Декемврийското човече вън посреща Август вече!

• 13 699
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Ей колко майчета се появиха, къде се бяхте изхубили Мушу, Дилянка, ЕленаМЛ  bouquet Радвам се да ви прочета.

ЦЪ, не съм родила, чакам и се изнервям вече Crossing Arms. Ослушвам се на всяко движение и болка, ноо не ще.

Борис също има 20 зъба вече, последните са без да усетя осезателно кога са поникнали.

А с това хапане на площадките ме срам да изляза с него, колко градинки е оставил по ръчичките на децата, за това съм принудена да стоя винаги близо до пясъчника, защото го усещам веднага само като му мине мисълта през главата.

Смайли , лек път мила, пращай снимки и разкази за испанските мучачос, ще четем със затаен дъх:)

Моите килограми няма нужда моля да ги коментираме, те сега не са обективни, иначе съм 172 см. , теглото ми в момента е 87 кг.

# 166
Райче днес карах мойта дружка в 2-ра градска, беше тръгнала да ражда ма я върнаха - от разтройство и били контракциите не от бебето Crazy, както и да е де, мисълта ми беше че се оглеждах за теб, сетих се за 19 декември 2004, ти аз Янче.......и ти завиждам ужасно че ще си имаш съвсем скоро бебче. желая ти същото спокойно и леко раждане като с Борко Peace  bouquet Hug

# 167
  • у дома
Здравейте девойки!

При нас най-новото е , че всички в къщи ни натръшка летният вирус. Вчера не съм станала от леглото - гадене , Т, разтройство и прочие. Хубавото е , че Катето вече ака малко по-гъсто и се пооправя вече..

Смайли , лек път и много приятни емоции у Испанско !! Чакаме новини и снимки Hug

Дани, за ръчичката бих те посъветвала да го заведеш час по-скоро на детски ортопед детенцето, педитата не са много в час като стане дума за кокали. Особено ако го боли ръчичката по-дълго време, докторът най-добре ще прецени, може да трябва да се намести ставата , знам ли...

За зЪбите - Катето има минимум15ина, но не съм ги броила точно колко са. Шъ се отчетем като успея да надникна в устичката.

За мерките и теглилките -  и мен ме повлече животът, преди да забременея бях 170 см и 58 кг, сега съм 170см , 70кг ...

Мушу, и ние бяхме в Трявна миналия месец - на сватба. Много хубаво е градчето - влюбих се в него ...

Елена, и ние като новодомци ще спестим почивката тази година поради същата финансова причина - обаче има много хубави декемврийски плажни снимки - те са ми  голяма утеха  Hug

Раичка, и ние чакаме заедно с теб! Но не се изнервяй моля те! То бебчето само ще прецени кога е готово, довери му се и се отпусни...

За хапането и драскането - при нас няма засега такива тенденции, но забелязвам Катето жестоко да дърпа баба си за косата да й обърне внимание  #Crazy
Ангелче, супер е че Дани вече свиква с яслата!

За ревността - съгласна съм, че е болест и може да съсипе една връзка. Кога се появява ревност - когато доверието в другия не е пълно и безрезервно, или пък чувството за притежание е прекомерно силно и т.н. Важното е ако е неоснователна да се преодолее по някакъв начин с много разговори с партньора най-вече.

# 168
Здравейте!

Днес явно всички сме много заети.

Вчера водихме Марио на ортопед - оказа се пак лакътната става, аз съм чула изщракване в китката, защото звука се предавал по главната кост. Намести я и сега вече нищо не го бо(л)и. А каква болка беше изписана на лицето му когато доктора направи наместването, имах чувството че не дишаше, само очичките му се напълниха със сълзичкии чак като му пусна лакътя заплака милото ми детенце.

Ние днес заминаваме на гости и съм в еуфория....

Сега ще поработя за последно и после пак ще съм на линия.

# 169
  • Бургас
Здравейте!
От три дни се опитвам да пиша и все нещо се случва. Само днес два пъти спря тока, както си бях по средата на постинга  #Cussing out
Затова сега само най-важното преди да ме прецакат пак:
Чета за проблеми с ноктите на краката. И Саня има лоши нокти. Бяха й деформирани и набраздени по рождение, но напоследък си смениха цвета и започнаха да се чупят. Новото педи (пу да не й е уроки!) ми даде направление за кожен лекар. Аз много се притеснявах да не са гъбички, защото режа на двете деца ноктите с една нокторезачка и щеше да стане една... Направихме изследване, няма мицели. Лекарката обясни, че често при малки деца кожата и ноктите имали несъвършенства, но щели се оправят сами. Предписа ми само витамин А за мазане, а зимно време по моя преценка детски витамини за пиене. Аз от снощи започнах да мажа и е рано да говоря за ефект, но ще постоянствам. Даже обмислям дали да не взема от онези масла за нокти на Икаров, за още по-качествено подхранване  Laughing
Лек ден на всички!  Hug

