Декемврийското човече вън посреща Август вече!

• 13 691
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
За съйаление съм много ревнива и с буина фантазия...Ужасна комбинация!Какви скандали съм му вдигала за вразки,които е имал преди мен ooooh! Whistling ...Как ме е изтраял не знам!И всичко това е  резултат от пониженото ми самочувствие...Знам,че ревността има само негативни последици и се надявам,че не съм навредила на брака ни...Сега съм по-добре,но пак,ако ми е криво и не се чувствам хубава и желана и мъжът ми не ми каже 100 пъти че ме обича и съм хубава пак ме избива в тази посока...абе,не съм наред!Най-интересното е,че моята теория по този въпрос е,че хората проектират поведението на другите според собствените си възгледи,например един лъжец винаги се съмнява,дали не го ментят
после ще допиша,племенницата ми е тук и не й се затваря устатата и не мога да си формулирам мислите #Cussing out

# 121
Айдее, хванах още една булка! Криси, мила, ами ти си като едно цвете и на външен вид! Flutter Че и със светли очи... много си била сладка и ти!
Дилянка, хващам те в ефир, добре дошла newsm51 и дано ти хареса при нас! Между другото сега виждам, че децата ни са с един ден разлика - вие на 25-ти сте, нали?
Ванилче, ей сега те почвам и тебе!

# 122
Валвнтинова,какво правиш бе?Колкото и да пишеш все на 6 мнения оставаш... hahaha

# 123
Ей, шматко ванилова! К`во се бъзикаш сега? Да не мислиш ,че ми е много гот да пиша инкогнито... Май Деска беше казала, че отчетните писания не се отчитат.... Аз затова бродя из форума - да натрупам публикации... newsm45 Това за крадеца, дето вика "Дръжте крадеца!" знае ли го твоето мъжленце?!
Айде и другите да се включват по темата за ревността, де! Ей сега ще стане 17часа и тръгвам, без да съм си изляла душицата! Cry
Малеее, момиченца, да знаете какви хубави жени раждала и ще ражда майка България!  smile3555Страхотни булки видях!

# 124
  • София
Виждам Jenny че е тук Simple Smile Мислех че ни е забравила Wink

# 125
Еййй шшшшшъъъъъ! Вие друга работа нямате ли си бре?
Аз писах автобиография и мотивационно писмо за една длъжност, която си харесах в нета ...
ще пусна после документите, а вие ми стискайте палци  Praynig

Пожелайте ни лек път утре!

Ще пиша от испанско при първа възможност!

Целувки!

# 126
  • София
Ами стискаме палци, и лек път  Wink

Аз забравих май да ви кажа, че приех работата, която ми предложиха и от септември дет се вика "наесен с песен" ... Ще работя за един сайт и ще отговарям на въпроси (най-общо казано)... Сайта се занимава с хостинг и работи само със САЩ... Ще видим как ще тръгне... щото малко се съмнявам в английския си, ама да видим... увериха ме че ставам с това ниво на което съм...

# 127
Смайли, лек път и приятни преживявания ти пожелавам! За работата - стискам палци fingerscrossed. Но да знаеш, че и да не ти стискаме - пак ще стане! Я виж мен!
Янче, то не останало, душа! Вземай Мая и почвай да я целуваш!  lovekiss
Божее, аз утре моята шушорина я оставям ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ! Ще умрааааааааааа! newsm45 Разделяла съм се с нея точно веднъж за два дни, защото ТРЯБВАШЕ да ходя на обучение. А сега... много ще страдам, бе хора! Тя дали ще го усети прекалено болезнено - става въпрос само за два дни и три нощи, в които въобще няма да се видим.... Cry
А като говорех за булките - ние на 15-ти правим 2 годинки-маслинки, откакто сме женени! married Това пътуване ни се явава един вид праднично, въпреки че ще си бъдем тк за празника.

# 128
Нели, до кога да стискаме?  Praynig
Лек път утре и приятно изкарване в Испания /и да слушаш свекървата /

Янче, браво на теб - за работата, ама и ти по нета ли си откри?
Намери ли фотоапарата?

# 129
Здрасти банда
не мога да ви прочета днес  ooooh! Grinning

шоши,
пак ти завиждам за концерта  Flutter Grinning

Виждам, че сте заклеймили изневярата като нещо неморално, лошо, дето да не ти се случва никога и т.н. Жалко! Трябва да сте по-разкрепостени! Секса за една нощ не е приоритет само на мъжете и жените отдавна би трябвало да не влагат много чувства в такива случаи. И тук, Райче, съвсем не става дума за изгубено доверие, излъгана любов и т.н. Това се случва на ниво "неразумно", точно като животните, абсолютно физическо и не накърнява по никакъв начин чувствата и уважението ни към съпруг/а, деца, семейство.
Добре де, а ако ви се появи някой извънземно красив пич и започне да ви сваля, ще се дърпате ли бре, ще го върнете, а? големи сте консерви, еййй, какво правя тук с вас не знам Simple Smile)) пенсиии!!!!
Ей Смайли,
голяма си теория значи, ама практиката ти нещо куца май  Thinking Wink Mr. Green
Давай първо практически примери, после ще се върнем на теорията  Wink Grinning Grinning
Ти май не си слушала чичкото / или леличката  Wink / в обрядната зала какво ти е говорил  newsm78 Laughing да не си беше седяла на ушите тогава и да не се беще разписвала че ще му бъдеш вярна до края на живота - в добро и зло  Wink Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сега како плакни очите само и си свиркай  Wink Mr. Green

