Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията за Националните външни оценявания (НВО) и успеха на учениците?
Какви са впечатленията за Националните външни оценявания (НВО) в Регалия?
Каква е средната оценка на втория ПИ по български език и литература в Междучасие?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията за Националните външни оценявания (НВО) и успеха на учениците?
-
Какви са впечатленията за Националните външни оценявания (НВО) в Регалия?
-
Каква е средната оценка на втория ПИ по български език и литература в Междучасие?
-
Какви са впечатленията от професионалните гимназии?
-
Какви са очакванията за влизане в гимназии след седми клас в сравнение с баловете?

Да стане най-доброто за него, да бъде в добра среда сред истински приятели!
, а защото нямах никаква идея къде е в този момент и с тези задачи, не беше ходила на ПИ по мат, а само ми обяснява колко е зле и винаги нищо не е направила. Не беше писано за този ПИ като сложност и резултати.

Ние постоянно му обясняваме как трябва да учи, за да има хубава работа, която да не е свързана с тежък физически труд, но той отговаря, че иска да е работник, да си живее на село, и в каравана може, изобщо не го вълнуват никакви переспективи за професионални висоти. Затова щях да ти казвам, че няма смисъл от взимане на телефон или компютър - все тая, като няма мотивация за учене и срещу награда едва ли ще се случи чудо да се разучи
Да ви е жив и здрав и много успехи, в това, за което мечтае детето!
И аз бях доста бременна на въпросния концерт. И на другия бях, и за отменения имах билет.