# 170
Здравейте банда Hug
Аз пак се загубих,но не съм влизала от седмица,защото мъжа ми беше болен с 39.3 темп.Сега ве4е се е пооправил и днес е на работа.
Ина4е сме добре,аз в понеделник имам среща с директорката на една ясла пък ще видим дали ще ни вземат каквито сме бесни и диви,защото и без туй не взимат мом4ета,защото са много и търсят моми4ета.
И моят се бие и се боксира #CrazyИ е нау4ил да казва цици и гледа да докопа някой да му види циците,снощи на баба си искаше да ги гледа hahahaА преди няколко дни беше с майка ми пред блока и 4овека решил да си показва циците и си вдигнал тениската и викал цици hahahaОнзи ден пък искаше да види на баща си патката Mr. Greenи дели пипа и иска да му махне боксерите,ама баща му не дава и понеже видя,4е не може ме хвана за ръката и ми я сложи аз да му ги сабувам та да види 4овека hahaha
И нашите нокти на краката са отвратителни,едни твърди и дебели Confused
Хайде за сега толкова,по-късно пак ще се вклю4а Wink

# 171
Hola amigos! Que passa?
Аз се вклувам много набързо, зашото програмата ни е натоварена. След малко отиваме в Сантандер в един огромен зоопарк.
Пътуването мина страхотно, без никакви проблеми. Дара се държа много добре в самолета, беше кротка и дори поспа. БеШе много смеШна като излитахме викаше с пълно гърло айдеееее и целия самолет се залива от смях.
Тук естествено се сеШате, це има много паркове и плоШадки и Дара е уредена откъм забавления. Вцера цял следобяд се разхождаха с баба й, а ние направихме огромен шопинг тур. Накупила съм й дрехи за две години напред от намаленията в Бенетон, Н&М и Зара. Цените са смешни.
Оше не съм видяла някой mochacho дето да ми хване окото, все са с едни шантави прицески разноцветни, а аз покрай вас си падам веце малко лелка  Joy Виж Румен и брат му си заплуват разни продавацки и стоат по половин цас на штанда за парфуми  Joy Има време, и аз ште си наваксам  Wink
Аз си имам подарък парфум от свеки  Wink Тя с голямо желание се занимава с Дара, ама вцера се беШе озорила бая докато я нахрани  hahaha
Извинете за неправилния български, но не мога да намеря някои букви на клавиатурата.
Цунки. ште пиша пак.  

# 172
Пу,заплювам си един мучАчОС,щом съм първа!Здрасти Нели!
Еми така де,мъжете ще си заплюват продавачки,нали те са пищни,с ейййй такова бедро,не кат' нас,дето все гледат да няма нищо излишно по дупето,то скоро и самото дупе ще се почувства излишнп и ще си тръгне Joy
Значи да похвалим бабата,а Дара хареса ли я?Радвам се,4е поне няма да се 4удиш на какви забавлялки да водиш дребната!
П.С Що не вземеш и за нас някое Бенетон4е,та да се посмеем и ние на цените им?Много ми се смее! Joy
Раи4ка,споко,ще се роди,ние сме с теб!

# 173
Рай4е,леко раждане HugС теб сме Wink

# 174
хейййй , смайли здрасти. и испански проговори  - много ме кефи тоз език.  Peace
 5 пьти поне ти прочетах поста.  хвьрли ме в спомени. особенно за шопингуването  за без пари.  искам и аз пааааак . ще си наваксам следващото лято.
 разкажи после за зоопарка. ние като ходихме половината животни бяха по клетките и не ги видяхме. ама марто много кефи.

