И влюбена в още един мъж!!!!
Току-що се връщам от грандиозен, 80.000-ден концерт на Роби Уилямс!
Невероятен шоумен и сладур!Лека нощ и извинете за отклонението от философските теми

Първо - дано милото Кате се оправи по-бързичко - тия летни вируси ги умориха децата, а и мамите! Няма да скрия колко приятно ми стана да си прочета истинското име във форума! Ти си виновна!
Не знам коя годинка си, обаче ми се струваш доста навътре в житейските истории и говориш от позицията на опита, която всъщност е най-точната - просто защото знаеш не как БИ реагирал, а как СИ реагирал. Всичко останало наистина са само добри пожелания...
Относно свекървещиците - имам си една вкъщи, другарките ни тук вече си имат на идея за какво същество говоря, така че ако отвориш темичка - там съм! 
120 разлика ръст - тегло си е френската рецепта! Сега вече и аз с чиста съвест ще си кажа стойностите - 175см на 55кг. Обаче важното е как са разпределени.
Едно време мерките ми бяха 86-60-89, обаче това само добре звучи... Е, никога не съм била грозна, но винаги е имало какво още да се желае...
Имам си една теория, че бременната жена трябва да хапва от всичко, но толкова, колкото да запълни коремчето на....бебенцето в нея. По този начин качих само 10кг и то основно на корема. Ще ви пратя някой път снимка от Бъдни вечер, нощта преди да родя - ще умрете от смях!
И не се крий сега зад разни килограми, ние по една торта можем да си позволим:

Може би ще си преместя нощувките, но няма да се предам, пък! 

дано мила всичко мине както трябва и леко бременеене.

ако е някоя мимолетна връзка която нищо не значи за него а е било само за една нощ не бих си развалила семеиството.Ако е нещо дълбоко и трайно сигурно ще му дам свободата дори и много да ми е трудно защото хубост на сила не става.Иначе съпругами е оприран от ревност което малко ме дразни понякога защото смятам че не ме обича достатъчно 
,висока 158 и тежа 62,както виждате съм си живо кюфте
Аз съм от два месеца при тия шматки и съвсем съм се дрогирала по тях! Казвам се Люси и имам едно прекрасно същественце - Диляна. Теб съм те виждала в албума на Декемврийчетата! Едва преди малко се зачетох и видах, че сме наполовина землячки. Моето маме е от гр.Вършец, там до гр.Мездра. Балканският темперамент определено ми личи, щом са ме наричали "Вършечки инат"!
Освен всичко друго, сме и наборки! 
Препоръчани теми