Декемврийското човече вън посреща Август вече!

• 13 684
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз пак отзад напред давам ама... :
Цитат на: angelcheto
Райче стискам палци висчко да мине бързо
Имайки предивд първия път за колко време роди аз се притеснявам, че докато стигне до болницата ще роди по пътя Wink Добре че народа е на почивка и в София е малко по-празно, та ще могат да се придвижат бързо Simple Smile

6о6и, много се радвам отново да ви видя в нашите редици. Виждам добре сте си изкарали.

Аз пък някъде си затрих апарата. Каня се от сума ти време да направя малко снимки на Мая и да ви пусна, но незнам кдъе е проклетия апарат. Имам 2 дена да го намеря, защото Марто ще ми скъса ушите ако пак го затрия... последно го бях забравила на една сватба... ама ми го бяха прибрали и го върнаха. Сега незнам къде е.

# 91
Здрасти, момичета! bye
Раичка, стискам палци да ти е леко раждането с всичките му там подробности, да не изброявам. Бебенцето да е здравичко, а мама да се възстанови бързичко! Аз от четвъртък ще липсвам за четири дни, така че ти пращам една голяма прегръдка още от днес. Hug Дали аз не знам или не си споменавала как смяташ да кръстиш малкия господин? newsm78
Шоши, добре си си дошла! Heart Eyes Наобикаляла си значи нашите Добрички околии.. и гледам доволна си останала. Хубавко си е, България наистина има какво да покаже като природа. А и на мъничето ти добре му се отразява опознаването на Родината! thumbsup
Новините около нас: Снощи бяхме на невролог. Преместихме деня, както и лекарката. По-точно аз нещо съм се забляла и съм уговаряла за преглед една друга педиатърка smile3517, но по стечение на щастливи обстоятелства се разбра истината. Значи детето е с добър неврологичен статус. Ония "заблявания" последните дни ги следях стриктно, за да мога да ги опиша точно. В действителност ми е убягнало, че Диля продължава да прави всичко останало и единствено погледът й застива и изключва само приемо-предавателния процес. Докато движенията на тялото й продължават - примерно да си върти играчката. Това се оказа от огромно означение, тъй като при болестното състояние се изключва целият организъм и детето е като парализирано в определен момент. Заключението е силна емоционалност /няма на кого да прилича.../ и възбудимост. Дадоха ни 4пъти ПОД минималната доза от някакво хапченце, което да пие само преди нощта за 5дни. И тази лекарка е на мнение, че спането без събуждане трябва да се превърне в рефлекс и това е целта на тия хапченца. Отдъхнах си! Whistling
P.S. Много готино ново профилче съм си направила, нали? А защо, да ви питам, имам отчетени само шест публикации? Какво точно наричат "публикация"? newsm78

Последна редакция: вт, 08 авг 2006, 12:28 от Valent

# 92
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Н есе отчитат брой публикации в Клюкарника, Отчетните теми и в Обявите

# 93
Здравейте и от мен! Пак се затрих няколко дни, но сега наваксах с четенето.
Започнах приготвянето на багажа и куп други приготовления за заминаването. Тези дъждове ми дойдоха добре, защото си седим в къщи и аз шетам докато Дара си играе.

Да се похваля, че дрисъка мина след като само 1 ден пихме от капките на хомеопатката. В неделя вече детето си ака съвсем нормално. Сега е добре и се надявам да заминем здрави.

Виждам, че сте заклеймили изневярата като нещо неморално, лошо, дето да не ти се случва никога и т.н. Жалко! Трябва да сте по-разкрепостени! Секса за една нощ не е приоритет само на мъжете и жените отдавна би трябвало да не влагат много чувства в такива случаи. И тук, Райче, съвсем не става дума за изгубено доверие, излъгана любов и т.н. Това се случва на ниво "неразумно", точно като животните, абсолютно физическо и не накърнява по никакъв начин чувствата и уважението ни към съпруг/а, деца, семейство.
Добре де, а ако ви се появи някой извънземно красив пич и започне да ви сваля, ще се дърпате ли бре, ще го върнете, а? големи сте консерви, еййй, какво правя тук с вас не знам Simple Smile)) пенсиии!!!!

С килцата и аз съм добре. Сега съм 51-2 на ръст 162 см. Обаче съм се стегнала много, няма нищо излишно по бедрата, дупето и талията. Циците липсват, ама аз за разлика от Асето ще си сложа едни цици след второто  Wink Румбата ми е обещал 300 кубика  Joy

Друго за какво си говорехме ... не помня ... размислете за изневярата ... и поставете себе си в такава ситуация преди да осъждате другите  Wink /мъжете ви имам впредвид/!

