Декемврийското човече вън посреща Август вече!

• 13 679
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Алекс
това с психиката къде къде по добре звучи  Mr. Green от онова  обяснение за старите кости, болежки, артроза, склероза, и тн характерни за пенсионерите  Wink Grinning

А за едното дете - била съм едно дете 14г. - много гадно, просто от личен опит знам че не е хубаво без братя и сестри, и затова ще имаме много деца  Wink Laughing Laughing
А това че няма да е еднаква грижата като за едно дете когато са повече за мен е без голямо значение, те ще се оправят някакси  Wink Laughing
Цитат
Хората са казали: ако искаш нещо, ще намериш начин, ако не искаш - причина.
хехехе това много ми хареса  Mr. Green

Но както знаем врмето лекува всичко  Wink а щом и кака Ася казва как стават работите непланувано - подкрепям с две ръце  Mr. Green

# 76
dani_l
хихихи доста сме наборите тук  Wink Grinning 74 съм  bowuu

Аса   bouquet и МКП   bouquet са ни каките тук, останалите сме млааааадииии Wink Mr. Green  bouquet

# 77
  • София
И аз съм младичка дееее  Wink, поне така си мисля  Laughing

# 78
Аз днес пак се разписах доста, обаче между другото и работя по план. pironi
Алекс1, извинението беше за Ели, защото заех малко по-различна позиция в онзи момент. А теб те разбирам напълно. Но нищо - ще ме прощаваш значи за вбъдеще! Grinning
Райче, ти си по-фиданка от мене, душо! Аз съм 1,75 и винаги съм стърчала по дискотеките. Дори ми казваха, че онова чудо на природата - съпругът ми - е по-нисък от мен. Е, преди да ни видят заедно, един до друг. Абе злоби всякакви! Shocked Мисълта за причината и начинът ми е фейвър!  ideauu
Какви са тия дъждове, навсякъде ли при вас вали? Wear Umbrella Дано спре до четвъртък - аз вода и вкъщи си имам, ама басейнче със слънчице - не!  Sob
О, пак смях ще пада. Като чета Данито със 75, мисля, че се майтапи, че е НА 75. После Ели - на 74! А то наборчета било, еййййй... smile3555 Аде и аз да си кажа - 77!

# 79
Хей, здравейте, мили ми мами!  Heart Eyes
Блудният син се завръща с голямо удоволствие във вашите редици  Hug Няма да мога да наваксам всичко пропуснато, но здраве да е, ще се осведомявам "в крачка"  Wink
Ние вече от доста време сме у Немско, почивката в БГ беше много  хубава, но вече съм твърдо решена да стоим повече от 2 седмици на морето и по-малко в София.  Party От разходките из провинцията оставам с впечатлението, че София е най-ужасна за гледане на деца- и мръсно, и неподдържано.  Sick В Бургас например видях спретнати детски площадки и много повече усмивки по хората  Peace Райка, бравос!
Eто малко снимки от нас, че сте ни забравили физиономите  Laughing http://tzveti.multiply.com/photos/album/4
Целувки и до скоро!   bouquet

# 80
Ей Дани, Алекс ама вие 75 ли сте  ooooh! хехехех аз пак не разбрала - веднага се подмладих  Whistling Laughing

шоши
добре се завърнала  Grinning
Много готини снимки  Party малката буболечка много пораснала ми се вижда  Grinning и ти си във форма - супер  Wink
Разкажи и за Били Айдъл  Wink
А иначе за провинцията и София - подкрепям  Rolling Eyes

# 81
  • Бургас
Ама ужасни сте, значи!
Пуснаха ни водата, ей сега и Саня ще се наспи, а аз не мога да вляза да се изкъпя!
6о6i, чудех се аз наскоро, къде се изгуби, а ти си била... в Бургас  Shocked И аз като дойда в Бон през октомври, няма да се обадя  Mr. Green Хубави снимки! А за градинките си права - повече от 10 години сме с един кмет, а на него озеленяването му е слабост и градът направо разцъфна  Laughing
Валент, наборки сме  bowuu

# 82
Ели, верно си е, растата си децата. Диана след приклщченията с кърлежа и розеолата се хранеше чудесно и понаду бузите май-май  Wink, А, да за Били Айдъл- за теб се сетих по време на концерта! Grinning Беше готино, но с доста малко публика. Иначе той изглежда се кефеше здраво и смея да твърдя, че не му личат годинките, направо си куфееше как си требе  Party По едно време изпя Serbian woman, ама след кратка справка с барабаниста, че всъщност са в БГ се поправи на Bulgarian woman  хехе Laughing Laughing Laughing Предният ден е пял в Сърбия на някакъв фестивал пред 20.000 души и хоп след това в Каварна на "частно" парти с 2.000  Laughing
Иначе като отворих дума-много ми хареса на север. Като дете съм ходила в Балчик и имах смътни спомени от Ботаническата градина. Нос Калиакра адски ме впачатли, а също и нос Шабла- там спахме и беше супер романтично, морето ни беше под прозореца  Heart Eyes

