Карти Таро тема 23

• 34 353
  • 720
  •   1
Отговори
# 525
Привет,
Защо Г си махна часа на влизане, онлайн във Вайбър и уатс ап , пита М?
5 меч, Паж меч и Асо Чаши

Заради М. Ли го прави това
Тегля Магът

Аз мисля, че ими някаква ярост, нещо неизказано, враждебност, но от др страна наблюдение, шпионаж, игри, свързани с емоции и чувства
Маг , мисля, че дава отговор Да и вазможност за ново развиние на ситуация
Може  ЛИ мнение?🔮
И аз виждам така горните карти. За Мага мисля, че го е направил, за да види каква ще е реакцията й.

# 526
Здравейте, на въпрос "как ще се развият отношенията ми с мъжа, с когото се срещам в период от една година" излязоха :кралица на жезлите, паж на чашите и крал на жезлите. Може ли да ви помоля за помощ при тълкуването, за да съм по-сигурна? Благодаря предварително!

Три дворцови карти!!! За мен акцента е върху Паж чаши, ако се разнищи какви характеристики и качества и поведение притежава този Паж, то отговора ще излезе. Като цяло, детинско, неуравновесено, нелогично, емоционално поведение. Възможно е да е имало някакво излияние на чувства, но не е трайно и стабилно заради другите карти. Така както са били досега отношенията, вероятно така и ще бъдат, нестабилни, вълнуващи, с напрежение но и с емоции .....Сериозни намерения по тези карти, няма.

# 527
Здравейте,дали ще е удобно да помоля да задам въпрос?

# 528
Може ли помощ за тълкуване на тази подредба..
Ще имаме ли повод за среща през септември?
 8 пентакли, 10 чаши, 6 жезли, паж чаши
Имам предположение ,че ще е във връзка с работа. Предложение за работа от този човек.

# 529

Здравейте
Картите са теглени по подредбата от втората снимка.
1. Крал Мечове - студенина и безкомпромисност в отношенията, липса на прямота
2.Глупакът - глупава, невежа, инфантилна, безгрижна
3. Умереността - сдържан и толерантен, любовен триъгълник 🤔
4. АЧ - няма смелост да признае чувствата и разочарованията си от мен
5. Кралица Мечове - иска да съм откровена и честна ( винаги съм била такава)
6. Кулата - силни сексуални желания
7. Слънцето - щастие, благополучие

7 чаши - избор, бленуване на щастие
Какво виждате вие?

# 530
Скрит текст:

Здравейте
Картите са теглени по подредбата от втората снимка.
1. Крал Мечове - студенина и безкомпромисност в отношенията, липса на прямота
2.Глупакът - глупава, невежа, инфантилна, безгрижна
3. Умереността - сдържан и толерантен, любовен триъгълник 🤔
4. АЧ - няма смелост да признае чувствата и разочарованията си от мен
5. Кралица Мечове - иска да съм откровена и честна ( винаги съм била такава)
6. Кулата - силни сексуални желания
7. Слънцето - щастие, благополучие

7 чаши - избор, бленуване на щастие
Какво виждате вие?

Аз виждам едни провалени отношения и голяма дистанция между двамата, които обаче питащия явно не ВИЖДА. Картите започват с Глупакът / най- общо казано едно глупаво поведение и  не /ведение /  и завършват със Слънцето / за/ слепена , ако искаш даже може и направо " сляпа" "не/ виждаща" /, а отстрани стои една 7 чаши, за да потвърди тоталната заблуда на съществува ли нещо или ми се при/ вижда. Нарочно отделих с наклонена черта някои думи, за да се види повторението на глагола "
не/виждам" в доста от картите.  Това е основното за мен.

# 531
Здравейте, може ли помощ? Въпросът е за взаимоотношения между мъж и жена, как ще се развият отношенията в период една година. Изтеглих : 4 чаши, асо жезли, 5 чаши, кралица жезли и императорът.

