Приятелят на сестра ми ме харесва

• 4 386
  • 62
  •   1
Отговори
# 15
Сестра ти вероятно също е забелязала, щом са забелязали и всички останали. Кажи и, за да не го прикриваш и да си развалиш отношенията с нея.
Явно е голям боклук и женкар, такъв не и трябва, щом и без това е с две деца от двама мъже...

# 16
Всеки според морала и разбиранията си. Аз за бившите манекенки имам особено мнение. Мнооого от тях обичат парите малко повечко и си приемат за нормални такива боклучийски истории в името на удобствата. Един такъв ярък пример е Джизъса, всички му гледаме сеира, а златотърсачките са все с кратко благоволение над парите му, дори и да му родят дете за застраховчица.

Според мен - да каже притесненията на сестра си, но да не й се бърка. Може на сестра й така да й е добре, да е свикнала с такива мъже ... те са все от един калъп. Просто, за сестра й е наистина най-добре да не забременява, ако си е научила урока от другите двама татковци.

# 17
При сестрите имам чувството, че да си съблазнявят мъжете винаги е било състезание още от много малки, когато чисто по фройдистки барабар с майката се конкурират за вниманието на бащата. Неслучайно е факт народната мисъл "Който има балдъза, е.. д.. г...." Sweat Smile Познавам и сестри, които навремето си прехвърляха гаджета една на друга, като им омръзнат. Помисли си дали при теб няма нещо такова и не даваш сигнали. Но това е  извън темата.

Така че сестричките по-далеч от гаджето и гаджето от сестричките, за да няма резил GrinningWink
Те и тези мъже с по-слабите ангели си гонят рекорди - май "малък шлем" беше със сестрата, а "голям шлем" с майката.
Така че отръпни се някак си, авторке. От тези мераци от мъжа й към теб нищо хубаво няма да излезе - или ще си развалиш отношенията с нея, или ще си причината тя да разкара мъжа финансова опора и пак ще си виновна.

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 08:33 от Анонимен

# 18
Има голяма вероятност да си развалиш отношенията с нея .Може да каже , че й завиждаш , опитваш се да ги разделиш... Възможно е също да го забелязва , но да не й е проблем
Резни го директно и му кажи , че , ако продължава така ще кажеш на всички .

# 19
  • Варна
Ама авторката и гадже си има, пък тоя продължава. Ми гаджето да му тегли една майна пред всички и да го контрира онзи да спре да му заглежда приятелката. И всичко ще се изясни на момента.

# 20
Ама авторката и гадже си има, пък тоя продължава. Ми гаджето да му тегли една майна пред всички и да го контрира онзи да спре да му заглежда приятелката. И всичко ще се изясни на момента.

Къде авторката споменава гадже, извинявай, не съм прочела?

# 21
Имам много голям проблем. Сестра ми има деца и е самотна майка срещна човек който всички много го харесваме, но в последствие започнаха да се случват странни неща. Така да започна отначало ние сме две сестри с разлика от 7 години тя е бивш модел  и двете сме красиви но тя винаги е била магнит за мъжката аудитория. Но човека с който се среща тя преди 2 седмици ме помоли да ми пипне косата тъй като тя е много дълга а на сестра ми е къса прическа. Оня ден ме попита дали ако не бил с нея дали съм щяла да бъда с него. Тогава аз започнах и да забелязвам погледите му отношението му започнах да се сещам за други негови изцепки на които не обърнах внимание. Но съм сигурна че има нещо към мен защото и моята приятелка която не знае за какво става на въпрос го забеляза още първият път. За бога тя имаше тежък живот най накрая срешна човек като нея и да се разбират защо се случва това  не мога и да и кажа защото финансово тя разчита на общите доходи все пак има две деца от различни мъжемоля ви дайте ми съвет какво да правя..

Това не е достатъчно показателно и сестра ти ще каже, че си въобразяваш. Нека твоята приятелка да й каже, така може и да се позамисли.

# 22
Всеки според морала и разбиранията си. Аз за бившите манекенки имам особено мнение. Мнооого от тях обичат парите малко повечко и си приемат за нормални такива боклучийски истории в името на удобствата. Един такъв ярък пример е Джизъса, всички му гледаме сеира, а златотърсачките са все с кратко благоволение над парите му, дори и да му родят дете за застраховчица.

Според мен - да каже притесненията на сестра си, но да не й се бърка. Може на сестра й така да й е добре, да е свикнала с такива мъже ... те са все от един калъп. Просто, за сестра й е наистина най-добре да не забременява, ако си е научила урока от другите двама татковци.
Споделям това мнение.
Предвид биографията на сестрата, и връзките на моделите като цяло, нищо чудно на сестрата така да й е добре.и да няма нищо против гаджето да се оглежда/възползва "настрана", стига да дава пари.

Иначе, аз на моята сестра бих казала, ако мъжа й/гаджето й, е подобен боклук.

# 23
  • Варна
Ето:

Много си мислех да не би да си внушавам но преди 11 дена имах рожден ден и бях аз сестрами приятелят и моят приятел и най добрата ми приятелка. Тогава моят ми каза на следващият ден че мъжът и имал много странно отношение към мен следял ме с поглед и начина по който ме гледал изобщо не бил невинен.

