Декемврийското човече вън посреща Август вече!

• 13 692
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Далянка, верно, че си била в списъка! smile3555 Обаче аз понеже съм само на 29 и не си спомням преди 100години какво е имало... Майтап няма - много се радвам, че те изнамерих. Hug
Еличка, днес ми е супер мързеливо, пък и съм в отпускарско разположение. kaffeetrmker_2 Имам работа, която търпи отлагане, пък от това най- ме е страх, защото се натрупва без отлагане в един момент.  Да ти кажа тая шестица съм я направила в Здравния с моята "поспалана". Хич не ме бърка, важното е да ми е приятно там, където съм. А пък на мен си ми е кеф тук. newsm36
Пак разсъждения чета и ми дойде на ума: какво мислите за брака по сметка?
Лично аз не мога да определя дали съм "за" или "против".  Красотата е качество, също като умствения багаж и дргите там умения - защо да не се използва? Обаче като ми светне изразът "да се продава", мноооого кофти ми звучи.  newsm78

# 136
Дилянка
много пораснала малката буболечка  Hug Hug

Валент
днес само въпроси задаваш  Wink и не отговаряш Crossing Arms Mr. Green

# 137
Другари
ние изчезваме, да не пишете много че да ви прочета на един дъх довечера  Wink  bouquet

# 138
Да споделя и аз за ревността. Ревността е болест. За теб и човека до теб. Изпитвала съм я в себе си, изпитвала съм я върху себе си индиректно. Баща ми до преди години беше адски ревнив. Знам, че моята майка не успя да бъде по-близо до нас именно заради тая пуста ревност. На какво съм била свидетел, не ми се мисли, но ревността осъкатява - душевно и физически. Аз също съм ревнива - опитвам се да е в разумни граници. Семейство - самочувствие - ревност - това е омагьосаният триъгълник. Ванилче, мога да ти кажа, че бях доста по-ревнива преди три години - тогава бях едно цветенце в саксия, пазено от всичко на света, включително и удоволствия. Търсих себе се в най-различни амплоа. Намерих се, заживях сама, поех отговорности и преживях неща, които едва се преживяват, беше ми трудно, но .... Вече знам че мога да се справя с живота и това ми дава сигурност в себе си, независимост, решителност и ... самочувствие. Това не ме прави по-безчувствена или по-твърда, напротив - аз хипер много се натоварвам от всичко, но знам, че имам сили да се справя. Решението ми засега е да търпя, докато дойде най-удобният момент. За съжаление един голям избор в живота ми не беше направен от мен, няма да си го позволя втори път. Имам реална представа за нещата - знам, че имам един стахотно изглеждащ съпруг, знам, че и аз съм харесвана жена. И не ревнувам от чуждите погледи, а от НЕГОВИЯ. Когато ТОЙ погледне, тогава се страхувам - другото е глупаво и безмислено....

# 139
Момиченца, последно включване от мен. Утре сутрин тръгваме към Рая на Търговище. Да знаете, че ще ми липсвате, защото и аз като Маймунка, трудно понасям разделите - пърия ден. На линия съм, живот издраве, в понеделник. Чао,чао! bye lovekiss

# 140
  • на езерото
 Момичета,
Благодаря Ви за топлото посрещане  bouquet  bouquet  bouquet
  Валент, твоята Диля е голяма сладурана Heart Eyes,радвам се че сме почти землячки а за темперамента спор няма,личи ти дори от писанията Laughing
 Смайли късмет и успех дано получиш тази работа която си харесала,лек път и приятно изкарване. Peace

