Карти Таро тема 23

• 34 173
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
gal87, на въпрос "Реална ли е офертата за работата в чужбина?" ти изтеглих тези карти.
Аз ги интерпретирам така, реална е, но отговорностите ти ще са повече от упоменатите, което в началото силно ще те стресира, т.е ще си малко прецакана, но накрая ще  излезеш с нови компетенции и няма вече да се стресираш от работата/ шефа. Ще съм благодарна за обратна връзка
В крайна сметка приех предложение за работа тук в България - в сферата на дейност, която работя последните 12 години.
Зададох въпрос Ще бъда ли доволна на новата работа? Тази 2М ме хвърля в тъч - за какво ще се колебая и избирам?

# 646
И при 2 те тегления виждам, че имаш Жрицата 🧿
Тя в по вечето случаи мълчи и казва" сега не му е времето за отгвор"
Изчакай 2 _3 седм  и питай отново

# 647
gal87, на въпрос "Реална ли е офертата за работата в чужбина?" ти изтеглих тези карти.
Аз ги интерпретирам така, реална е, но отговорностите ти ще са повече от упоменатите, което в началото силно ще те стресира, т.е ще си малко прецакана, но накрая ще  излезеш с нови компетенции и няма вече да се стресираш от работата/ шефа. Ще съм благодарна за обратна връзка
В крайна сметка приех предложение за работа тук в България - в сферата на дейност, която работя последните 12 години.
Зададох въпрос Ще бъда ли доволна на новата работа? Тази 2М ме хвърля в тъч - за какво ще се колебая и избирам?

А какво е твоето тълкуване ?
2 меча не е избор,не и в смисъла да избираш между две алтернативи.По-скоро показва,че ситуацията,в която се намираш е в рязко противоречие с желанията ти,но си принуден да се примириш ,защото обстоятелствата в момента не позволяват никакво действие. Изключителен дискомфорт носи тази карта.
За мен конструкцията е " невъзможност за изява " ,доста пасивност по тези карти.
Съжалявам,аз не ги виждам в добра посока .

# 648

Има си дискомфорт - да. Налага се да работя през нощта отново - нещо, което отбягвам от 8 години. Възможности за изява уж не липсват, но ще видим как ще се стекат обстоятелствата. Благодаря ви 🙂

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 17:21 от bubanka

# 649
Аз 2ката мечове я виждам като липса на пълна информация и невъзможност за избор, чудене. Но пак- малко неща са написани за бъдещето ни на 100%. Ако ти решиш да намериш щастието си в новата работа- това ще стане.

# 650
Момичета,  минавам да дам ОВ, както обещах.  Днес се преборихме  за жилището...наше е!!!  Simple Smile
Благодаря на Sun_shine7  за изтеглените  карти  Simple Smile
Благодаря и за споделените интерпретации на картите.

Flowers Hibiscus

# 651
Момичета,  минавам да дам ОВ, както обещах.  Днес се преборихме  за жилището...наше е!!!  Simple Smile

Flowers Hibiscus

Рози, много ти благодаря за обратната връзка! Сгрешила съм с тълкуването на картите, заради 6 меча на трета, аз реших, че нещата ще се забавят, но явно съм подценила Колесницата + 6 меча. Поздравления за покупката и се радвам, че всичко се е наредило толкова добре за теб!

# 652
Здравейте! Когато сама си тегля карти, става пълна бъркотия. Никога не съм сигурна дали картите показват реалността или моите надежди или страхове. Затова моля някой, на когото му се занимава😆
Може ли да теглите карти с въпроса "какво ще ме изведе от творческата дупка, в която съм" като минало настояще и бъдеще?
Благодаря предварително

# 653
Здравейте, теглих карта за едно населено място, където смятам да кандидатствам за работа и се падна дявол. Какво означава това по повод преместване? Аз някак си усетих, че ще се падне дявола, някакъв пресантиман. Най-интересното е, че по астрология ми се дава, че едва ли не мястото е хубаво и няколко ясновидки потвърдиха това, но вече май мен не ми допада чак толкова, нещо все ме спира.

