Обаче аз понеже съм само на 29 и не си спомням преди 100години какво е имало... Майтап няма - много се радвам, че те изнамерих.
Еличка, днес ми е супер мързеливо, пък и съм в отпускарско разположение.
Имам работа, която търпи отлагане, пък от това най- ме е страх, защото се натрупва без отлагане в един момент. Да ти кажа тая шестица съм я направила в Здравния с моята "поспалана". Хич не ме бърка, важното е да ми е приятно там, където съм. А пък на мен си ми е кеф тук.
Пак разсъждения чета и ми дойде на ума: какво мислите за брака по сметка?
Лично аз не мога да определя дали съм "за" или "против". Красотата е качество, също като умствения багаж и дргите там умения - защо да не се използва? Обаче като ми светне изразът "да се продава", мноооого кофти ми звучи.

и не отговаряш
,радвам се че сме почти землячки а за темперамента спор няма,личи ти дори от писанията
Дано не забравя да отговоря на повечето...
А нали съм и изостанал с материала, ей такива очи опулих 
Няма нищо лошо за one night sex, ама после ме е страх от сама мен си...ще почнат да ми се въртят хиляди мисли в главата, ще има да фантазирам за кой знае кво

И аз съм се оженила по любов ... еееххх каква любов ... Имах по онова време няколко оферти зад граница, но взЕмах, че се влюбИх и дотам беше с брачната кореспонденция.