на втория ПИ по български език и литература в Междучасие?
-
Какви са впечатленията от професионалните гимназии?
-
Какви са очакванията за влизане в гимназии след седми клас в сравнение с баловете?

Какво искаш да кажеш "ще излезете много готини", м?

Надявах се, че емотките вършат работа.
. Аз като цяло много добре я разбирам. Не мога да преценя колко е трудно НВО по математика, защото си признавам, че не съм решила ни едно. Но съм на принципа, че животът не е справедлив и децата трябва да свикват да се оправят в настоящите условия - т.е. каквото НВО, такова. Опитват се да постигнат максимума си и да се преборят да влязат, където искат и това е. А тази школовка в математическата гимназия не им се губи, каквото и да стане. Няма да е труд, хвърлен на вятъра, дори да не влязат пак там.