# 94
ааааааа Смайли размислих - давай извънземния красавец, ама ако е некое дърво лично отговорна ще те държа шматко такава.........ти ся нарочно ги пишеш тия неща знам аззззз, отиваш в Испания и искаш ако там ти падне нещо горещо да си имаш оправдание пред Румен - да не кажа той после - що не ме предупреди. а ти ще кажеш - как бе, как не съм бем, я виж форума - писала ли съм че е нормално - писала съм - ай кере от тука, да си забол и ти нещо испанско , а не да търчиш по Дара да не падне, да не се препъне................хахахахаха

# 95
 Joy Joy Joy Joy
Кристинкееее, аз цело море сама бех, а Румен си беше в София ... имах много възможности, душа, с един татко швед се изпепелявахме от погледи от шезлонгите, ама до там си останахме. Да не ти казвам какъв наплив е като излизам по кафетата, във фитнеса, независимо дали съм с Дара или не ... ама айде да не влизам в подробности, щото ще ми излезе име! Та сега в Испания ли, бе пиле, пред Румен да ги правя тия неща??? ... аре нема нужда! Не трябва да се знае  Wink Това е основното правило!
А мъжа ти да не е сапунче да се изхаби, нищо няма да му стане ако един път "пофлиртува" с някое маце ... арееее лелки такива!!!!

# 96
Смайли, мацкоооооо, направо ми изправи чупливите коси!!! #Crazy Много си директна, бе! Виж какво - една жена трябва да си остане загадъчна. Naughty Пък и вчера онзи моят извънземния ми направи полу-изненада в кабинета, пък аз си ви държах он-лайн. Представяш ли си ако бях споделила такива мисли! Чакай сега да ти кажа какво мисля: ако изневярата не наранява никого - тя е абсолютно позволена! Т.е. ако с Румен така сте се разбрали - да не си бъркате в семейството, а само в гащите - супер! Wink Другият вариант е да не разбира потърпевшият. А иначе нещата да не придобиват физическо измерение в никакъв случай. Защото мъжът мисли с физиката си, а жената усеща с главата си. И двата варианта хич не са добри за семейството. Rolling Eyes Айде да те питам сега: ти използвала ли си докрай някаква подобна възможност /сигурна съм, че си имала/? Аз принципно развивам нещата точно дотам и бия отбой! Винаги съм била привърженик на платоничното прелъстяване - то си е и по-ценно май... newsm78 Има и една друга истина - първият път е най-трудно, но започнеш ли веднъж - спиране НЯМА! Ами много неща имам да кажа по темата, дано не са прозвучали разхвърляно... Thinking

# 97
Виждам, че сте заклеймили изневярата като нещо неморално, лошо, дето да не ти се случва никога и т.н. Жалко! Трябва да сте по-разкрепостени! Секса за една нощ не е приоритет само на мъжете и жените отдавна би трябвало да не влагат много чувства в такива случаи. И тук, Райче, съвсем не става дума за изгубено доверие, излъгана любов и т.н. Това се случва на ниво "неразумно", точно като животните, абсолютно физическо и не накърнява по никакъв начин чувствата и уважението ни към съпруг/а, деца, семейство.
Добре де, а ако ви се появи някой извънземно красив пич и започне да ви сваля, ще се дърпате ли бре, ще го върнете, а? големи сте консерви, еййй, какво правя тук с вас не знам Simple Smile)) пенсиии!!!!

newsm10 newsm10 newsm10

Ей, добре че е Смали, ей.... Аз абсолютно подкрепям това за изневярата. Не бих казала, че в този случай може да се говори за изневяра въобще. Пишем ги тез приключения в графата "Обмяна на опит".  Joy Joy Joy

# 98
хахахха обмяна на опит - моя е богат, спокойно, ух и аз почнах да се издавам, Нели ти си виновна.
и не ми викай лелка, щот как съм смъкнала 10 кила, как ша смъкна още 10 - и шти открадна шведчето - ама много руси бе, нещо по мъргаво обичам, аз......а Дамян че не е сапунче не, онзи ден насред полето ми го доказа Blushама според него аз съм сапун само за негова употреба, въх ша ма разкости ако ме вхане дори да се заглеждам влаха му с влах, не дава да си напълня очите и това си...........но пък нещо незнайно, непозволено, без никой да разбира - кой знае - само ние си знаем нали....в това е емоцията Flutter Flutter

# 99
Ма Кристинка ма! Що требе да те лови? Шъ са пазиш! А то колкото и богат опит - винаги може и повече. Ще цитирам Мечо Пух: "Колкото повече - толкова повече!". Лошо нема!  Peace

# 100
и аз, и аз съм 74 г.

а колкото до близнаците - да, и аз бих се израдвала дори на тризнаци, ама все повече ме е страх при това мое дребосъче - хем сам си живя 9 месеца в корема ми, а се роди 2 900, което си е нормално, ама що сега е само 9 кг?... какво ли би било, ако са две и аз ги гледам, сигурно съвсем ще ги уморя от глад? колкото и да ми говорят, че вторите деца се раждали по-едри, хммм, а и съм виждала не един пример как единият близнак е умен, другият - глупавичък, то децата са си различни, ама така, като вървят заедно, някак повече би проличало... ох, само да не се засегне някоя мама на близнаци, чудесно е, наистина, и аз искам, другото бе до голяма степен шега под формата на размисъл, или пък обратното... Grinning Heart Eyes

Смайлииии, никой не е заклеймявал нищо... повечето изписани неща бяха главно предположения, явно поради липса на достатъчно опит... аз лично съм много съгласна с теб, че като се каже 'изневяра', не трябва това да се отнаса само до мъжете като практикуващи я... но: я като се видим да ме научиш на тези неща за една нощ - аз винаги съм имала проблем с това, знам, че не е нормално, ама май доста бързо мога баш да се влюбя, дори без никакви нощи и да забъркам пак немалки каши, дори да са само в собствената ми глава... а и като добавим друга любима моя фраза - че не мога да се разделям, - то да не се учудите, особено ако продължим да нищим този въпрос, като си направя мъже-харем един ден Wink Mr. Green Wink
А вие кога тръгвате към испанско?

