Изтеглих рицар чаши - асо жезли - 6 жезли. Излиза че този човек се стреми към едно ново начало с нея и е решен на всяка цена да се събере с нея? Правилно ли тълкувам картите или да и кажа да не се радва толкова на неговия интерес?

, а да предупреждава.
)))
)))
)))
Човекът иска други отношения и те са отразили точно импулсивното му и непоследователно поведение. Рицар меч и Рицар жезли, боже, какво приятелство могат да покажат те
Човекът точно иска изясняване на отношенията, бърза, припрян е, нетърпелив като в следващия момент може да се оттегли, да загърби и после пак отново

Съвсем отскоро се уча и аз с картите, все още ми е трудно да разчитам различните комбинации и техните послания. От скоро се чудя дали да потърся човек, с когото от години нямаме никаква комуникация. Теглих 3 карти относно неговото отношение по въпроса и развръзката на взаимоотношенията ни оттук насетне. Падна ми се 1. Отшелникът, 2. Шестица мечове, 3. Крал чаши. Би ми било изключително интересно да чуя вашите интерпретации.
Не смятам, че този човек таи топли чувства към мен и това ме възпира да се свържа с него, макар много да ми се иска. В случай, че някоя от вас има желание и време, бих била особено щастлива и благодарна, ако ми изтегли свои карти за този казус. Благодаря предварително за отделението време!