Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията за Националните външни оценявания (НВО) и успеха на учениците?
Какви са впечатленията за Националните външни оценявания (НВО) в Регалия?
Каква е средната оценка на втория ПИ по български език и литература в Междучасие?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията за Националните външни оценявания (НВО) и успеха на учениците?
-
Какви са впечатленията за Националните външни оценявания (НВО) в Регалия?
-
Каква е средната оценка на втория ПИ по български език и литература в Междучасие?
-
Какви са впечатленията от професионалните гимназии?
-
Какви са очакванията за влизане в гимназии след седми клас в сравнение с баловете?
Аз купих билети като "малко бременна", щото смятах, че то бебето ще е на 3 месеца, начи кво, то няма да има нужда от мен. Като наближаваше заветният ден, баща му взе да се спича как так сам ще го гледа, той до тоя момент беше тотално залепен за мен, само на кърма, като дори и от шише отказваше. За по-сигурно реши, че не иска да е сам, та вкъщи дойдоха 2-те баби и сестра му, за да гледат едно бебе

Засега се пробвам с AC/DC, Pink Floyd...

Не искам да занимавам в подробности всички с неизвестните ми, извън НВО, не затова е темата, в която пишем. Ако рязко и крайно много го закъсам, и блокирам мисловно, ще потърся помощ на лични