# 141
Еее, днес голямо писане му ударихте!  Heart Eyes
Привет отново на Дилянка, Пинка и Фъстъче!  Hug Фъстъче, много щастие в новия дом ви пожелавам!  Heart Eyes Представям си колко работа си е местенето, и на нас ни предстои в близките месеце, та отсега ми става зле  Twisted Evil
Аз вече се "приземих" след концерта, та да седна да попиша.  Party Дано не забравя да отговоря на повечето... Grinning А нали съм и изостанал с материала, ей такива очи опулих  Shocked, че съм пропуснала новината-Десиии, честита бременност!!! Много се радвам! Да е лека и безпроблемна! Чаках такива новини от теб, а и от Янче...я, да попрелистя назад страниците да не би и тя да се е поФалила  Grinning
Маймунче, не няма брат мойто мъж. Или поне той не знае за такъв  Mr. Green Жалко де, може би при 2 деца свеки щеше да е леееко по-благоразположена към "външните" в семейството  Rolling Eyes
Чоча, басейнът ни е на вилата. Не е голям, но за киснене е идеален. Ох, вече ми липсва  Close
Ванилийка, не знам, дали съм от клющавите, ама засега се чувствам добре. Лятото лепнах пак 2 килца, но ще преборим със спорта  Wink А ти докога си на море?Айде нЕма ли да ти стана зле там, а?? Mr. Green
Смайли, мила лек път и приятни емоции!  Heart Eyes Не обръщай внимание на свеки доколкото можеш, и без това се виждате рядко, преживява се. Стискаме палци за работата, което ми напомня да честитя и на Янче-много успехи и готини колеги!  Wink
Валент, весело изкарване и не я мисли много Диля, чудесно ще си изкара и без вас!  Heart Eyes
За ревността хубави гледни точки прочетох. Коя е точно мойта и аз не знам.  ooooh! Няма нищо лошо за one night sex, ама после ме е страх от сама мен си...ще почнат да ми се въртят хиляди мисли в главата, ще има да фантазирам за кой знае кво  Grinning Ще съм и гузна...абе засега ми е добре!  Heart Eyes Като стане, ще го мисля.  Mr. Green

# 142
  • София
Деси, честито братче/сестриче на твойта Габи!  bouquet

# 143
  • София
6o6i, уви при мен няма засега резултат, ама не сме се заемали и много сериозно по въпроса. Ако прелистиш назад ще видиш вълненията ми около последното закъснение... Казах ли ти колко много ти завиждам за Роби Уилямс??!?! Ако не съм то да си кажа - МНОГО ЗАВИЖДАМ Simple Smile

# 144
ааааааа ужасни сте бе, я си намерете някакви задължения - кажете кога ще ви водя да видите децата в дома във Надежда - ох красоти, днес дори ни позволиха нещо непозволено с тях но немога да споделя в нета, но тези деца са невероятни бе хора, бе, немога да живея с мисълта че са в институция, но пък моите любимци винаги ги осиновяват - осиновиха Ицко, как ме е яд че немога да ви го покажа на снимка, нямам права, имам и едни близначки 7 месечни и тях ги осиновяват......наистина им желая цялото щастие на земята, никое дете не заслужава да бъде там, никое.
ай по темите
Смайли лек път мила моя, адски добре да си изкарате, само положителни емоции ви желая. по повод на твоите разсъждения за изневерите за протокола ще си призная - имала съм достатъчно гаджета, няма нито едно от тях на което да не съм му кръшкала......до деня в който срещнах Дамян - този ден ми бе съдбовен. Точно тогава имах сериозна връзка с "видна столична мутра" и почти бях поддала на предложението му за брак - за другия ви въпрос - от моя страна щеше да е брак по сметка, но Господ ми прати Дамян и това осмисли живота ми, а повярвайте ми до този ден само баща ми и брат ми са били хората , които съм знаела че ме обичат. е Дамян е третия такъв човек, да с чисто сърце мога да тчърдя че не се заглеждам, не си фантазирам, не флиртувам и не общувам интимно с други мъже и се надявам винаги да е така, но пак дебело подчертавам - това е само с Дамян и затова се омъжих за него, защото само той може да направи такова нещо с мен.
добре се завърнали и от мен на всички отпускарки, ваканционки и тн, няма да ви изброявам но ни липсвахте - сега пак сме си колоритна група
Valent много приятно изкарване ви желая - там където отивате е страхотно. относно това че съм цвете - да бях...сега съм дропла, която няма грам воля да се стегне и пак да стане перфектно гадже, за протокола - на сватбата съм 1.70м 55кг, сега съм 1.70м обаче 79 кг, на сватбата съм с черна красива дълга до гъза униклана коса, сега съм с полу руса, полу черна на етажи до кръста само коса.така имам нужда от промяна на външноста че си нямате на идея. Но детето, домакинстването, ходенията ми с Движението и най вече безпаричието ми действат зле, но още малко и ще вляза ч крачка.
дали не забравих нещо да допуълня - айде после Peace

