Карти Таро тема 23

• 34 202
  • 720
  •   1
Отговори
# 630
  • гр. София
Момичета,
Дали има шанс за нова работа? Не за мен за позната, нещо има проблеми в работата си. Осем мечове според мен мн добре илюстрира ситуацията, в която е в момента. Асата определено са ново начало....

Здравейте! Не съм навътре в картите, но сякаш тревогите и страховете на дамата са преувеличени. Като в капан на нещо се чувства. По Силата виждам нужда от повече търпение и лична воля, за да се наредят нещата, а това Асо на последна позиция говори, че нещата ще се наредят, както тя иска. Въпросът е за нова работа, но може пък и нещата, където е да се оправят ☺

# 631
Хм.... Били изтеглила едни карти когато си свободна? Въпросът е какви чувства предизвиква М. при срещите им с Х.? Благодаря ти предварително.

Честно да ти кажа, аз не знам кои карти показват " какви чувства" може да има някой към някого и затова не тегля карти на такъв въпрос. Но ако напишеш кои карти в Таро отговарят за различните чувства на мъж към жена, каквото си чела или знаеш, може и да изтегля карти.
Аз си написах мнението, сигурно не те удовлетворява или не ти допада и не си съгласна с мен, но се надявам и някой друг да помогне на " твоята приятелка"

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 17:23 от bubanka

# 632
  • Нидерландия
Здравейте, наистина ли има значение дали картите като се изтеглят са обърнати със надпис нагоре или надолу? Изтеглих тази тройка но първата и третата беше на обратно и ги обърнах за снимката. Намирам се на прага на нов етап в професионалната сфера и въпроса ми беше: как ще се развият нещата? Благодаря🙏

# 633
Здравейте, наистина ли има значение дали картите като се изтеглят са обърнати със надпис нагоре или надолу? Изтеглих тази тройка но първата и третата беше на обратно и ги обърнах за снимката. Намирам се на прага на нов етап в професионалната сфера и въпроса ми беше: как ще се развият нещата? Благодаря🙏

Здравейте, само големи аркани ли ползвате? Чела съм на доста места, пък и наистина е по - лесно да се ползват в началото само прави карти, понякога се обърщат в тестето сами, докато се разбъркват, но това се случва рядко.

# 634
gal87, на въпрос "Реална ли е офертата за работата в чужбина?" ти изтеглих тези карти.
Аз ги интерпретирам така, реална е, но отговорностите ти ще са повече от упоменатите, което в началото силно ще те стресира, т.е ще си малко прецакана, но накрая ще  излезеш с нови компетенции и няма вече да се стресираш от работата/ шефа. Ще съм благодарна за обратна връзка

# 635
Момичета,
много ще съм благодарна, ако някоя намери време да откликне на молбата ми да  тегли карти.
Имам 1 важен въпрос: Дали ще купим жилище до края на Октомври.

Нещата са  мъгляви. Искам ми се да зная ще има ли светлина в тунела или все още не...и затова  имам нужда от помощта на Таро.

Не искам да си тегля сама, защото знам, че с тези емоции ще повлияя много на резултата.

Gift Heart

# 636
Момичета,
много ще съм благодарна, ако някоя намери време да откликне на молбата ми да  тегли карти.

Нещата са  мъгляви. Искам ми се да зная ще има ли светлина в тунела или все още не...и затова  имам нужда от помощта на Таро.

Не искам да си тегля сама, защото знам, че с тези емоции ще повлияя много на резултата.

Gift Heart
Слънцето, Колесницата, 6 меча - всички прави

# 637
Момичета,

Gift Heart

Sun_shine7, Много ти благодаря , че се осмели да теглиш карти.  Първите две ми харесват, но третата ме напряга...сякаш, аха  аха да се случат нещата, но сякаш се отдалечаваме от желаната цел...В същото време пък отсреща се вижда новия бряг и може да се каже, че се приближаваме към него/ към новата земя/ . Мога да я разбирам двуяко. Хм...
Ти лично как ги виждаш/тълкуваш? В края на краищата, ще купим ли жилище до края на месеца?
Сподели твоето виждане, моля те.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 00:39 от Roza17

# 638

Ще купите ли апартамента до края на октомври?

Слънцето на първа последвано от Колесницата, не ми харесва за сделка, мисля, че  прибързваш и има нещо, което
не знаеш и ще забави сделката. Тук точно 6 меча за мен лично е добре, тя ще позабави и изясни ситуацията с покупката.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 09:43 от a.nik

# 639
Колесницата  с положителна карта е хубава... мисля, че ще задвижи нещата за покупка
Миналата вечер четох доста за 6 меча в руските сайтове
Директно си е преместване на ново място
Не мога да гарантирам, че ще е до края  на окт

# 640
Момичета, много благодаря за споделените мнения! Днес бяхма на оглед и говорихме с брокерката. Не сме само ние, които ще се "борят"за това жилище и ще има наддаване върху цената, но се надяваме ние  да го купим.
Ще видим какво ще става...
Ще дам ОВ

# 641
  • там, където ми харесва
Здравейте , отдавна не съм писала в темата. Търся помощ по един имуществен въпрос, които е следния: Ще спечеля ли от закупуването на този имот, като продам друг?

Картите са: Паж жезли Десетка Пенткли Кралица Меч

# 642
Здравейте , отдавна не съм писала в темата. Търся помощ по един имуществен въпрос, които е следния: Ще спечеля ли от закупуването на този имот, като продам друг?

Какво да спечелиш, пари ли?

# 643
  • там, където ми харесва

Да го кажа така , дали ще е добра инвестиция?

# 644

Да го кажа така , дали ще е добра инвестиция?

Ще има загуба на пари от цялата работа. Паж жезли ме кара да мисля, че е само идея все още и е съвсем от скоро, но също така Пажа заедно с 10 петакли според мен показва, че продажбата на имота зависи и от други хора, не само от теб. Остава ти да изпълниш намеренето си / Кралица меча / но преди това трябва хубаво да се информираш за подробностите или по друг начин казано,  от един любопитен въодушевен Паж, да започнеш да действаш и мислиш като Кралица меча.

Общи условия

Активация на акаунт