Декемврийското човече вън посреща Август вече!

• 13 700
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
ЧРД ЧОЧА!

Да си винаги усмихната, здрава и много обичана.

# 181
  • София

Честит Рожден Ден, Чоча
Здраве, любов и много подаръци
  Grinning

# 182
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АЛЕКС

# 183
  • София
И от мен и Мая най-добри пожелания за деня мила Чоча! Simple Smile Чакам да дадеш отчет за подаръците Simple Smile

# 184
Честит празник, Чоча!!!
Да си жива и здрава и весели емоции днес и занапред!  Heart Eyes

Ох, аз се уморих от гости уикенда  Tired Дано седмицата да по-спокойна  Grinning

# 185
  • у дома
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЧОЧА!
  newsm59  bigdance2 newsm59

Много здраве, усмивки и приятни изненади !!   bouquet   bouquet   bouquet

# 186
"ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧОЧА ОТ МЕН И ДАНИ!!!   Gift newsm67 newsm59  ura  bigdance2 newsm18
Както каза Ян4е акаме от4ет и снимки,ако може!
И да по4ерпи6! Joy

Моми4ета,"Галка от Каризма"(както тя се представи с характерен за нея глас) по4ива в нашия комплекс ( но не при мен).Наистина  изглежда "съвсем 4овешки".Миро го няма newsm78

# 187
  • Sofia
Благодаря момичета! Heart Eyes
Отчета за подаръците и почерпката по-късно,че отсега ,ако се напиете в тази жега Crazy Wink

# 188
затрих си постинга някак, ама ето същественото:
Честит ден-ден, както би казал Ежко, и от нас на Чоча, с пожелания за много хубави неща, и ОК - ще почакаме до по-късно за почерпката  Wink!

За дрехите Ежко няма още много претенции, но например напоследък се е влюбил в гумените си сандалки за плаж и настоява с тях да движи дори по стъргалото  Wink

Хайде, чакаме нови клюки от българските и испански курорти! а и още повече - хубави новини от софийските родилни домове!

поздрави!

# 189
Привет и от мен! Hug
  party006 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЧОЧА! БЪДИ ВИНАГИ ОБИЧАНА И ОБИЧАЩА! В ТОВА СЕ КРИЕ ЩАСТИЕТО НА ЖИВОТА!   ura ![/size][/color] [/b]

Затова и го предпочитам като пожелание на близките ми хора..

Аз се завърнах! Както виждам и много други, на които казвам: Добре дошли отново!  bouquet
Ами какво да кажа: думите са излишни - прекарах си страхотно, имах огромен късмет и с времето и с всичко останало. Шуши понесе съвсем леко раздялата, която беше дефакто два пълни дни и два половинки. Прибрахме се вчера към 15часа, докато тя спинкаше. Ококори едни огромни очи, като ни видя. Shocked После се гушкахме... стори ми се толкова пораснала за два дни! Почивката беше прекрасна, отпускаща и напълно достатъчна. Затова пътувах към къщи не с тъга , а с радост в сърцето.  Kissing Heart Утре, най-късно в сряда ще пейстна малко снимки - те ще разкажат подробности. За протокола - изкарахме една вечер в "Рай", а после по мое настояване и нахалство се преместихме в "Белия кон", където ми беше идеята да съм от самото начало. Поразходихме се из Търговище, поплувахме в басейнчето, поразглезих се здраво! Но заслужено! В крайна сметка едно ми стана ясно - колкото и да си почивам, няма да ми стигне, щом трябва да се върна в ТАЗИ къща. Нервите ме чакаха на вратата. Както и да е - Септември ще си починем с Диля и тати на вилата, така че ... следва продължение.  grinning039
Нашите зъби са около 16. Дани, и аз съм като теб с бройките... но к`во да се прави - ще си берем срамовете. Embarassed Ти кога ще ми пратиш фото, да не мислиш, че съм забравила?
Ноктите й растат много бързо и на крачетата са наистина доста сухи, многопластови и твърди.
Раичка, с тебе сме, душо! Heart Eyes
Ще ме извинявате, че по-късно ще се включа с персонални отговори, обаче цяла сутрин ви чета, трябва и да поработя малко.... Joy

# 190
  • 42.016399,23.101179
Привет и от нас момичета!!!
Честит рожден ден Чоча!!!
бъди много щастлива и обичана!!!
 bouquet
Ние от една седмица сме в Кюстендил и не можах да смогна да прочета всичките ви писания. Таткото ни изгони за да може да направи ремонт в къщи на спокойствие, надявам се до края на седмицата да се приберем и да прочетем всичко.
Смайли приятно изкарване и от нас в Испания! Laughing
Валент, радвам се че сте изкарали добре. Wink
Тук върлува летния грип, ние за сега минаваме между капките и дано и не ни хване. #Cussing out
Иначе много ни харесва, всички ни угаждат и ни глезят много.
Вики е станала голяма бърборана, понякога направо ме заболява главата от това че не млъква, а ако случайно не и обърна внимание идва при мен и ми врътва главата така че да я гледам право в очите и тогава ми го повтаря отново. Embarassed
Алекс ние намерихме изход от самостоятелния избор на дрехи, преди беше голям кошмар, защото се сърдеше и тръшкаше ако не и облеча това което сама си е избрала. Сега и изваждам няколко чифта блузки и панталончета които си подхождат едно с друго и я оставям тя да избира от тях, така стигнахме до примирие. Новата ни мания е сама да се облича и обува, признавам че понякога успява и е много горда от това, но в повечето случаи облича наопаки дрешките и обувките и се бавиме страшно много.  #Crazy та за това сутрин за разходка тръгваме с ревове и караници.

Райче, стискаме палци и ние и леко раждане. Laughing
Целувкки на всички дребосъци от мен и Вики. Heart Eyes

# 191
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Valent  можеш ли да ми пратиш по мейла съновника, че ми е интересен смисъла на един сън? Мейла ми е grigorova_d@mail.bg

# 192
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Чоча!!!
Пожелавам ти много любов, късмет, здраве и страхотни приятни изненади!!!
 Весело празнуване!!!

# 193
Честит рожден ден Чоча!  bouquet
Момичета днес ми беше първото курмуване/започнах шофьорските курсове GrinningНаправо ми треперт още ръцете хи хи.Иначе сме добре.За уикенда ходихме при мама и тати на Търново.И днес Дани пак на ясла.Поплаква си още на отиване ама няма как.
Валент значи ти хареса почивчицата.На Белия кон е много хубаво както вече казах.

# 194
честит рожден ден и от нас чоча
Пожелавам ти много здраве щастие много много любов и всеки ден да ви радва малката сладуранка

Общи условия

Активация на акаунт