# 145
Предстартово включване от мен. Багажа е готов, надявам се да не съм забравила нещо изключително важно.

Шошка, много ти завиждам и аз за бат Робката ... ти пита ли го га ша доди на Локото?  Joy
Ели, ти ще ходиш ли на концерта на Мадона? Смей да го пропуснеш! Ще те обявя за тотална откачалка /не че не си де  Wink/

За брака по сметка ... наскоро прочетох следната сентенция - еднакво трудно е да обичаш и беден и богат - значи по-добре е да е богат  Joy Що не го знаех това по-рано  hahaha И аз съм се оженила по любов ... еееххх каква любов ... Имах по онова време няколко оферти зад граница, но взЕмах, че се влюбИх и дотам беше с брачната кореспонденция.

Пак по темата за one night sex и изневярата. Мога да ви кажа, че напоследък тенденциите са противоположни на това, което вие си мислите. Четох статия, в която един мъж отричаше секса за една нощ, искал секса да е градивен, да има чувства, смисъл и т.н. докато частта от статията, която беше "за" подобни приключения беше написана от жена. Основна причина - няма смисъл да си губим времето с вечери и свещи, за половин час секс можеш да научиш толкова много за човека, колкото и за 10 срещи не можеш. Оказва се, че май жените са се научили да мислят с гащите  Wink Само вие ми се правите на лелки  Joy
Може би Шоши е на прав път, но във фантазиите няма лошо. Тамън ша имаш повече матриал за сънища  Joy

Ревността ... Румен съм го ревнувала веднъж, беше следствие от скапаната следродилна депресия, съжалявам, дано не ми се случи никога повече. Той не ми е дал поводи никакви.

Хайде лека нощ! Утре ще ви пиша от Испанско!

# 146
ъ под нещо изключително важно дано не разбираш Дара - моля те не забравяй детето, моля тееее. лек път скицо такава и спти с тая дума лелки щото ще те лелясам като си дойдеш  bouquet

# 147
Смайли лек път ви пожелавам!

# 148
Добро утро!

Днес аз съм първа, защото нашата Валент сигурно пътува ...

Нашето Райче дали вече си гушка бебчето???

ooooh! и за съжаление нямам с какво да ви зарадвам

Вчера неможах да изкъпя Марио. Сложих го да се плиска в коритото и щом посегнех към главата - скочи като ужилен и излезе от коритото. Поизмъчих се и то само тялото му измих. Тази вечер ще е голяма борба.
Друг проблем - боли го ръчичката /не за първи път/. Вчера докато се прибирахме от баба му ми се дръпна рязко и му изпука китката, сега го боли. По принцип след като преспи забравя, че го е заболяло и започва да си служи с нея, но тази сутрин не беше така, продължава да си я пази. На лекар не го водих, защото това вече се случва за втори пореден път с тази ръчичка /и с другата също няколко пъти/, а доктора нищо не казва, а само да изчакваме.... Та искам да ви питам дали някой знае какво се прави в такива случаи, някакви бабини илачи  newsm78, ако знаете казвайте.
Ако продължава така с тези ръце незнам дали въобще да го пускам на ясла, там дали ще го пазят /то аз немога да го опазя пък там ?????/

# 149
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Термина на Раичка е към двайски август, но може да роди всеки момент.

Дани разбирам те напълно. Габи също има проблем, за който не можем да помогне нито ние нито лекаря. Ноктите на палците на краката и растат нагоре и се чупят на парчета в обувки или като ходи. Крайчето излиза още по-нагоре и почва да тече кръв. Лекаря ни каза, че нищо не може да се направи. Вчера не е спа на обед повече от 1 час, при положение че спи около 3 часа. Цял ден е кисела, и на двата пръста от двете страни има от тези гадости. Снищи мъжът ми я носи на ръце за да заспи през 15 минути до 12, а след това я сложи на спалнята при мен. Цяла нощ не сме спали, освен това я мъчат още зъбите.

Общи условия

Активация на акаунт