аз не сьм се включвала скоро , ама нали почнах едни шофьорски курсове и сега уча правилника за движение . с кормуването мисля , че се справям. даже много ми харесва.  newsm01

мартин сьщо е голям побойник. по площадките някой ако не му хареса ходи и го бльска или направо му лепва един шамар. много ми е кофти като парви така , защото винаги сьм ги мразила тези деца дето посягат без причина . а сега какво стана - мойто сьщото " гаднярче "   bambam  добре поне , че като се разплаче другото детенце осьзнава , че е направил нещо лошо и веднага ходи да го цунка та замазва малко положението.  направо не мога да си обясня защо прави така - явно мьжкото надделява в него  Rolling Eyes
Раичка, всеки ден си мисля за тебе. все едно аз ще раждам - така се вьлнувам.  Kissing Heart
за зьбите - марто има 15. вие от кьде ги изкарахте тези 20 -  newsm78  нали 8-предни ; 4-ри кучешки и 4-ри кьтника
Мушу, най накрая се пристраши да пишеш. браво на тебе.  Hug
за килограмите - аз и двете бременности качих по 8-9кг. и до края на пьрвият месец ги бях свалила. диети не обичам да пазя и си похапвам от всичко умерено.  сега сьм 45кг. на 160 височина.
Юле, айде идвайте си вече .

# 175
Брей,ко ста тук,бе,нема никой!
Така ми се четеше нещо интересно,а вас никакви ви няма! Rolling Eyes
Айде,чакам ви! Hug

# 176
Ооо, Ванилийке...
Ей ме, тук съм, ама не ми се пише, щото няма никой от вчера. Всички са се покрили.
Райче, стискаме палци, леко раждане!
Смайли, много хубаво да си изкарате в испанско.

# 177
Хайде да разкажа за Виктория.
Мацката вече има претенции какво ще облича и обува. Вчера исках да й облека един оранжов панталон, като писна това дете и вика "не, не". Отиде, извади си от шкафа един жълт гащеризон и лилава блуза, донесе ми ги и аз кво да правя - облякох я. След това си извади едни розови сандали, да й ги обуя и тях. Явно кипра отглеждам, защото после отиде пред огледалото да се гледа. На всичкото отгоре, манията сега е да мери наши дрехи. Взима ми блузите, и с ръчички си я слага на гърдите и ходи да се гледа.
Вчера тормозила баба си да й пее. Застанала срещу нея и й крещяла "ААААААА". Баба й се усетила, че иска да й пее, ама Хубавицата недоволна. Крещяла срещу нея "неее". Накрая майка ми ме пита, какво иска детето, викам - да му пееш. Тя вика - абе аз пея, ама ... А тя иска онази песен "пляс, пляс педалите, водно колело".  Joy Joy Joy
Сложили сме я малко на диета, защото в петък вечерта повърна от преяждане. То ако аз бях изяла такова количество и на мен щеше да ми прилошее. След обяд изяде едно пюре банани и ябълки с йогурт. След това измуфтила дядо си за филия хляб с масло и сирене. После вечеряла с майка ми още хляб, отворила си хладилника и извадила кофичка кисело мляко, която изяла почти цялата, без 2 пръста, после довършила вечерята с половин ябълка. А преди заспиване пийна 250 гр. АМ. След това повърна нечовешки направо. И сега яде по 4 пъти на ден, стриктно, без никакви бисквити, кифли, солети, млека и т.н.

# 178
Алекс,баси и количествата! ShockedМного е самостоятелна,браво!
Дани пък обува моите токове и се разхожда...как не се е пребил не знам!
И тои понякога има претенции към облеклото си и протестира,ако не словим избраното от него.Така преди около месец му купих едни маратонки и  леко яке,защото по черноморието времето беше нестабилно и хладно,та всяка сутрин си вадеше маратонките от гардероба(те са в кутия,не се наложи да ги слагаме навън) и ме караше да му ги обувам...И така се разкарваше-по памперс и маратонки...
Дани обича песничката "Буми малкото мече",но държи дядо му да  я пее Naughty,не някои друг.А баба му излиза с песента "Патенцата плуват" и го е научила да показва,как плуват,как махат с крилца патетата,как майка им гледа...абе,занимава се жената с Дани!Което много ме радва!
после пак ще пиша,4ао

# 179
  • София
Виктор е фен на часовниците пък. Сигурно по 200 пъти на ден пея "У дома часовник трака". Той се включва само на Тик-так  Grinning. Повтаря го до безсъзнание направо Crazy. На големия компютър баща му си нямаше работа и на десктопа е сложил един огромен часовник със стрелки, такъв все едно някое дете на неговата възраст е рисувал. Там никаква работа не можеш да свършиш, трябва само той да се гледа. На лаптопа пък иска непрекъснато да му пускам МП3 на въпросната песничка. Прави ни на луди  Crazy Grinning

Смайли весело прекарване из шопинцентровете в Испанско  Grinning. Колко време ще сте там?

Райче, стискаме палци, и скоро да нагушкаш малката душичка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт