Декемврийското човече вън посреща Август вече!

• 13 685
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм в траааааааааааааанс! txtloves  И влюбена в още един мъж!!!! txtloves
Току-що се връщам от грандиозен, 80.000-ден концерт на Роби Уилямс!  newsm68 Невероятен шоумен и сладур!
Лека нощ и извинете за отклонението от философските теми  Grinning

# 106
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
И аз съм 74 набор
Килограми не мога да кажа, защото  Embarassed все забравям да се измеря, но ръста ми е 164 см.

# 107
  • Sofia
Жабата видяла,че подковават коня и тя дигнала крак.Та аз съм 75г.,май имам доста наборки.Килограми 60,ръст 180см.Други мерки требе ли да дам Wink
Да се похваля ние най-после от снощи нямаме разстройство Laughing
В темата за нещата от живата,ревността и т.н. няма да се включа,защото приемам доводи само от препатили хора.А тези ние сме си обещали да си кажеме,няма проблем за 1 път и др.подобни много да ме извините ама не го вярвам.Като стане елате и се похвалете аз му казах и той го прие все едно,че нищо не се е случило и семейството продължава да ни върви страхотно.
За снимките на Шоши много са хубави.Къде е този басейн в хотел или на вила?

# 108
Добро утро!
За протокола аз съм 78 висока съм 162,а кг ми дръжте се сега че ще паднете 74 EmbarassedНяма отслабване ви казвам и това си е.Ще си ходя дебела до края на дните си.

# 109
Здрасти, здрасти!
Фъстъче, добре дошла отново! Flowers Rose Първо - дано милото Кате се оправи по-бързичко - тия летни вируси ги умориха децата, а и мамите! Няма да скрия колко приятно ми стана да си прочета истинското име във форума! Ти си виновна!  angel008 Не знам коя годинка си, обаче ми се струваш доста навътре в житейските истории и говориш от позицията на опита, която всъщност е най-точната - просто защото знаеш не как БИ реагирал, а как СИ реагирал. Всичко останало наистина са само добри пожелания... Thinking Относно свекървещиците - имам си една вкъщи, другарките ни тук вече си имат на идея за какво същество говоря, така че ако отвориш темичка - там съм! Peace
Чочи, хубави новини, драга! И за детето, и за телцето! Whistling 120 разлика  ръст - тегло си е френската рецепта! Сега вече и аз с чиста съвест ще си кажа стойностите - 175см на 55кг. Обаче важното е как са разпределени. Grinning Едно време мерките ми бяха 86-60-89, обаче това само добре звучи... Е, никога не съм била грозна, но винаги е имало какво още да се желае... Mr. Green
Деси, ти хич не си мисли за килограмите сега! Naughty Имам си една теория, че бременната жена трябва да хапва от всичко, но толкова, колкото да запълни коремчето на....бебенцето в нея. По този начин качих само 10кг и то основно на корема. Ще ви пратя някой път снимка от Бъдни вечер, нощта преди да родя - ще умрете от смях! hahaha И не се крий сега зад разни килограми, ние по една торта можем да си позволим:
ЧЕСТИТ МИНИ РД НА МЪНИЧКАТА СЛАДКА КЪДРАВА ГАБИ![/size][/color]
Шоши, ти пак уби рибата! Ще видиш ти като дойде Майкъл Джексън и с Криси като отидем и се разпаднем от кеф!  superuu
Ангелче, не губи краж! Има и пластична хирургия, би мила!  Wink
Да ви се оплача - моята романтична почивка, която трябваше да започне утре, е осуетена от гръмотевиците и пороите, които се очакват. newsm45 Може би ще си преместя нощувките, но няма да се предам, пък!  Confounded

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 09:48 от Valent

# 110
Добро утро милички!

Аз си казах килата, но пак ще пиша, защото съм едно надолу, та значи 70 кила на 175  Blush
Искам да се постопя още с 5 килца, но с тези плътни кости  Joy

Чоча, супер мерки, но аз при мойта височина и 60 килца /беше преди 2004 и то само за 3 дни, защото не можех да дишам чак от слаботия/ щях да колабирам.

# 111
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Валент мерси за поздравленията.
При първата бременност качих между 9 и 12 кг. защото родих доста преди термина и не се мерих последните 2 седмици.
Вече почва да ми става лошо сутрин, а и корема почва да се оформя.

# 112
  • Sofia
Деска,чакай с коремчето де Wink

# 113
Дани, тя хубавата ти главица принципно точно толкова тежи, мила! Mr. Green Laughing Hug

# 114
EEEEEEEEEEE, да ама няма да си отрежа главицата  smile3534, защото наистина ми е много хубава  smile3533

# 115
Охооо, значи съм улучила! Laughing Има ли къде да те види човек на снимка, Дани-смехурани? newsm78

# 116
Валент, нямам снимка, но довечера /ако не забравя/ веднага ще кача - да ме видиш каква съм хубавица.

между другото ми викат Дани-калпазани, но и смехурани става  Joy

# 117
  • на езерото
 Здравейте и от мен, милички ми декемврийки  bouquet
 Много теми аз нещо пропуснах Embarassedот време на време Ви четях,ама и много глупости ми се струпаха на главата Twisted Evil
 Първо Деска честито,за бебчето Hugдано мила всичко мине както трябва и леко бременеене.
Райчка ти мила си съвсем на финала и сигурно с дребосъка по който търчиш и с коремче ти е много трудно,но поне финала наближава Peace
 И на всички останали много прегръдки и целувки,дечковците много са пораснали пупу и са станали големи сладури Hug
  А сега за изневярата и ревноста,понеже съм много мнителен и ревнив човек  Twisted Evil(горко му на моя мил съпруг) можеби трудно бих простила изневяра,но Naughtyако е някоя мимолетна връзка която нищо не значи за него а е било само за една нощ не бих си развалила семеиството.Ако е нещо дълбоко и трайно сигурно ще му дам свободата дори и много да ми е трудно защото хубост на сила не става.Иначе съпругами е оприран от ревност което малко ме дразни понякога защото смятам че не ме обича достатъчно Cry
  За набора аз съм 77год Party,висока 158 и тежа 62,както виждате съм си живо кюфте Laughing

# 118
Здрасти, Пинка! newsm51 Аз съм от два месеца при тия шматки и съвсем съм се дрогирала по тях! Казвам се Люси и имам едно прекрасно същественце - Диляна. Теб съм те виждала в албума на Декемврийчетата! Едва преди малко се зачетох и видах, че сме наполовина землячки. Моето маме е от гр.Вършец, там до гр.Мездра. Балканският темперамент определено ми личи, щом са ме наричали "Вършечки инат"!  Joy Освен всичко друго, сме и наборки! thumbsup
Данче, аз исках да ти кажа точно калпазанче, обаче нали Янчето е такова, та щях да изплагиатствам без нужда... Аз утре пътувам, тъй че ще ти видя хубавото личице чак в понеделник... Tired
Мили другарчета, днес ми върви на запознаване явно. Поканила съм в нашата темичка една мама "Дилянка". Намерих я в отделението за БУЛКИ на Клюкарника, където се рових един час. Дотук видях Десинката на снимка - ще търся и другите. Тая мама има дъщеричка Габи /пак какво съвпадение/, която по мои сметки Декемврийче 2004г. Е, вие не забелязахте ник-а, нали?  Whistling

# 119
  • София
Valent, ама аз не съм единственото калпазанче Wink Познавам още доста... хихихихи Simple Smile

пинка, фъстъче, радвам се пак да ви видя.

аз кг не си ги знам ам съм някъде 53-54 на 167 см... Набора... Май съм най-малка - 83г.?

Общи условия

Активация на акаунт