КГБ = Клуб на Готините Баби - 200.

• 53 329
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Кубрат/ Пишурка
А ето и нещо ободряващо:

🇧🇬ОТВОРЕНО ПИСМО ДО COVID-19 🇧🇬
Драги ми, вирусе с корона 👑,
Право, куме, в очи – нема да ти се уреди далаверата по тия географски ширини‼
Пич, ние сме претърпели три национални катастрофи, две световни войни, колективизацията, масовизацията, бай Тошо и десет години управление на ГЕРБ. Теб ли няма за изтраеме, бре😁 😒 ❓❓
Народ, който по време на епидемия, изнася нелегално маски за лице, вместо да ги употребява масово, не може да бъде смачкан от такива като теб‼
Люде, които се озъртат за промоции на турпакети за Италия, докато Апенините са в блокада, няма как да бъдат тръшнати на леглата!
Страна, в която премиерът кашля в лицата на министрите си, а те го гледат в захлас, няма как да бъде зачеркната епидемиологично. ❌
Население, което гълта по три ракии дневно профилактично, няма как да бъде заличено.🛡
Тъй че, френд, повърлувай още малко и кротни. Щото бате Бойко накрая ще се ядоса, и не знам какво ще стане с теб. 😁
Айде, сполай ти…

# 166
  • Кубрат/ Пишурка
И нещо, което забравих да напиша: Тони има нов профил ( на картинката има едно червено цвете ). Смята, че бившата й снаха е блокирала стария - знае й паролите. И ако получите искане за пари, помощ или нещо друго от стария профил да знаете, че не е тя! Опитах се да я поканя в групата ни във фейса, но май е поканена вече - моля админа да я одобри!

# 167
Фло, имаш адмирации и от мен!

И нещо полезно за короновата ситуация Smirk
https://webstage.bg/li-ri-chni-otkloneniya/4833-stradashtiyat-ot … 4JulHjzIkPkVCk6hQ

# 168
Нещо още по-полезно от фейса-измамниците търсят начин да влязат в къщата ви, подбудите  известни-
Внимавайте ! Почнаха телефоните измами ! Вчера в 22:00ч са звънели на баба ми 2 пъти от различни номера да и кажат да отвори защото ще дезинфекцират къщата и я чакали отпред . Казвали са и да побърза със заплашителен тон защото лекаря чакал и били на улица "Петра " . Баба ми не живее там и след като казала че е измама затворили веднага . Информирайте възрастните хора да не вярват на това защото сега те са най-уплашени и лесна плячка .
Ето и телефоните :
+359882168206;
+359882168279

# 169
  • София
Какво да кажа на 13.03 - петък, при извънредно положение?
Май и нашето ходене при Мрънчи и мама му няма да се осъществи.
Тъжни сме с Пл., Ани и тя.
Но поне Райън ер дават възможност да се смени датата на билета без допълнителна такса. Все е нещо. Янке, ако твоите хора са купили билети от тях - кажи им да погледнат ФБ страницата - там е описано какво да направят.

# 170
Привет,момичета в извънредно положение! Anguished
                       Това не бяхме видели и чули та ни е за първи път.Днес трябваше да сме на Балканското,но сърбите ни изпревариха и още вчера техния министър на спорта отмени всичко и реши дилемата ни.Да пътуваме и след това 14 дни карантина.От понеделник и ние сме закрити.Не ми се поглежда във фейса,че е страшно - толкова безотговорност,липса на елементарна култура ,на елементарна дисциплина едва ли притежава друг народ.Преди малко слушах прогноза и начина за справяне с короната : Китай - с авторитаризъм,Ю.Корея - с пари и дисциплина,а нашего брата като Италия - пълно неглижиране на проблема и...резултатите ....гадни.Как тоя българин не може да осмисли ,че като се каже "ограничаване на контактите" трябва да си стои в къщи,а не да митка из квартала и да си търси компания.Изведнъж се оказа,че сме толкова работни та нямаме време за собствените си деца.
                       Почнах да пиша преди много време и ...... май трябваше и аз да запиша специалността на Фло ,че сега ми се налага да вляза в ролята на психотерапевт.Ту един тича,ту друг та нямам време да помисля кое как е,а за страх и притеснения пък изобщо не се получава.
                       Да сме живи и здрави и дано този вирус си отмине като всички други .

# 171
  • София
Благодаря, ТАНУ! Добре, че вчера мина защитата, да не я мисля до лятото.
Ох и аз не знам какво да кажа. Гаджето вчера мен ме разубеди да заминавам, а днес като дал зор да се прибира, та щерката се принудила да му направи резервация за 17. март ( имаше резервация за 30.март)И ми се обажда щастлив, че си идва. Мен ме втресе. Сега ще следват две седмици живот в напрежение. Ще се коронясваме или не. Усещах го, че е притеснен, но не вярвах, че ще тръгне да се прибира по никакво време. НЕ'ам думи. Чудя се да хващам ли гората???

# 172
Добро утро, дами!
Допих кафето и влизам в банята да се правя красива Simple Smile,  за да посрещна новия ден  усмихната Simple Smile ...
Дори не знаете вчера колко ми помогнахте да се взема У рЪце, яко се бях сдухала ...
Така ще е, нужни сме си и дай Боже да ни има .
Днес връщам жеста Simple Smile,  имам яка гърбина, ако някой има нужда от рамо, насреща съм.

Моля, който чете тук и не е писал скоро - пишете две-три думи как сте.
Не можем да помогнем, но да не ви мислим..

Спокоен ден и се пазете.
И това ще мине...

# 173
  • София
Фло, малко безотговорно ми се вижда неговото решение. Според мен пътуванията в климатизирани пространство са по опасни от ходене навън. Австрия не затвориха ли границите и полетите?

# 174
  • София
Добро утро, красавици! Започнах деня с хигиенни мероприятия-измих всички дръжки и ел. ключове със сапун. Измих си ключодържателя, ключовете и телефона. За днес стига. Не мисля да излизам. Започвам подредбата на гардеробите. Ей, благодарение на вируса ще си свърша толкова изостанала работа. Няма да скучая. Simple Smile
РИМАРЧЕ, и аз така мисля, но реши, че у дома си е по-добре. Да видим на 17 дали ще може да излети от там.
КЛЕЧИЦЕ, днес звучиш добре. Горе главата и наздраве! Wink
И аз да кажа, готова съм за разговори по всяко време. Ако имате желание и необходимост, звънете. Идеята на РИМАРЧЕТО за конферентна връзка е добра. Може би в Скайп?
ЯНЕ, взимаш друга роля. Вместо да ни черпиш с кафе, ще ни зареждаш с ободряващи думи. Simple Smile
ТАНУ, добер ми дойде и твоя текст. Знам си аз, че трудотерапията лекува всичко. Захващайте се за работа! Simple Smile
ДИДИА, добре че ви се размина пътуването.
АЙША, не тъгувайте. Пак добре, че има Скайп и можете да се виждате.
БОРЯНА, полезна информация! Тенкю, баба. Как е твоето момче? Поздрави го от мен?
ИВЕ, благодаря ти! Hug
Е, хайде стига за сега. И пишете. Какво друго ни остава?

# 175
Добро утрооо!
                       Фло,мисля над вашата ситуация и.......ми е трудно да определя точното поведение.Разбирам ТМ - иска си при другарчето. Yum Да,ама там са и дечицата.Ти да тръгнеш то и тук си имаш дечица.Сравнявам и двете държави - Австрия и БГ .Сравнението не е в наша полза.Ние сме невъзпитана,недисциплинирана и безотговорна нация.Чудя се толкова ли е трудно да се подчиниш на правилата поне за известно време.
                       Клечке, и аз се направих красива и сега трябва да изляза до магазина.За разлика от масата параноици аз не съм натрупала купища храни и ми се налага да излизам.
                      Фло,изпревари ме! Yum За конферентната връзка - добре,ама аз паролата за скайп изобщо не си спомням.Не съм го ползвала от години.Та ,ако е по скайп пак няма да ме има. Yum

# 176
Добро утро, пия си кафето и не бързам за никъде....
Имам нужда да си почина.....
Тревожно ми е - от новините, от обстановката, от положението, вчера като гледах тоя народ как е изтерясал, ме обхвана и мен параноята...
Но каквото има да става, ще стане...

Днес и утре трябваше да се гледаме с малката бонбонка, че мама и тати имаха нещо планувано
Мама се отказа да ходи, по-добре, здрави да сме всички, пак ще се гледаме....

Май песимизмът ме е налегнал - я да се вземам в ръце, ама ха Simple Smile

Клечке, клечке, до снощи се чудех коя си Smile голям съм заплес

Бъдете здрави, прегръщам ви, харесва ми идеята за скайп

# 177
  • София
Доби, то може и през Фейсбук да си контактуваме като през скайп.

# 178
  • София
Привет! Създадох нова войбър група. Който иска да се включи да ми прати тел. Си номер. Нямам много номера. Включила съм тези, чиито контакти имам. 😉

# 179
  • София
Доби, то може и през Фейсбук да си контактуваме като през скайп.

И аз така мисля. Имаме затворена Месинджър група  за  снимки и коментари за Алекс. Родителите са включили само избрани от тях роднини и близки. Но както реши мнозинството тук. На мене не ми пречи да си контактуваме и в темата, и в тайната група.
Скайп нямам инсталиран, бавеше ми лаптопчо.

Общи условия

Активация на акаунт