КГБ = Клуб на Готините Баби - 200.

• 53 307
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Добър вечер, момичета!
Фло, гордост наша, честито ти дипломиране!Със здраве да си работиш и двете професии!За отличното представяне изобщо не сме се съмнявали.
Ние пристигнахме благополучно.Бяхме оборудвани с маски и ръкавици при полетите и се надяваме да сме се опазили.На виенското летище получих видеоклип, как малката ми внучка маха с ръчичка с поглед към небето и вика"Лека нощ бабо и дядо"....
С пристигането - бегом до социалните служби молба  за винетка ,сега ще чакаме да излезе и пътуваме към село по инструкция на децата.Пролетта е подранила и ще има доста работа по градините.
Абе отиваме на втора почивка Simple Smile
Сега ще лягам, но ме гони джетлегът та дано ми се получи заспиването.В момента съм кукуряк.
Лека нощ от мен и се пазете, най вече работещите момичета.

# 151
  • София
Фло, честито и тук!
Сега какво следва?
Аз като завършвах имаше  разпределение за 3 години. Ама в София свободни места по специалността ми нямаше. Та ни предупредиха всеки да си търси работа и да донесе писмо, че от там го искат.

# 152
  • тук, на мястото си
Честито дипломиране, Фло!
Късмет, щастие, престиж
и красив път, по който да вървиш!

# 153
  • София
Мили АЛФЕЯ, АЙША, НЕША, ДАМА ПИКА, РИМАР, КАРИ, ДИДИА, ГЪБКА, БОРЯНА, МАРИНА!  Милите ви думи и пожелания ме развълнуваха. Казвам го от душа, а не защото така е прието. Както и това, че ви обичам - съвсем искрено и лично.
НЕША, добре дошли. От двете зелки едната се повреди. Разхерметизирала се е и е плесенясала. Остана само една.
Момичета, отивам да спя. Лека нощ и на вас.

# 154
ФЛО! Гордея се безмерно! Велика си! НЕВЕРОЯТНА СИ! Дипломирането - това хубаво. Ама целият даян през тези 2-3 години... ЕВАЛА!
И се стягай за психотерапия - толкова много кандидати наоколо, начело с мен...
Ей, приятелки ! давайте да помогнем на едно детето в Милано. Моля ви! Момче на приятели, 22 г., студентче в Миланската политехника. Той и приятелите му живеят направо като отшелници в блокада. Всеки ден си пишем и го усещам, че депресивността му нараства. Публикува в ютюб видеа какво става в Милано. По-долу линк към последното видео в моя профил. Давайте да го лайкваме, да го окуражим - че не е сам, че има хора, които га гледат и разбират. Тази споделеност помага в кризисни ситуации, нали фЛО?
А най-новото видео и снимано в един милански заден двор - хората се мъчат да общуват от балконите. По улицата полицията ги спира на първата пряка и ги връща у дома.

https://www.facebook.com/zdravka.andreeva.1

Нататък пак ще пиша.

# 155
  • Варна
Фло, честито дипломиране!   Flowers Hibiscus
Умничка си ни ти! 
Браво!   Hands Clap

# 156
ФЛО, адмирации! Hug

Добро утро, да е усмихнат и слънчев денят ви!

Бъдете здрави, пазете се Hug

# 157
  • Вила Великула
Фло, честито!!! Гордея се с теб.

# 158
Добро утро!
Фло,адмирации мила приятелко!
Радвам се заедно с теб!
Ей,,герой си ти!
Нашата гордост и пример !
Сега почивка и после онлайн действай с новата специалност.😀
Неша,добре сте си дошли!
Момичета , пазете се !
Пътуваме за село.Време чудесно!
Целувки!😘😘😘😘😘😘

# 159
  • София
За тук ние сме под държавна карантина.Тези които се връщат от чужбина, автоматически влизат под карантина. Затвориха от снощи театри, кина,сватби и други тържества могат да се провеждат само до 100 души. Днес се жени един от най изветните певци,за сватбата на който бяха поканени майдв хуляди.Снощи се обяви новото положение и сега днес е стане в най най най близък кръг.
Току що министър председателя обяви че и училищата  се затварят. За сега най проблематичните ясли, детски градини и до трето отделение ще действат, докато се намери разрешение за тях. Непрекъснато апелират сега да не се викат на помощ баба и дядо защото те са най уязвимите.От неделя почто абсолютно се зактива и въздушното пространство. Толкова войни минахме, но никога не е имало такива сврух мерки.
Да сме живи и здрави всички и навсякъде . Това е най важното.
[/i]
[/quote]

Кари, пусни го това и във фейса, моля. Мисля, че и тук мерките отиват натам, към извънредно положение, но да се види от повече хора как адекватно и превантивно действат добре развитите страни.

Здравче, аналогичен случай имам и аз - с момичето на моята най-добра приятелка, студентка на 22 г., сама в Милано в жилището си под наем. И, както знаем всички със забрана да излизат вън. Страшно е!
При нас положението също отива натам. Моля се да мине по-бързо!

Иначе дисциплината ни куца яко! Толкова безотговорни хора!!!
Спирам!
Пазете се доколкото можете!
И със здраве!

# 160
  • София
Мили момичета, благодаря ви - ЗДРАВЧЕ, ТАНИТА, ДОБИ, ПИПИЛОТА, ЛУСИ! Добрите ви думи осмислят всичките ми усилия по време на следването!
Снощи проведохме семейно скайп съвещание. Кой на къде да пътува и дали изобщо да пътува. Щерката щеше да идва с малката внучка за три дни на зъболекар, в последния момент се отказа. Аз мислех да заминавам, гаджето ме разубеди. Той има билет за края на март, не знам до тогава дали няма да спрат полетите. Изобщо пълна лудница!
Все по-упорито се говори, че това е биологично оръжие. Мили Боже, кому е нужно???
Както казва МАРИНКА, хайде, останете си със здраве!

# 161
Честито и от мен Фло!
Респект и лично удовлетворение и бих цитирала
Конфуций - "Намери си работа, която обичаш и ти харесва и цял живот няма да работиш"!!!!!!!!

# 162
Гледам телевизия и кротко и напоително си рева...
Страшно ми е!
Много!
Крепи ме това, че имам шепа близки, имам вас, на които мога когато ми ,,прегреят бушоните", да звънна и да обменя няколко думи...
Благодаря, ви мили моички, че ви имам в живота си!

Адашке Фло, гордея се с теб !!!
Поздравявам те, невероятна си!
Прегръщам те и ти желая с радост и дълги години да практикуваш новата специалност!

Добре дошла, Неша!
Момичета, пазете се, и физически, и емоциално и да се надяваме, че ... ,,и това ще мине". Дано!!!

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 11:24 от Важна клечка

# 163
  • София
За какви пътувания говорите? Нали после трябва да сте поне две седмици в домашна карантина.
Предлагам да направим конферентна връзка по ФБ или вайбър. Не знам как ще е, но може да пробваме.

# 164
  • Кубрат/ Пишурка
Здравейте и от мен!
Гледам ТВ и доста съм стресирана, но дано тези мерки да бъдат ефективни! Току що си говорих с Анжелка ( за втори път днес ) и й обяснявам как стоят нещата. Тя - с дрезгав глас и накашля, ама вчера се върнала от у-ще с вързано яке на кръста, въпреки вятъра! Накарах й се на бързо, казах й какво да направи и да видим! Те с баща й се канеха да си идват през април за Великден - има 20 дена ваканция. Но може да се разминат с идването!
Клечке, как е в Япония? Нещо не се чува за там.

Общи условия

Активация на акаунт