"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 48

• 38 828
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, искам да попитам след като на 3 март с приятеля ми имахме полов акт и не се пазихме, направих си тест след 7 дни  тоест вчера той показа отрицателен и днес ми дойде месечния цикъл. Та въпроса ми е възможно ли е да съм бременна или  не?  Благодаря предварително!!!П.С цикълът трябваше да ми дойде на 15.03., а подрани?

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 13:26 от Веселина Младенова 661024

# 166
При положение че сте правили тест и е отрицателен и ви е дошъл цикъла, няма как да сте бременна

# 167
Възможно е, щом не сте се пазили... Изчакай един месец и повтори теста.

# 168
acer искам само да питам как е възможно, при положение, че 1. Има отрицателен тест и 2. Дошло й е...
Нещо ми се губи логиката или бебетата вече стават по някакъв нов метод и отрицателен тест + менструация = бременност 🤷🏼‍♀️
Авторке, не знам колко си голяма, но горещо препоръчвам да прочетеш малко за забременяването, оплождането и прочие, няма да ти навреди и за да отговоря на въпросът ти: не, няма как да си бременна

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 14:58 от Mamma_knows_best

# 169
Обяснявам : Когато човек е под някакъв вид стрес, може би ( в някой случай е невъзможно) ще се стимулира да научи нещо повече за състоянието си, за функциите на тялото си, изобщо каквото и да е!
Чудят се - явно двамата, единият уж учи някакви медицински науки Rolling Eyes
Какъв кошмар ни чака в здравеопазването Rage

# 170
  • София
Нищо не разбрах от това обяснение Rolling Eyes

# 171
Скрит текст:
И аз не виждам втора черта, а само замазване, което се получава или от слагане на повече урина, или от някакъв дефект на теста(при Шуърчек понякога се случва).
Ето така трябва да изглежда тест със 2 черти направен тази сутрин

Благодаря, че ми показа. Joy По някакво странно стечение на обстоятелствата, обаче, аз съм виждала много положителни тестове и знам как изглеждат. Grinning

# 172
  • Балчик
Веселинке, Веселинке, часовете по биология си ги пропускала май. А, честито, да почерпиш, когато се роди!
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 173
  • Сфия
Здравейте, искам да попитам след като на 3 март с приятеля ми имахме полов акт и не се пазихме, направих си тест след 7 дни  тоест вчера той показа отрицателен и днес ми дойде месечния цикъл. Та въпроса ми е възможно ли е да съм бременна или  не?  Благодаря предварително!!!П.С цикълът трябваше да ми дойде на 15.03., а подрани?
привет, единствен шанс да си бременна е това, което е тръгнло днес да не е мензиса ти, а имплантационно прокървяване, каквото може да се случи 7-10 дни след зачеване. Ако обаче иде реч за подобно нещо, ще имаш 1-2 капки кръв или зацапване и до там. Ако си има нормално кръветечение, просто няма как да е това, а и ти е дошло. По повод на теста, който си правила вчера - първо не е след 7 дни, а след 6 и дори да си бременна наистина, няма шанс да ти отчете каквото и да е. Трябва да има имплантация, да почне да е синтезира ЧХГ, да нарасне, а това не става 6 дни след оплождане.

# 174
Няма как да си бременна. Цикълът ти е дошъл, теста е отрицателен.

# 175
Здрасти, с приятеля ми опитваме от 2 месеца да си имаме бебче. Днес ми е първи ден на закъснението и направих тест, излезе бледа втора чертичка почти веднага, дали съм бременна?
Скрит текст:

Според моя опит с тестове шуър чек, има голям шанс теста да е + 🤗 за всеки случай повторете и пишете Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 00:57 от Анонимен

# 176
Здрасти, с приятеля ми опитваме от 2 месеца да си имаме бебче. Днес ми е първи ден на закъснението и направих тест, излезе бледа втора чертичка почти веднага, дали съм бременна?
Скрит текст:

Според моя опит с тестове шуър чек, има голям шанс теста да е + 🤗 за всеки случай повторете и пишете Simple Smile
Извинявай те но не е ли хубаво теста да се направи след няколко дни.
На пример ние започнахме със опитите на 15 февруари а теста го направих на 10 Март и е положителен. Последно ми дойде на 5 февруари. Нека изчака още няколко дни.Успех ти желая.

# 177
Скрит текст:

Извинявай те но не е ли хубаво теста да се направи след няколко дни.
На пример ние започнахме със опитите на 15 февруари а теста го направих на 10 Март и е положителен. Последно ми дойде на 5 февруари. Нека изчака още няколко дни.Успех ти желая.

Доколкото разбирам днес е трети ден на закъснение на момичето, спокойно може да си направи тест, вече би трябвало да отчете.

# 178
Дойде ми, благодаря ви, все пак. Cry

# 179
Дойде ми, благодаря ви, все пак. Cry

Не се отчайвай!
Стискам палци за следващия месец!

Общи условия

Активация на акаунт