Фастъче
хайде бе душа, забравихме се - къде ви е новата къща сега  newsm78 а свекито няма ли си дом Whistling Laughing

Пинке
и ти се беше загубила , добре се завърнала   bouquet

Деси
 чакай с коремчето, то не се оформя за 3-4 седмици, това е някой вкусен обяд оформено  Wink Grinning

Райчкааааааааааааа
къде си Grinning да не раждаш вече  Party

Валент
ти си супер активна днес  Wink ама то и в клюкарника не се отчитат мнения, та и там колко и да пишеш, пак с 6.мнения ще си  Wink

Смайли
хайде ОЛЯ  Wink Laughing ще чакаме подробен фоторепортаж от Испания  Wink Hug Успех със свекито  Wink Mr. Green

# 130
Елиии, твоите разсъждения ме навеждат на други мисли. Я ми кажете психическата изневяра не е ли по-лоша от физическата??? Щото и това да си оплакнеш очите пак си е изневяра. Пък не вярвам да не заглеждате мъже по улиците  Flutter Абе вие свалки по интернет нямали ли сте та ми се правите на непорочни девици   Crossing Arms???????
Аз за моите практики няма да ви разказвам, щото много ще ви притесня и няма да искате повече да си играете с мен  Joy

dani_l, нека стискането на палците да започне СЕГА  Joy

# 131
  • София
Здравейте на всички! Не съм писала тука от 100 години, затова и Valent се е заблудила че съм нова. Ама аз съм стара кримка, даже ме има в списъка - Габриела и мама Дилянка. Laughing

Гледам че питате за килограмите и годинките. Аз съм 170 см, 55 кг и скоро ще ставам на 32, което ме подлудява... Но все пак изглеждам супер!  Mr. GreenСкромна съм нали?

Ето ви нови снимки на дзвера и дзвероукротителката -
http://www.bgphoto.net/Start.aspx?UserId=447

# 132
Ели, да ти кажа само като инфо да си знаеш Смайли е македонско чедо и с нея шега не бива, щом казва че е така - така е  Peace Peace Peace

Смайли, добре а докато се върнеш от Испания ли да стискаме, че имаме и друга работа за вършене  Joy

# 133
Ели, да ти кажа само като инфо да си знаеш Смайли е македонско чедо и с нея шега не бива, щом казва че е така - така е  Peace Peace Peace

Смайли, добре а докато се върнеш от Испания ли да стискаме, че имаме и друга работа за вършене  Joy
Хехеххе Дани
мерси за предупреждението  Mr. Green
ама той и Румен е македонско чедо и с него шега не бива  Whistling Mr. Green Mr. Green

А под секрет - че май не знаеш  Wink- и аз съм македонско чедо  Twisted Evil Mr. Green от Петрич Joy
И Ася е половин македонка, и доста сме македончетата в темата  Wink  bouquet Mr. Green

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 15:56 от Eli_cz

# 134
Ох тези изневери и ревности
тази тема ще ги разнищиме  Wink Laughing Laughing Laughing

Смайли
не пиши така че се плаша  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

а иначе то задълбочаването на физическата изневяра е психическата  Crazy хехехе как само звучи  ooooh! Laughing

Принципно
ако ТОЙ задоволява мойте физически и психически нужди изцяло, просто не виждам какъв извънземен трябва да дойде, че да ме хвърля в размисъл за изневери или ревности Wink

Жените изневеряват първо в главите си, за жената по природа е трудно да не прави връзка между секс и любов, при нея това е едно й също, много рядко са случайте когато някой ще каже че не е така, но пък съм сигурна че в същото време мечтае за това  Wink Grinning
При мъжете секса и любовта не са едно и също, в смисъл могат да правят разлика ако искат  Wink Grinning със сигурност им харесва да са едно, но и да са разделени понятията няма проблем  Wink Laughing
Всякакви приказки от рода че мозъка му е в гащите, или мисли с гащите си всеки приема че става въпрос за мъж, не мога да си представя че жена мисли с гащите си  Mr. Green Joy
При жената всичко е измислено предварително  Wink при нея е заложено на чуствата, дори и да се хвърля от легло в легло с различни мъже, тя мечтае и бленува за голяма любов - за един мъж  Wink Grinning или пък се хвърля от обятия в обятия по сметка, някой може да се успокоява че е съчетал полезното с приятното - но аз не им вярвам на такива  Wink Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт