Декемврийското човече вън посреща Август вече!

• 13 693
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Деска и на Марио му са така ноктите на палците, но все още няма кръв /надявам се да няма като мойте - впиващи се нокти, че много болииииии/

# 151
  • София
И на Мая са й така... явно е характерноз а декемврийчетата Wink Тя като почне много да я болят идва и ми ги сочи и ми вика "къкъ" (демек "крака") и аз и ги режа и тя е щастлива после... Има нов зъб - кътник горен. Общ брой 11. Имам чуството че тея зъби нивга няма да излязат...
я дайте един нов отчет кой колко зъба има? освен Викича на Криси кой друг има пълен комплект?

# 152
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Янче на Габи и побива последния кучешки и имам съмнения, че са тръгнали и последните кътници, но не мога да проверя
За сега е с 15 излезнали

# 153
Я, Виктория има 18 зъба. Няма два от последните кътници. Не съм разбрала, как са излезли, пу, пу... Един ден ми разреши да й погледна устата - като акула, бре... Това за 2 месеца стана. Първият зъб й порастна на 8 месеца и половина, втория на 9. На 1 година имаше 4 зъба. А сега - 18. Голяма скорост разви с никненето.

# 154
Марио има 16 броя  или 18  Thinking, Янче довечера ще ги преброя и ще докладвам  Laughing
 hahaha Каква майка съм - да не знам колко зъбки има в устата  Joy

Но сега се чудя какво да го правя с тази ръчичка, пък съм на работа и да не ви казвам какво ми  Sad Но утре последно и излизам 24 дни отпуск да си го гледам.

# 155
  • софия
Здравейте!!!!Нямаше ме 2 месеца,но пък съм "новодомка".Тук гледам нови майки и деца,бъдещи майки/браво за което/,боледували,оздравели,ходили на почивки .Аз понеже си надвиших бюджета за ремонта почивка няма да видя.То пък и с децата щеше да е една почивка......Наште баби почнаха да се "ослушват" като искам гледане за повече от 3 дни,пък ако ги дам в комплект.......

# 156
Дани е с 16 отдавна.Почна пак да хапе и си мисля,че последните кътници са тръгнали.
АЛЕКС,щом Вики е с 18 зъба,значи 2 от последните кътника са излязли...
Нелке,лек път и по-полека с бабата,раздуй после!Успех с работата!
Ян4е,и на теб дано ти хареся работата и заплащането!
ШОШИ,да ти кажа ве4е искам да се прибирам в Пловдив,добре,4е остана месец да седя тук,но съм сигурна,4е морето ще ми липсва особено зимата!

Последна редакция: чт, 10 авг 2006, 13:47 от Ванилийка

# 157
Привет
Емка има и кучешки и кътници вече, още едни кътници ли ще излизат  newsm78
Одавна не съм й гледала устата, защото от доста време не съм разбрала да расте още нещо... ще се опитам да й преброя зъбите тези дни  Mr. Green
Сигурно 16 ако трябва още по един кътник да излиза  Crazy newsm78

Днес на игрището, един баща с две големи деца, като каза че си тръгват, и малкия отиде при него и започна да го рита че не искал още да си ходи  Crazy Crazy Crazy всички гледаха като  Shocked Crazy Laughing и бащата го хвана срам, награби го и бясно изфучаха навън  Wink

Дани
ама вие що толко здраво го държите- че чак му пукат ръцете като си дръпне ръката  newsm78
Незнам какво да ти кажа... питай педи ако искаш  newsm78

# 158
  • София
Здравейте всички. Габи има 14 зъба и така хапе че направо е ужас. Още ме боли ръката от сутринта, а вчера ухапа до кръв едно момченце на пясъчника, умрях от срам Embarassed.