Шоши, и аз съм съгласна, че са ви мноооого готини снимките, и я да те питам нещо 'по-клюкарско' - сега вашият татко много ми заприлича на един мой познат, който имал брат в Германия, но не знам нищо повече за него, ама приликата изведнъж ми се стори голяма, а уж не съм физиономистка... та все пак да не би Диана да си има случайно чичо, който се казва Янко?  

# 101
Маймунче, хич не съ трогвай, мила! 90% от женщините са тъй като тебе - включая мене си. Blush Тя Смайлито е от "извънземните" затова така пише. Иначе си е хубаво да можеш да обменяш "опит" с други индивиди и после да го използваш вкъщи - само дето ако ти хареса най-много "оригинала" не знам к`во се прави, душоооо! ooooh!
Май тая темичка пишем повече за нас си, та ми идва следният въпрос: Какво мислите за ревността? Thinking
Аз пак ще изчакам няколко отговора и ще споделя - като субект, обект и краен резултат на ревност.
Виждам, че масово споделята мерки и теглилки. Аз си мълча, щото пак ще кажете - тая с леките кости... Mr. Green

# 102
Да си кажа за ревността: оперирана съм, не ревнувам, но пък не искам и мен да ме ревнуват. Христо също не ме ревнува, щото ако го правеше, сигурно щеше да полудее. Да не си помислите нещо сега  Joy работата ми налага да се срещам и да разговарям с мнооого чужди мъжове. Нема лошо, дет се вика.
Айде и аз да си споделя мерките и теглилките: 160 см,57 кг...  Cry има още мноооого какво да се желае, докато догоня Смайли.

# 103
Алекс, само да се включа като спомена работата с мъже. Майсторлък си иска това нещо. На мен лично ми доставя удоволствие да се претворявам, защото съм си артистка и защото имам голяяям процент на мъжкото начало в мен. newsm78 Не съм обратна, обаче ми е кеф да си говоря с мъжете по мъжки и се разбирам страхотно с тях. Много е странно отстрани, защото изглеждам доста финна жена, а като си отворя устата, друго излиза Joy

# 104
  • у дома
брех, от вчера не мога да  ви изчета, какви теми сте засукали девойки...

та привет и от  нас с Катето, вече имаме нет!
Накратко:
Ние се преместихме! Аз все още не се чувствам ОК на новото място - стрес ми е отвсякъде. на всичкото отгоре свекитата са тук за неопределено време  Close Не знам защо , но не мога да свикна с тези хора, ама никак. Май ще пускам тема в някой психо-подфорум, щото вече сериозно перкулясвам и ми трябва анализа по въпроса.

Другата новина е, че и Кати е болна - вчера цял ден повръща + през нощта, днес ака вода. Още стрес..   Sick  Смайли, вече почва да ме влече към магиите на Чамурлийска за които разправяш..
Запознахме се със свещички, натриев цитрат , лечебната хумана, която Катето отказва и затова основно сме на кърма, докато боледуваме. А иначе за сведение на маймунка, още сме в кърмаческия отбор, да - принципно се кърмим от дъжд на вятър максимум по 1 път на ден.. 
Да си кажа- много ме утешават летните ви плажни снимки, всичко разгледах, много сте готини  всички със сладунковците   Heart Eyes Heart Eyes
Раичка, стискам палци раждането да мине бързо и безпроблемно и да си нагушкаш най-сетне малкия сладур..
Деси, честито коремче!  Hug Чудна новина! Леко и безгрижно бременеене !!  Hug

За изневярата - милички, много добре сте разнищили въпроса. Аз съм вече от пенсиите дето вика Смайли и съм ветеран в това отношение т.е. както казваше баба ми "Ти накъдето отиваш, аз от там се връщам". Та, сега като ви чета ме връщате години назад, когато разсъждавах много по въпроса и на моменти се чувствах като Смайли и като Алекс и филисофски размишлявах като Люсито... сега вече знам, че ако нещо подобно се случи, принципите градени години могат да се разрушат от 2-3 мин гол секс и всичко семейно и прочие да отиде по дяволите без да сте го искали, заради едната бърза свалка дето се вика. Защото докато не ви се случи, независимо кой от двама ви е кръшкача, нямате и представа как ще реагирате, а само как бихте искали да реагирате принципно. Най- искрено ви пожелавам животът да ви пощади в това отношение, да запазите днешната си вяра, любов и ентусиазъм необрулени до дълбоки старини..

Последна редакция: вт, 08 авг 2006, 17:54 от fastuche

Общи условия

Активация на акаунт