Даже и той го е забелязал.

# 24
Кому е нужна тази преднамереност към професията 'модел' като използвачки и интересчийки? Реално не знаем нищо за нея, за да говорим за 'биографията' и. Живота е пълен с дами с визията на кукли, които са мили, очарователни и възпитани с ценности. Тесногръдо е да си вадиш изводи за някоя жена, защото е красива, снимала се по списания или ходила по подиуми, привличала мъжкото внимание...

Ето:

Много си мислех да не би да си внушавам но преди 11 дена имах рожден ден и бях аз сестрами приятелят и моят приятел и най добрата ми приятелка. Тогава моят ми каза на следващият ден че мъжът и имал много странно отношение към мен следял ме с поглед и начина по който ме гледал изобщо не бил невинен.

Ехеее, цирка пълен. Той този значи е страшно нагъл да ги прави тези забежки пред приятеля на авторката. Че и леко прост ми изглежда.

# 25
  • София
Аз на моята сестра бих й казала. Моята сестра е с втори брак и преди години аз първа й казах, когато разбрах какъв е бившият й. Сменяше жените като носни кърпички, спеше с половината си колежки и с няколко от приятелките й. Оказа се, че тя усеща, но няма доказателства. Не го е търпяла и за секунда след като си изясни нещата. Вторият й съпруг е прекрасен човек, но и сега, когато са заедно от 22 г. пак бих й казала при подобен случай. Аз самата също бих искала да знам в подобна ситуация. Освен ако не е някоя златотърсачка, за която достойнството е по-ниско от парите.

# 26
Кому е нужна тази преднамереност към професията 'модел' като използвачки и интересчийки? Реално не знаем нищо за нея, за да говорим за 'биографията' и. Живота е пълен с дами с визията на кукли, които са мили, очарователни и възпитани с ценности. Тесногръдо е да си вадиш изводи за някоя жена, защото е красива, снимала се по списания или ходила по подиуми, привличала мъжкото внимание...

Скрит текст:
Ето:

Ехеее, цирка пълен. Той този значи е страшно нагъл да ги прави тези забежки пред приятеля на авторката. Че и леко прост ми изглежда.
..........с и 2 деца от двама мъже.
Съжалявам, ако съм прозвучала ....гадно.
Но е малко като "...абе, те циганите, са едно крадливо племе!", дори да не са всички такива.
Същото е с моделите/манекенките...като излезе "име" на цялата гилдия, иди доказвай, че ти не си част от нея.
Предвид обаче, че всички около тях са забелязали погледите/вниманието на гаджето й към сестра й, как пък тя нищо не вижда?Или вижда, ама й е удобно да си затваря очите?

# 27
Надявам се да не приемаш мнението ми като заяждане, не е такова, обичам разговори да има.  Но и много солидни (Така да ги наречем) жени се оказват с по 2 деца от двама мъже, никой не е застрахован, и на мен може да ми се случи, и на теб, просто понякога живота поднася страшни изненади. За мен две деца от двама мъже ми говори, че жената е наивна, доверчива или просто е страшен карък. Ако беше интересчийка или възпитана с такива "ценности", щеше да ги върже тези пишман бащи с по един брак предварително и после да ги съди за по една издръжка, но не, тя отново лапнала по неподходящия.
Ако тя вижда какво се случва, но търпи, най-вероятно е отчаяна... но да стои, за да може на този етап да подсигури подкрепа за нея и децата и. Това да е нейния начин за оцеляване. Тук е мястото семейството и да се застъпи, да и помогне, а не да стоят отстрани като сеирджии. Може и тя да се оглежда за 4ти, не знам.

# 28
А на мен ми се струва, че авторката лекинко се ласкае от вниманието получавано от този мъж. Нещо такова ми прозира от начина, по който е написана историята, макар че с този изказ и граматика трудно се възприема на места.
Нямам сестра, не съм разсъждавала по подобни теми. То си зависи и от сестрата и това какъв характер е. При всички положения, дали ще кажеш или не, струва ми се, че най-важното е да проявиш усилие да се дистанцираш от този мъж докато не се решат нещата. А от това, което описваш, не виждам подобна инициатива от твоя страна. Даже напротив, все едно зорлем се буташ, за да получиш повече доказателства, че те харесва. Аз още на въпросите за пипането на косата и кой с кого щял да бъде така бих го резнала, че да се засрами и сам да ме избягва насетне.

# 29
Разбира се, че трябва да ѝ кажеш. Тя ще реши какво да прави, но трябва да го знае....

Женкарите не се променят, сори. Щом в началото на връзката със сестра ти му шарят очите, представи си какво ще е по-натам.

А на мен ми се струва, че авторката лекинко се ласкае от вниманието получавано от този мъж.

Всеки се ласкае от чуждо внимание. Това не означава, че трябва да се поддаде на флирт. Когато вниманието е от "мъжа на сестра ѝ", е много грозно и гнусно от негова страна.

Тя какво точно е виновна в случая? Не трябва да се колебае дали да сподели. Сестра ѝ трябва да е наясно.

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 09:56 от Soul Free

Общи условия

Активация на акаунт