# 83
Райка, съжалявам много.  Cry Разбира се, че се сетих за вас, но през Бургас само минахме 2-3 пъти набързо. Иначе се киснахме на вилата на леля ми в Червенка.
Аааа, да ми се обадиш непременно октомври!!!  Praynig ИНаче ще те издиря аз, бъди сигурна! Сестра ти точно не познавам, но познавам поне 20 души студенти от Бургас, все някой ще я знае  Mr. Green

# 84
Ели, верно си е, растата си децата. Диана след приклщченията с кърлежа и розеолата се хранеше чудесно и понаду бузите май-май  Wink, А, да за Били Айдъл- за теб се сетих по време на концерта! Grinning Беше готино, но с доста малко публика. Иначе той изглежда се кефеше здраво и смея да твърдя, че не му личат годинките, направо си куфееше как си требе  Party По едно време изпя Serbian woman, ама след кратка справка с барабаниста, че всъщност са в БГ се поправи на Bulgarian woman  хехе Laughing Laughing Laughing Предният ден е пял в Сърбия на някакъв фестивал пред 20.000 души и хоп след това в Каварна на "частно" парти с 2.000  Laughing
..................
Хехехехе знаех си аз, кой си може си може  Wink Laughing
Аз сигурно щях да съм супер хепи на този концерт  Mr. Green
Хехехех и за сърбиян ломан ми хареса  Joy

# 85
  • Бургас
 hahaha Как се хвана! Не съм се обидила, мога да си представя каква суматоха е било. Вие доста сте поскитали. Браво! Иначе аз ще бъда в Германия само за 5 дни, ще кумувам на една сватба и ще има доста организационни въпроси в дните преди сватбата, а за останалото време сестра ми е направила още отсега пълна програма. Но се надявам да има възможност и за декемврийска среща на немска земя  Hug

# 86
Тъй де, аз след едни 4 месеца на 32 ще ставам.

# 87
пОЗДРАВи от една осемдесет годишна баба Crazy
Много ми е умряло днес,или е заради времето,дето не знае дали да вали или да пече или заради това,че е понеделник...
АЛЕКС,мале,аз се впрягам,като е болен малкият или направо се моля да е зравичък,ама ти ме разби с твоите вълнения покрай болестите на Вики!
А то и Дани нещо май се разболява,нощем проплаква,а днес и е с малко разстройство...мама свеки ще му даде вит.С.,ентерол...ама Дани направо пие вода от басейна,баси,аз за какво му преварявам(не ме убивайте ) ooooh!
Райка,то май всеки гледа да пусне от по-хубавите снимки!И аз не пускам онези,където съм като изрод,а повярвай ми,имам и такива!
Последният хит на Дани е да казва СТ(от)ИНКИ и да ходи да си избира сладолед и то не какъв да е,а от този дето яде братовчедка му,как го е познал на снимка не ми е ясно,но е факт...Казва  "мами Ю(л)И" и "татко До(н)чо"е,за последното трябва малко превод,но го докарва горе-долу.
ШОШКА,еи,много ми хареса онази снимка,където децата търсят нещо в кофа за болкук! hahaha Нос Калиакра е прекрасен,а ти си в много добра форма!И ти ли си от свръхлекококалистите? Crazy

# 88
Ох, какви екзистенциални проблеми, каква философия:). Браво, много интересно.

Аз се хванах за постинга на Дани_І . За това да възпитаме децата си на труд, да знаят, какво е усилие, воля, разбиране, аз прибавям великодушие и добро сърце. Онзи ден гледах филама Деца на Рая http://movies.find-bg.com/index.php?page=1000&id=427, честно ви казвам, искам моите деца да бъдат такива .... но тава сигурно няма да се случи, не знам как да го направя. От години имам една теория , че децата с по - тежко детство / лишения, разводи, самотни родители, кавги, бедност, но не и малтретиране/ порастват по-рано от връстниците си, имат по - силна воля, не са мързеливи, интелектуално дори са по развити, по - разбрани. Не казвам в никакъв случай , че едно здраво сплотено семейство не е най - хубавото нещо за едно дете, но презадоволяването и липсатана усилия за каквото и да било е само във вреда за него. Сложно нещо е пустото му възпитание.

А тази изневяра..., аз не мисля, че ще си позволя да ми се случи, защото при жената е малко по-различно, хване ли ме , няма да свърши само с креватна гимнастика, а мъжа си обичам до лудост, пък и две деца, не няма да се излагам:). макар че човек никога не е застрахован. Но мъжа ми ако направи нещо, сигурно ще простя, но по-добре да не разбирам, че ще се побъркам от мъка, яд, обида и т.н.

Аз днес си оправих чантата за родилното, чакам всеки момент Simple Smile.

Последна редакция: пн, 07 авг 2006, 19:56 от rai4ka

# 89
Райче стискам палци висчко да мине бързо Peace
Големи разсъждения му дръпнахме CrazyАма то от топлото сигурно.
Шоши добре дошла при нас отново.Страхотни снимки WinkАааа ще се сетите за провинцията.При нас е спокойно,чисто,спретнато абе напарво  супер.Така че преселвайте сеееееееееееее Laughing

Общи условия

Активация на акаунт