# 654
Момичета,  минавам да дам ОВ, както обещах.  Днес се преборихме  за жилището...наше е!!!  Simple Smile

Flowers Hibiscus

Рози, много ти благодаря за обратната връзка! Сгрешила съм с тълкуването на картите, заради 6 меча на трета, аз реших, че нещата ще се забавят, но явно съм подценила Колесницата + 6 меча. Поздравления за покупката и се радвам, че всичко се е наредило толкова добре за теб!

Nik, няма проблем, мила! Аз също се обърках с 6 мечове , защото я разбирах двуяко...
  Е поне сега знаем, какво означава в комбинация с Колесницата  Simple Smile

Peypy,  между другото много точно ги каза нещата. Наистина в руските сайтова и аз после четох , че 6 мечове си е 100% преместване. Уникално....

Здравейте, теглих карта за едно населено място, където смятам да кандидатствам за работа и се падна дявол. Какво означава това по повод преместване? Аз някак си усетих, че ще се падне дявола, някакъв пресантиман. Най-интересното е, че по астрология ми се дава, че едва ли не мястото е хубаво и няколко ясновидки потвърдиха това, но вече май мен не ми допада чак толкова, нещо все ме спира.
За мен Дявола тук показва не толкова мястото,  където ще си , а  самата работа. Ами  не са съвсем чисти нещата на тази работа. Има нещо скрито, което все още не знаеш...един вид " Нещата не са такива, каквито изглеждат". Картата показва : Бъди нащрек , внимавай.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 00:42 от Roza17

# 655
Здравейте! Когато сама си тегля карти, става пълна бъркотия. Никога не съм сигурна дали картите показват реалността или моите надежди или страхове. Затова моля някой, на когото му се занимава😆
Може ли да теглите карти с въпроса "какво ще ме изведе от творческата дупка, в която съм" като минало настояще и бъдеще?
Благодаря предварително
Влюбените, паж чаши, крал жезли
Какво ще те изведе от творческата дупка? - мъж.
В кърпа ти е вързано творческото излизане, не знам в какво влизаш, ама, спокойно, каквото - такова!
Simple Smile

# 656
Поздравления за новото жилище🌷🌷🌷
Руснаците са много добри таролози четци📖📖📖
Предимно чета от там и съм доволна ☀️
6 меча ме объркваше преди и даже не я харесвах, но като излезе се радвам
Завежда те на "нова земя", премества те от една ситуация в друга 🛵

# 657
Благодаря предварително
В кърпа ти е вързано творческото излизане, не знам в какво влизаш, ама, спокойно, каквото - такова!
Simple Smile
Благодаря, че отдели време за мен ❤️. Не мога да разбера много какво казват картите, но ще видим. А може би крал жезли ще съм аз, а не друг човек? Както казах, времето ще покаже.

# 658

Дявола не е лоша карта за работа. Дава много възможости да предобиеш ресурси, е на определена цена, разбира се. Чети внимателно дребните букви в договора. Вероятно ти показва, че ще има ресурси там, но ще си обвързан по някакъв начин, вероятно работодателят ти ще постави условия за определен срок да работиш там или от срок ще зависи дали да останеш. Предполагам ,че ще се сетиш за подробностите. Успех!

# 659
Благодаря предварително
Simple Smile

Аз виждам картите малко по-различно. Не са били детерминирани приоритетите навреме и вероятно защото в изборите са били намесени други хора .С Паж чаши тук мисля,че са надделяли емоциите над здравата логика ,заедно с Влюбените  ми изглежда като една емоционална обърканост и невъзможност да се направи избор.
Крал жезли на 3-та не е човек,който решава нещата със замах и решителност,по-скоро смятам,че показва нуждата ти да бъдеш обгрижвана .Разбирай - имаш нужда от "патерица".
Моля да не се разбира като оспорване на вече даденото мнение по картите. Предлагам моя поглед върху тях.

Общи условия

Активация на акаунт