# 532
На въпрос "Как да подходя в определената ситуация и какви ще са последствията (става въпрос за семеен въпрос)?", картите, които изтеглих бяха: Висшата жрица, Асо жезли, Крал на чашите?
Бихте ли ми помогнали за тълкуването? Flowers HibiscusFlowers Bouquet

Точно това мълчание ще те накара в някакъв момент да ти дойдат в повече емоциите и да реагираш. Обаче, тази реакция ще е много емоционална и ще е по-скоро като да си изкараш всичко, което не искаш да държиш в теб повече. Малко ще те подведе този крал накрая. Според мен при тези карти трябва преди всичко да овладееш емоциите и да помислиш рационално как да действаш и да се въздържаш от необмислени действия

# 533
  • на последния етаж
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 534
Здравейте Simple Smile
Имам таро от доста години, но временно го бях оставила.
Можете да ми кажете дали има съществена разлика в значенията между различните колоди? (Марсилско и на Уейд примерно) От няколко дена се ровя из блогове, влогове, теми на форуми (включително и тук, но още съм до никъде с предните теми), но май главно се обърквам...
Благодаря предварително Simple Smile

# 535
Здравейте на всички,

занимавам се с таро на любителско ниво, но все още имам доста какво да уча, чета темите тук.

Направих една подредба със зададен въпрос, дали намисленият юовек ме следи в социална мрежа. Имам такива подозрения. По-скоро за предишни месеци, сега може би вече не. Но зададох въпроса дали общо ме следи в мрежата.

Картите, които изтеглих са 6 пентакли, 5 чаши, колесницата и 2 жезли.

Ще се радвам на коментари

# 536
Здравейте Simple Smile
Имам таро от доста години, но временно го бях оставила.
Можете да ми кажете дали има съществена разлика в значенията между различните колоди? (Марсилско и на Уейд примерно) От няколко дена се ровя из блогове, влогове, теми на форуми (включително и тук, но още съм до никъде с предните теми), но май главно се обърквам...
Благодаря предварително Simple Smile

Аз лично, мисля, че няма разлика в колодите, Марсилското таро май е една от първите колоди на картите, а Таро на Уейт е една от най- разпространните. Дълго време след това са създадени и други, по- нови колоди с картинки, според разбиранията на авторите им. Всеки вижда различни значения в картите и ги изорбазява със символи, но наименованията и номерата си остават същите.

# 537
Здравейте, имам въпрос за бъдещото си кариерно развитие. Колебая се между цели четири неща за работа - изкуствата, медицина, медии/журналистика или в държавната администрация? Някой би ли бил така добър да хвърли карти за тези неща, къде ще имам успех? Благодаря предварително!

# 538
Здравейте, ще бъда благодарна, ако някой ми тегли карти. Grinning
Въпросите са следните:
Ще ми провърви ли в ученето на италиански?
Къде да избера да уча: Да избера ли да уча в чужбина?
И имам още 1 въпрос, нова съм в тарото. Тъй като въпросите ми са насочени далеч в бъдещето, това значи ли, че не трябва да приемам картите толкова буквално, защото дотогава ще съм изправена пред много избори и решения?
Тоест картите показват сегашната настройка, но не и тази след години?

# 539
Здравейте, ще бъда благодарна, ако някой ми тегли карти. Grinning
Въпросите са следните:
Ще ми провърви ли в ученето на италиански?
Къде да избера да уча: Да избера ли да уча в чужбина?
И имам още 1 въпрос, нова съм в тарото. Тъй като въпросите ми са насочени далеч в бъдещето, това значи ли, че не трябва да приемам картите толкова буквално, защото дотогава ще съм изправена пред много избори и решения?
Тоест картите показват сегашната настройка, но не и тази след години?

Картите показват тенденции, как ще се развият събитията на основата на това, което е сега. Ако се промени някое действие, например, то променя и резултата съответно.
Разбира се, има и събития, които са предопределени и ние не можем да им повлияем. Картите могат да покажа и тях и как те ще повлияят на това, за което питате.

Общи условия

Активация на акаунт