Тя като почне много да я болят идва и ми ги сочи и ми вика "къкъ" (демек "крака") и аз и ги режа и тя е щастлива после... Има нов зъб - кътник горен. Общ брой 11. Имам чуството че тея зъби нивга няма да излязат...
, Янче довечера ще ги преброя и ще докладвам
Каква майка съм - да не знам колко зъбки има в устата 
Но утре последно и излизам 24 дни отпуск да си го гледам.

всички гледаха като

Позагубихме се яко, ама май от жегата никак не ми се пишеше, само си четях, за да съм в час. Поздравления на всички за всичко, най-вече на Деска за бъдещия бебешок и на Раичка леко раждане 
После бяхме малко на село и сега сме закотвени пак в нас, като евентуално ще прескочим до морето за 4-5 дни, ама другия месец.
Ноо, вече сме без биберон - докато бяхме на село окончателно се скъса/казвам окончателно, защото 1-2 седмици си го смучеше скъсан
Но после почна да яде като вълк и си понавакса 

Иначе аз съм много ревнива, отначало ревнувах Никола от кой ли не, слава-богу се попреборих с това чувство и сега го давам по-лежерно. Не че не ми трепва под лъжичката понякога, ама вече се контролирам 

Всеки път я разделях незабавно от "жертвата" и й казвах, че това не се прави и че боли! Според мен в никакъв случай не трябва да отвръщаш с хапане, защото само ще я объркаш кое правилно и кое не....Или пробвай да забележиш, дали не хапе, защото е гладна и/или й се спи и да избегнеш. Абе трудно е това с убеждаването, ама няма друг начин поне според мен...А и какви тръшкания и страхотии ни чакат, устата отсега ме боли да обяснявам по 100 пъти едно и съшо, но като видя, че има ефект и ми олеква малко
Успех! И пиши как сте се справили!
Препоръчани теми