Карти Таро тема 23

• 34 189
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Момичета, малко съм объркана! Започнах едно обучение, всичко се развива чудесно, мисля, че направих един от правилните избори в живота ми. Позитивна съм, интересно ми е и съм изпълненена с добри усещания. Питах картите относно този нов път, който не е много нов, но сега реших да надградя в тази посока.
Изтеглих: 9 жезли, Асо жезли и 8 жезли
Картата отдолу на тестето е 10 меча
Можете ли да помогнете с тълкуване. Ако приемем, че жезлите показват страстта ми към това начинание, тея мечове ме объркаха. Мога да си го разтълкувам, че зад това ми решение стои много болка. Какво мислите? Как виждате вие нещата? Аз нали доста лаишки тълкувам, просто до там ми стигат познанията. Simple Smile

# 601
Здравейте! Някой може ли да ми тегли карти за любов през октомври? Сама съм, чудя се дали нещо ме чака...

# 602
Здравейте,може ли да попитам дали някой има възможност да ми погледне,за да знам дали мога да очаквам пътуване в чужбина скоро или не?

# 603
Silky _soft, gal87, a. nik, бях убедена преди в искреното отношение на този човек към мен, но времето, а и картите показаха, че съм била наивна, вярно е!Факт е и, че при предишното теглене и сега картите показаха как стоят нещата. Благодаря ви, беше страшно полезно за мен.
gal87, ако решиш, ще питаме още нещо допълнително, ще ти изтегля пак.
Искам да питам относно офертата за работа в чужбина, но не съм сигурна как да формулира въпроса... Колебая се ако я приема дали няма да се окаже поредния раздут балон и действителността да се окаже съвсем различна....

# 604
Момичета, малко съм объркана! Започнах едно обучение, всичко се развива чудесно, мисля, че направих един от правилните избори в живота ми. Позитивна съм, интересно ми е и съм изпълненена с добри усещания. Питах картите относно този нов път, който не е много нов, но сега реших да надградя в тази посока.
Можете ли да помогнете с тълкуване. Ако приемем, че жезлите показват страстта ми към това начинание, тея мечове ме объркаха. Мога да си го разтълкувам, че зад това ми решение стои много болка. Какво мислите? Как виждате вие нещата? Аз нали доста лаишки тълкувам, просто до там ми стигат познанията. Simple Smile

Много страст и енергия влагаш в това начинание, но по 8Ж внимавай да не се "разпилееш" в много учене и пренатягане. Според мен 10 М са притесненията и стиховете ти как ще се справиш. Очевидно държиш да станеш да си перфектна

# 605
  • София

Много страст и енергия влагаш в това начинание, но по 8Ж внимавай да не се "разпилееш" в много учене и пренатягане. Според мен 10 М са притесненията и стиховете ти как ще се справиш. Очевидно държиш да станеш да си перфектна
Ами това ми беше желание, като професионална ориентация от малка, което загърбих за над 10 години. Много въпроси имам, по-скоро към мен. Но съм и доста по-зряла. Нещо като "призванието". Страховете сякаш ме приземяват, държат ме заземена. Simple Smile Интересно...

# 606
Искам да питам относно офертата за работа в чужбина, но не съм сигурна как да формулира въпроса... Колебая се ако я приема дали няма да се окаже поредния раздут балон и действителността да се окаже съвсем различна....
Формулирай въпроса.

# 607
  • Нидерландия
Здравейте, интереса ми към карти Таро се роди съвсем случайно, когато през далечната 2007 си купих списание "Жената днес" и тази книжка беше като подарък към него. И тъй като тези неща винаги са ме интересували (както и вярата, че има нещо повече от това което виждаме) започнах да си тегля карти и да се опитвам да им чета посланията. Интересното е че в различни етапи на живота си, но най често когато се намирам на кръстопът се сещам за тях и ги вадя от шкафчето. Отговорите им ме успокояват но и много често са несвързани и неразбираеми. За това се придържам към 1 карта. Тегля, чета, преосмислям. Картите ме научиха на най важното: да мога да формулирам какво конкретно искам. (за да мога и да го постигна) Но осъзнавам че това е само началото на нещо което след толкова години продължава да ме интригува. ( за разлика от много други хобита които не задържат интереса ми за дълго).
Записах се в темата най вече да се науча да мога да тълкувам гледането на повече от една карта едновременно 😁🤗 да мога да правя връзка между картите и да прилагам посланието им към моята ситуация и въпрос.
Успех на всички в темата 🙏🌺

# 608
Формулирай въпроса.
Ако знам точно как да формулира въпроса 🤔🤔🤔..... Може би реална ли е офертата за работа в чужбина?

# 609
Здравейте може ли някой да ми разтълкува тази комбинация.Ще имаме ли връзка с М,картите са:
Осем пентакли,Луната и Коледницата(всички в права позиция)Благодаря Simple Smile

# 610
Здравейте може ли някой да ми разтълкува тази комбинация.Ще имаме ли връзка с М,картите са:
Осем пентакли,Луната и Коледницата(всички в права позиция)Благодаря Simple Smile

Според мен няма отклик на чувствата ти, но ти силно се надяваш нещата да се получат.

# 611
Здравейте, помните ли като ми разчетохте една подредба преди месец и нещо? Тогава казахте доста вярни неща и ми помогнахте. Решихме след месец да изтегля нови карти за да видим какво ще стане. Картите, които изтеглих от новата ми любима колода са тези а въпросът е :Ще има ли развитие в отношенията ми с Х. през Октомври и какво?
Обърнатата КЧ ми говори засвръхемоционалност, граничеща с манипулации, драматичност, 10П е семейна карта, на наследството......  Глупакът е ново начало..... Поставяне на ново емоционално начало по между ви, може да започнете да изграждате съвместно съжителство, само че тая КЧо - ще има драма, сълзи, обвинения ..... 🤔
Емоционална съм, но не съм манипулативна, чувствителна по - скоро. Тази втората карта с наследството и аз четох, но не мога да разбера защо се появява в такъв въпрос. Глупакът е интересна карта с доста значения.

Според мен,човекът,за когото питаш,не желае да се обвързва.Пуснал се е по течението .
Цитат

Според мен,картите ти отразяват теб самата и твоята несигурност ,не си напълно убедена,че това е твоят път,забележи натрупването на карти от боя жезли .От една страна твърде много мнителност ( 9 жезли) ,от друга - порив да ти се получат нещата и се давиш в една нестабилност на желанията и действията си. Не гледам картата отдолу на тестето,но  тя също описва болката,която ти носи ситуацията.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 11:12 от menarini

# 612
  • Варна
menarini, благодаря много и на теб! Така е.

# 613

Какво чувства мъжът към жената?
Страст, зависимост, похот, сексуални желания и желание за засилена комуникация???

# 614
  • Варна
gal, ще ти изтегля малко по-късно карти за работата в чужбина пак. А можете ли да ми кажете защо се гледа последната карта в тестето?

Общи условия

Активация на акаунт