Някой да знае как да се справя с тоя проблем? #Crazy

# 159
Здравейте, момичета-кокичета Hug Позагубихме се яко, ама май от жегата никак не ми се пишеше, само си четях, за да съм в час. Поздравления на всички за всичко, най-вече на Деска за бъдещия бебешок и на Раичка леко раждане  bouquet
Ние ходихме на Трявна за една седмица и си изкарахме страхотно! Бяхме в мнооого готин апартамент, Борко имаше пространство да шета и никак не му беше скучно Simple Smile После бяхме малко на село и сега сме закотвени пак в нас, като евентуално ще прескочим до морето за 4-5 дни, ама другия месец.
Още се кърмим и ние, Маймунче, само вечер, ама то сме така от 4-5 месеца вече Simple Smile Ноо, вече сме без биберон - докато бяхме на село окончателно се скъса/казвам окончателно, защото 1-2 седмици си го смучеше скъсан Laughing / Мина без проблем, пита ме 2-3 пъти и аз си му обяснявах, че сме го скъсали и така. Без ревове, без нищо. Олекна ми, ей! Обаче след това пак почнаха зъбните атаки и на моменти мноого ми става мъчно за бибата - излезе му половинката на 3-я кътник, т.е са му 11 зъбетата, а отделно е подут единия кучешки Rolling Eyes Ужас!
Летният вирус го изкарахме дружно преди почивката, много неприятно беше, станахме на парцали и двамата, особено Боркото колкото е слабичък Tired Но после почна да яде като вълк и си понавакса Sunglasses
Аз за килограми не искам изобщо да говоря, че ме е срам Embarassed Даже и височината ми от 175см не облекчава кой знае колко положението. Но вече ще се взимам в ръце, щото не е добре работата. Дето вика мъжът ми, ако от тези килограми почна да наддавам като забременея пак, ще стана майко мила Crazy
По въпросите за изневярата, ревността и т.н - понеже и двамата сме хора, които не биха си легнали ей така с някого, ако единият изневери, това значи край. Не вярвам в закърпени връзки, не бих могла да забравя и да преглътна. Но просто ние сме такива хора - като си имаме в къщи любим човек, който ни осигурява секс и любов, няма какво да търсим навън Peace Иначе аз съм много ревнива, отначало ревнувах Никола от кой ли не, слава-богу се попреборих с това чувство и сега го давам по-лежерно. Не че не ми трепва под лъжичката понякога, ама вече се контролирам Sunglasses
Мда, малко се поолях с писането, ама кой знае кога пак ще се наканя да пиша, така че .... шъ мъ 'звинявате Blush

# 160
Eli, не го стискам, аз го държа, а той изведнъж се наклони на дясно към земята и изпука. Предният път исках да му помогна да слезе от леглото и му хванах съвсем лекичко ръчичката /както си подаваме като слизаме от автобус/ и пак пукна.
Аз съм била постоянно с бинтовани китки и глезени като малка, явно на мен се е метнал, и сега ми е слабо място.

# 161
  • софия
Здравейте всички. Габи има 14 зъба и така хапе че направо е ужас. Още ме боли ръката от сутринта, а вчера ухапа до кръв едно момченце на пясъчника, умрях от срам Embarassed.

Някои хапят ,други скубят,моят се биеше,но с времето нещата се оправят-успокоих ли те?
Аз съм стигала почти до бой с майки ,чийто деца са пострадали от моя,но сега го гледам ,че се оправя във всякакви ситуации,а не идва за всичко да ми се оплаква.

# 162
  • София

Някои хапят ,други скубят,моят се биеше,но с времето нещата се оправят-успокоих ли те?
Аз съм стигала почти до бой с майки ,чийто деца са пострадали от моя,но сега го гледам ,че се оправя във всякакви ситуации,а не идва за всичко да ми се оплаква.

А тя и мойта отсега е оправна - като падне, стане, отупа се и продължава, а не реве като някои "мъже" на по 3-4 годинки. Като иска нещо си го взима, общителна е, нахилена една такава и т.н.

# 163
Мушу, гепи!  Hug
Дилянка, и Диана хапеше доста силно точно като бяхме на море. Дано вече да го е забравила, че не е никак приятно за околните.  Praynig Всеки път я разделях незабавно от "жертвата" и й казвах, че това не се прави и че боли! Според мен в никакъв случай не трябва да отвръщаш с хапане, защото само ще я объркаш кое правилно и кое не....Или пробвай да забележиш, дали не хапе, защото е гладна и/или й се спи и да избегнеш. Абе трудно е това с убеждаването, ама няма друг начин поне според мен...А и какви тръшкания и страхотии ни чакат, устата отсега ме боли да обяснявам по 100 пъти едно и съшо, но като видя, че има ефект и ми олеква малко  Grinning Успех! И пиши как сте се справили!
Иначе сме с 12 зъба, преди няколко дни даже видях, че кучески расте, хич и не бях забелязала  Grinning

# 164
Ами аз мога само да споделя за нашие случай.Дани беше почнал да ме драска ама много силно.Първо обеснявах че мама я боли,но никаква реакция.Накрая се принудих да го одраскам и аз/естествено не зверски/и му казах -видя ли мамо как боли.И той после на два пъти пак се опита да ме одраска ,но аз като му казах болиии и той спря.Е вече не драска LaughingНие си ходим вече целодневно на ясла.Сутрин тати го води защото е по-спокон с него,а вечер аз си го взимам.Хленчи по малко само сутрин.Там си бил спокоен,хранел се, спинкал си и така.Толкова се успокоих че свикна ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт